Şimdi Ara

DH SİGARAYLA SAVAŞ GRUBU (159 Üye) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
1
Favori
24.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 3 ay tiryaki olmuştum arkadaş çevrem sayesinde,sonra sigarayı nasıl bırakıyım dedim.ilk önce arkadaşları bıraktım sonra da sigarayı.


    arkadaşları sorarsanız sigarayı bıraktıktan sonra tekrar barıştım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihcanery -- 3 Haziran 2009; 2:28:58 >
  • 20 yıl içtim. Dün kendi isteğimle bıraktım. 24 saat oldu. Kafayı oynatmak üzereyim.
  • arkadaşlar bırakmayı isteyenlere sigarayı bırakmanın kolay yolu adlı kitabı öneriyorum. Ben kitabı dün bitirdim ve bugün sigarayı bırakıyorum.
  • az önce masanın üzerine bıraktım bende
  • sözde değil özde bıraktım buda videom

    http://www.swfcabin.com/swf-files/1318800253.swf
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Söylev

    Malesef bugün alkolün etkisiyle 3-4 tane içtim.. Ama 4 gündür ilk içişim. Normal zamanlar da hiç sigara içme isteği olmuyor artık..

    5 sene öncede bırakmaya çalışıyormuşum en son 1 sene içmedim ama şuan içiyorum. Son zamlardan sonra ya kaçağa yönelicez yada mecbur bırakıcaz. Bir paket sigaraya 9 lira vermek demek ayakta..
  • öÖÖÖÖÖZZZZZZZZGGGGÜÜÜÜRRRRRRÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜMMMMMMM AAAARRRRRRTTTTTTTTTIIIIIIIIIKKKKKKKKKKKKKKKKKKK




  • Herkese iyi geceler diliyorum, en son bu foruma sigarayı bıraktım, bırakıyorum diye yazalı kaç yıl oldu anımsamıyorum, kısacası eğitimli aklı selim kariyer sahibi biri olmama rağmen ne yazık 12 yıldır günde 2-2.5 paket sigara içen aciz bir insanım. Ama artık çok uzun yazılar yazmadan sigarayı yine ve inşallah son olarak bırakacağımı şu andan itibaren sizlerlede paylaşmak istiyorum.Şu işe bakın cümlealem kıyamet gününe denk geldi.Bugün 21 Aralık 2012, hatırlayın bu günü arkadaşlar.Ne dünya aynı kalacak bu günden sonra nede ben...Çünkü ''SİGARAYI BIRAKTIM'' Şimdi son sigaramı içiyorum, gelişmeleri sizlerle paylaşacağım gibi desteklerinizide bekliyorum. Emre CANTÜRK...
  • Dün akşam itibariyle sigarayı bıraktım, aslında bıraktım demek yanlış olur bırakma girişiminde bulunuyorum. Nikotin sakızı biraz rahatlık veriyor. İşlerin de yoğun olmadığı bir zamana denk geldi, sigara daha fazla aklıma geliyor. Hayırlısı diyelim..
  • bugün sigarayı bıraktığım gündür
  • 3. günüm...

    ilk 2 gün. direk bırakıp tramva aşamak yerine sigarayı kendim için basitleştirmeyi seçiyorum. yani şöyle sabah kahvaltıdan öğlen yemekden akşamda akşam yemeğinden sonra 1 er tane keyif için içerim gerisi zarar dedim..

    ilk gün 3 adet içtim dediğim gibi.. 2. gün 2 ye düştü. bugün hiç içmeyeceğim. vücudumdan çıkınca kurtulucam inşallah : ) belki arada içerim 1 tane : )
  • beyler bende 3 yildir içtiğim bu lanet illeten kurtulmaya karar verdim ve 2 gundur sigara içmiyorum çok kararliyim çıktık artikb ir yola geri dönüşü yok...

    not : 2 gün oldu ve hala canim araliklarla istiyor ama yatiştirmak için cevremdekilerle sohbet ediyorum veyahutta bişeler yiyorum sonra hemen geçiyor kriz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fightclub8106 -- 17 Ağustos 2013; 16:57:27 >
  • konu hort beyler...

    Yaklaşık 5 yıldır içiyodum. Bugün bırakmaya karar verdim ve 5 yıl sonra sigarasız geçen ilk günüm. Sağlam bir iradem var, zor bir gün geçirdim ama direnicem. Deneyen başarılı olan nasıl başarılı olduğunu , tekrar başlayan neden başladığını yazarsa tecrübelerden bizde faydalanırız.
  • Herkese Merhabalar,

    6 yıldır düzenli ( 2 ameliyat süreci dışında ) olarak Malbora içicisiydim.

    Günde 1 paket, yemek öncesi, sonrası , mutluyken , sinirlendiğimde,boş boş yada anlamlar yükleyerek sigara içtim.

    Bu süreçte nikotin sakızı, elektronik sigara, birtakım bitkisel bir sürü halt, psikolojiyi etkileyen falan filan bir sürü kitap.Hepsini denedim ve bırakamadım.Sonra dedim ki ben sanırım bırakmak istemiyorum,sigarayı seviyorum...

    Sonra bir gün ; erteleme işine karar verdim.Şöyle ki bir tam gün canım her istediğinde nefes egzersizi yaptım, şekersiz sakız çiğnedim, kısa yürüyüşler yaptım.Tespih aldım kendime.

    sonra bir gün daha erteledim içmeyi,

    bir gün daha erteledim,

    uzunnnn zaman geçti sigara içmeyeli...

    Eğer bu yazım sigara içen ve ben kesin bırakamam diyen biri tarafından okunuyorsa ona şöyle diyorum.En güzel sen bırakırsın arkadaşım.Çünkü bende aynı şeyi diyordum.Yemek yerken çorba bitip de ana yemeğe geçiş sırasında arada sigara yakan biriydim ben.Hiçbir şey yardım etmeyecek sana.Sadece iste yeter,iste öyle olmasını iste,sigara içmemeyi iste yeter.Bu kadar basit bak.İstiyor musun istemiyor musun önce bunu çöz sonra bak şunlar oluyor.

    Sigaradan sonra;

    koku almaya başlayınca,
    nefesim açılınca,
    performansım artınca,
    cebimdeki para 4 gün hiç eksilmeden aynı kalınca,
    sabahları yorgun uyanmayınca,
    alkolün gerçek tadını alınca,
    suyun bile tadı olduğunun farkına varınca,
    kısacık uykular bile bünyeye yetmeye başlayınca,
    sigara içen biriyle merdiven çıkıp yada yürüyüş yapıp hayırdır müdür kesiliyorsun deyince,
    sigaranın ne kadar berbat koktuğunun farkına varınca,
    sigara içme şeklinin aslında ne kadar aptal olduğunu görünce ( aslında sırf bu bile incelenebilir. içerken hep sana eşlik eden biri olduğundan ne yaptığına çok dikkat etmezsin aslında.ama içmiyorken biraz mesafe bırakıp kişiyle aranızda izleyin ne yaptıklarını.çok saçma gelecek.)

    daha bir sürü sıralayabileceğim sebep var.Farkına varabildiklerim şimdilik bunlar.

    6 yıl yaşamadım varsayıyorum ben geri döndüm çoktan...beni de ekleyin lütfen ve konu kortlasın...




  • HoPaRLoR H kullanıcısına yanıt
    Hoparlor aradan yıllar geçmiş. Şuan neler yaptığını merak ettim. Ben de koah başlangıcı varmış sigarayı bıraktım 2 hafta oldu. Artık zorlanmaya başladığım için tekrar sigaraya başlamayı düşünüyodum ki senin başına gelenleri okudum ve o zıkkımı bıraktığıma şükrettim bidaha başlamama isteği çok büyüdü içinde. Sen de inşallah bırakmışındır artık.
  • itosemre İ kullanıcısına yanıt
    bu motive edici yazı için teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.