ADOBE PREMİERE PRO KAPANMA SORUNU HAKKINDA
Arkadaşlar merhaba,
Adobe premiere orijinal versiyon kullanıyorum. programda proje hazırlamaya başladıktan bir süre sonra program kendi kendine kapanıyor. Herhangi bir hata uyarısı vb. bildiri almıyorum. Sanki 2 saat kullanım süresi varmış da o süreyi doldurmuşum gibi kapanıyor. Bu şekilde sorunla karşılaşan ve çözüme kavuşturan olduysa desteklerinizi rica ederim.
Sistem aşağıdaki gibidir
* MSI RX 6600 XT MECH 2X 8G OC 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı
*Corsair Vengeance LPX 16X2 GB 3200 Mhz DDR4 CL16 CMK16GX4M1E3200C16 Ram
*Intel Core i5 10600K Soket 1200 10. Nesil 4.10GHz 12MB Önbellek 14nm İşlemci
MSI RADEON RX 6600XT MERC NO SIGNAL HATASI
arkadaşlar merhaba,
geçtiğimiz günlerden Msi 6600XT Merc ekran kartı satın aldım. Daha öncesinden Nvidia GTX970 ekran kartı kullandığımdan DDU programı ile bu kartın tüm driverlarını kaldırdım. sonrasında 6600Xt nin driverlarını yükledim. Hdmi ile kartı monitöre bağladığımda ekrana görüntü gelmiyor. bios ekranı geçtikten sonra "No signal" diyip ekran kapanıyor. bilgisayar çalışır vaziyette ekran kartının fanları da dönüyordu. daha sonrasında onboard ekran kartına hdmi kablosunu takarak tekrar bilgisayarı çalıştırdım. Görüntü geldi. ekran kartının sistem tarafından görünüp görünmediğini kontrol ettim. Aygıt yöneticisinde kart görünüyor. herhangi bir uyarı vb. hata durum söz konusu değil. Onboard ekran kartı ile sistemi çalıştırıp hdmi kablosunu 6600XT ye takınca kart görüntü veriyor. hatta oyuna girip birkaç saat oyunda oynadım. fakat bilgisayarı kapatıp geri açınca en başa dönüyorum. yine monitöre görüntü gelmiyor. Sorunla alakalı internette bir çok konu var. ama herkesin ortak bir konuda toplandığı çözüm yolunu bulamadım. Şu ana kadar denediğim çözümler şunlar;
- güncel driver yükledim.
- adrenalin 21.8.1 numralı driver daha kararlı diyorlardı onu yükledim.
- ramlerin yerini değiştirdim.
- bios pilini çıkarıp taktım.
- onboard ekran kartı ile açıp 6600XT ye geri hdmi kablosu taktım. bu oldu ama böyle saçma şekilde tak çıkar yaparak pc kullanmak rezillik.
Konu ile ilgili sorun yaşayan çözüm bulan arkadaşlarımın deneyimlerinden faydalanmak isterim.
Saygılar.
|
SİSTEM BAŞLANGIÇ EKRANI PROBLEMİ
|
|
SAMSUNG GALAXY S I9000 HOME TUŞU BOZULDU
|
MAC ADRESİ ÜZERİNDEN MSN GÖRÜŞMELERİ
|
GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ
|
lntel Core İ5 6500 1151 3.2GHz 26MB önbellek 14nm işlemci--GSKILL 16GB (4x4GB) RipjawsX DDR3 1600MHz cL9 1.5v Dual Kit Ram--Asus GTX970 ROG SİTRX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia GeForce Ekran Kartı--WD 3.5" ITB Caviar Blue SATA 3.0 7200Rpm 6.4MBCache Harddisk--ASUS 23,'VX239H_W GENİŞ EKRAN AH-IPS LED MONiTOR--samsung 120GB 850 EVO SATA 3.0 SSD--ZALMAN Z9 PLUS Mid1 ATX SİYAH KASA--FPS HYPER 700Series 700W güç kaynağı |
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 78
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 3.684 (Bu ay: 57)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun