Şimdi Ara

DH SİGARAYLA SAVAŞ GRUBU (159 Üye) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
436
Cevap
1
Favori
25.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 123456...9...22
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]

Kardeşler nasıl gidiyor sabahtan beri içmiyorum şimdi içicem bi tane.Ayrıca böyle bir topic benim kafamda wardı kısmet seninmiş

bende sabahtan berı ıcmıyorum ama içecem anıden bırakılmıyo denedım olmadı daha fazla ıcmeye basladım sonradan da sımdı yavas yavas deneyecem
    ailemden gördüüğüm asırı sigara dumanı beni sigara karsıtı bi insan yaptı
    sigaraya

• Nasıl olsa bırakamayacaksınız gelin vazgeçin şu atraksiyondan. Ben 6 ay bıraktım geri başladım. sonra 8 ay bıraktım yine başladım. Nefisteki sigara isteği bitmez bunu unutmayın. Fiziksel bağımlılık belli bir süre sonra biter ama psikolojik bağımlılık bitmez.
  • Sigara bırakılabilir,
    bir kaç başarısız deneme bırakmak için daha olumlu oluyormuş
    @slayer kardeşim, bende senin gibi 3 kere felan bırakıp başladım,
    şimdi daha önce tekrar başlama nedenlerimi düşünüp ders almaya çalışıyorum,
    inadına deneyeceğim, sonuna kadar savaşacağım,
    yenilsem bile yeniden deneyeceğim...

NOT: Sigarasız rakının tadıda apayrı güzelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dursun

Sigara bırakılabilir,
    bir kaç başarısız deneme bırakmak için daha olumlu oluyormuş
    @slayer kardeşim, bende senin gibi 3 kere felan bırakıp başladım,
    şimdi daha önce tekrar başlama nedenlerimi düşünüp ders almaya çalışıyorum,
    inadına deneyeceğim, sonuna kadar savaşacağım,
    yenilsem bile yeniden deneyeceğim...

NOT: Sigarasız rakının tadıda apayrı güzelmiş

sigarasız rakının tadını bılmem de biranın tadı acayip guzel oluyo hani. sigarasız alkol her şekilde güzeldir ama geç farkettik bunu
  • saat 17:15 sabahtan beri üçer saat arayla kısa L&M içtim yehuuu forever duman avcılığı

Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]

saat 17:15 sabahtan beri üçer saat arayla kısa L&M içtim yehuuu forever duman avcılığı

ben sabahtan beri içmedim. ama içecem dışarı çıkcam evde banyoda falan içecem uçarı kaçarı yok
  • bırakcam abı ben bu sefer kesın kararlıyım. tam bırakamasam da ayda bır falan ıcerım 1 tane. cunku tamamen bırakıldıgı zaman en ufak olayda ıcılmeye baslanır. ıcıldıkten sonrada daha da daha da derken tekrar baslanabılır o yuzden tamamen bırakmak bıraz zor gıbı
    5 senedir profesyonel olarak sigara içiyorum.TC'de uzun marlboro kktc'de camel soft içiyorum ama bu aralar gerizaklı kampüsün hiç bir yerinde camel soft olmadığı için parliament içmeye başladım.Günde 1-1,5 paket içiyorum.Şu vizeler bitsin inşallah geleneksel sigarayı bırakma denemelerimin yenisine başlıyacam.

• YAVAŞ YAVAŞ ARTIYORUZ. İNŞALLAH BÜTÜN ARKADAŞLAR BIRAKACAK BURDA OLAN OLMAYAN BU SİGARA İLLETİNDEN KURTULACAZ
  • Lütfen benide ekle.Annem ve babamın bu sigara merakından gına geldi ve ömrüm boyunca ağzıma bir sigara bile almamayı düşünüyorum...Artık evin salonuna girince üstte bir bulut gibi bişey oluyor anlamıyorum ya....Anca eğilince annem ve babamı görebiliyorum.Arkadaşlar sizlerinde en kısa zamanda bırakmanızı tavsiye ediyorum.Yoksa sizin içinde bizim içinde kötü şeyler olacak

• quote:

Orjinalden alıntı: ComeKillMe

Lütfen benide ekle.Annem ve babamın bu sigara merakından gına geldi ve ömrüm boyunca ağzıma bir sigara bile almamayı düşünüyorum...Artık evin salonuna girince üstte bir bulut gibi bişey oluyor anlamıyorum ya....Anca eğilince annem ve babamı görebiliyorum.Arkadaşlar sizlerinde en kısa zamanda bırakmanızı tavsiye ediyorum.Yoksa sizin içinde bizim içinde kötü şeyler olacak

sayın seyirciler hava durumunu ıletıyorum. ComeKillMe'nin evinde oluşan sisten dolayı anne ve babasını goremıyor. sis lambaları olmadıgı için düşük hızlarda hareket etmek zorunda kalıyor.

(alınma şaka yapıyorum)

• ABİ BENİ DE YAZ.

iyi de imzamda ve vardı ki :((
  • yazdım seni de

Helal olsun size ne diyeyim. Bırakırsınız inşallah şu meledi

Orjinalden alıntı: unal.korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: ComeKillMe

Lütfen benide ekle.Annem ve babamın bu sigara merakından gına geldi ve ömrüm boyunca ağzıma bir sigara bile almamayı düşünüyorum...Artık evin salonuna girince üstte bir bulut gibi bişey oluyor anlamıyorum ya....Anca eğilince annem ve babamı görebiliyorum.Arkadaşlar sizlerinde en kısa zamanda bırakmanızı tavsiye ediyorum.Yoksa sizin içinde bizim içinde kötü şeyler olacak

sayın seyirciler hava durumunu ıletıyorum. ComeKillMe'nin evinde oluşan sisten dolayı anne ve babasını goremıyor. sis lambaları olmadıgı için düşük hızlarda hareket etmek zorunda kalıyor.

(alınma şaka yapıyorum)

Alınmam zaten artık banada şaka gibi geliyor.Anlamıyorum şu zehirden ne zevk alıyorsunuz.
    Birde marka sunuyorsunuz.Birbirinize kaliteli ZEHİR sunduğunuzun farkında değilsiniz

• 
Sayfa: önceki 123456...9...22
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.