< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadiryel2 -- 24 Mart 2017; 20:30:54 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadiryel2 -- 24 Mart 2017; 20:30:54 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben çıktım üyelikten, üyelik için 250 veriyorum gelen para 230 . Saadet zinciri dediler kesin kazanç dediler. 3 5 kazanalım dedik aylardır zarar. Yeter artık. Allahtan zontak işi son 2 aydır 50 60 arası kazandırıyor.
|
Tamam kardeş biz de premium üyeyiz ancak mesaj kısıtlama özelliğini kullanmıyoruz sizin gibi her dakika. N'oldu, tatmin oldun mu premium olduğunu gösterince? Gidin bir hobi edinin kendinize, kitap okuyun, yüzün, kız arkadaş edinin, yemek yapmayı öğrenin; ama asosyal kaynayan bir forumda gelip de "Dur lan şunlara premium olduğumu göstereyim xD" ayakları çekmeyin.
<Bu ileti DH Premium kullanıcısı tarafından atıldı> |
Oy kıyamam :/
|
İtiraz için ekte gönderdiğim itiraz formunu doldurup 38 TL itiraz ücretini bankaya yatırıp, banka dekontu ile birlikte ofise faxlamanız gerekiyor. Arkadaşlar baksınlar.
İyi forumlar. |
Az evel kontrol ettim benim hesabı, sıkıntı yok. Yemek ve yol ticket'ları da elden verildi. DH Admin Premium Ultimate
|
Ben harranlıyım bana az yatmış.
Patronda sendikalı herhal |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nimotech -- 23 Mart 2017; 6:19:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|