Şimdi Ara

DH PİCCOZ CLUB (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
1
Favori
35.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dışarda uçurmak bu mevsimde yanIış oIurdu sanırım,

bende bakınıyorum forumda var satışı oIan piccoIar, onIarı takip ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidden

dışarda uçurmak bu mevsimde yanIış oIurdu sanırım,

bende bakınıyorum forumda var satışı oIan piccoIar, onIarı takip ediyorum

alırsan orjinal picoo z veya sbego al diğerlerini kimse tavsiye etmiyor
  • ya arkadaşlar bunlar küçük yük taşıyabilirmi? üzerine fitili ateşlenmiş bir torpil bağlayıp karşı binada oturan arkadaşın penceresine dalsam fena olmass
  •  DH PİCCOZ CLUB

Bugün bende bitane SBEGO aldım (40 liraya çankayadan) süper uçuyor cihaz çok stabil iki kanal olduguna bakmayın hakimiyet çok kolay sağlanıyor biraz denge sorunları vardı yanında gelen aliminyum bandlarla düzelttim burn unada küçük bi vida sapladım öne gidişide güzel bi o kadarda sağlam açıkcası çok eğlenceli bişe

bunu uçurdukdan sonra apaçhiyi atasım geldi kocaman helikopter onca para verdim bu ondan güzel uçuyor her açıdan parasının karşılıgını veriyor hemde her gören hasta oluyo aldıgımdan beri uğraşıyorum elimden bırakasım gelmiyo bea

• arkadaşlar oynaya oynaya pil dayanmıyor normal kalem piller çabuk bitti şarjlı pil almakda biraz pahalı oldugu için bende benim apachenin pilini söküp bu kumandaya monte ettim 6 x 1.5V pil 9V ediyor apache nin pili 8.4 volt du -0.6V luk gerilimi önemsemiyorum çünkü veriyi irda ile dijital olarak yolluyor voltaj farkı önemli değil ve kumanda " + ,gnd, - " olarak çalıştıgı için pilin ortasından kazıyarak bi gnd ucu çıkarttıp tutturuverdim şimdi normal pillere göre (yüksek akımdan dolayı) uçagı daha hızlı şarj yapıyor ve daha güçlü uçuruyor pil bitti sorunuda yok

DH PİCCOZ CLUB

benim gibi bu köpüğün altında ne var diyenler için ben açıp baktım

DH PİCCOZ CLUB

DH PİCCOZ CLUB

Tam gaz modifikasyona devam yakında bambaşka bi sbego ile karşınıza geleceğim (kurtulalım şu köpükten)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskun72 -- 30 Aralık 2007; 17:32:00 >

• merak ettim senin heli noldu modifikasyondan sonra?
  • daha köpükden kurtaramadım ama küçük değişiklikler yaptım

yapışkanları söküp köpüğü boyadım en önemliside burnuna kagıttan kanatcıklar ekledim böylece ileri gitsin diye önüne vida raptiye ataç gibi agırlıklar koymanıza gerek kalmıyor ve bi parça daha dengeli dönüşler yapabiliyosunuz tabi agırlıkdan kaynaklanan güç kaybınıda önlemiş oluyosunuz...

DH PİCCOZ CLUB

DH PİCCOZ CLUB

• Selam modifikasyon güzel olmuş, :P

bende iki tane miniature copter var, birisini yeni aldım eskisinde bir sorun oldu, ana motor dönmüyordu, sadece arka motor dönüyordu, elle pervaneyi çevirirsem dönüyor ama uçacak kadar hızlı dönmüyordu. Ana motordan şüphelendim, sonra yeni bir motor sipariş verdim yeni bir de picco sipariş verdim

Picco motorunu eski piccoya taktım ama nedendir bilmiyorum bir türlü pervane düzgün dönmüyordu, yani nasıldiyim elinle çevirirken bile takılarak zorla döner gibiydi, uçurmak istediğimde de belli bir hızın üstüne çıkmıyor tabi sert döndüğünden. Bir sıkışma yoktu, yani motoru söktükten sonra baktımki motordaki dişlide pervane takılı olmadığı halde zorla dönüyordu. Sanırım bu motorda da sorun vardı?

Bu motor işi canıma tak etti, sipariş veriyorum dandik bir motor yolluyorlar. Çöpe gidiyor para. Nereden almamı önerirsiniz?

• Arkadaşım motorlar sorunludur orası kesin benimkinin motoru nerdeyse boşa dönüyor gibi rahat dönmekde sen en güzeli bitane orjinal piccoz al (kutusunda piccoz yazar) yada 35-40 liraya sbego marka piccoz al çünkü bu helikopterin motoru diğerlerinki gibi değil çok küçük hafif ve hassas demek istediğim kullanılmış olması bile motoru eskitmeye yeter satıcılara güvenmiyorsan ya uçan bitane alıp motorları değiştireceksin yada dediğim gibi yenisini almalısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: hidden

Selam modifikasyon güzel olmuş, :P

bende iki tane miniature copter var, birisini yeni aldım eskisinde bir sorun oldu, ana motor dönmüyordu, sadece arka motor dönüyordu, elle pervaneyi çevirirsem dönüyor ama uçacak kadar hızlı dönmüyordu. Ana motordan şüphelendim, sonra yeni bir motor sipariş verdim yeni bir de picco sipariş verdim

Picco motorunu eski piccoya taktım ama nedendir bilmiyorum bir türlü pervane düzgün dönmüyordu, yani nasıldiyim elinle çevirirken bile takılarak zorla döner gibiydi, uçurmak istediğimde de belli bir hızın üstüne çıkmıyor tabi sert döndüğünden. Bir sıkışma yoktu, yani motoru söktükten sonra baktımki motordaki dişlide pervane takılı olmadığı halde zorla dönüyordu. Sanırım bu motorda da sorun vardı?

Bu motor işi canıma tak etti, sipariş veriyorum dandik bir motor yolluyorlar. Çöpe gidiyor para. Nereden almamı önerirsiniz?

yav bu kadar dandik picoo z'yle uğraşcağına parayı biriktir kaliteli bi model al ne bilim lama v4 gibi bişeyler

• hocam iki dakkada harcadın bizi ya

Yılbaşı akşamı izledinizmi bilmiyorum Varmısın Yokmusun die bi yarışmada E-Sky Lama V3 vardı stüdyoda uçurdular sonrada yarışmacıya hediye ettiler V4 den benimde alasım vardı fiyatı biraz pahalı 120 liraya geliyormuş gümrükden hem evin içindede uçuramıyorsun vazgeçip piccoz aldım bukadarıyla yetiniyoruz napalım örencilik böyle kötü bişey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskun72 -- 2 Ocak 2008; 20:39:39 >
  • E-sky almak isteriz tabiiki ama Tr de ki fiyatlar çok ama çok pahalı. Hemde şimdi benim picco lardan biri çok iyi uçuyor 10 dakka uçaribiliyorum neredeyse bozuk olanın motor sorunu olmasa o da güzel uçuyor.

Esky lama ya benim picco z'lerde olduğu gibi davransam herhalde 2 dakkada 2 paralık olurdu. O duvardan o duvara yapışıyor zavallı picco Şimdi Picco z 30 Lira e sky Lama 200 lira. Yani tamam ileri geri sağa sola gitmiyor picco istenildiği gibi ama en azından uçuyor.
    Neyse ilerde alırız esky'lardan fiyatları bi iyce düşsün hele.

• ya simdi 30 liraya 7 defa gulerek kullanirsin haatta cok komik anlar olabilio bi an helipkotere de neler yapiyorum gibisinden ama digeri oyle degil 200 lira vermissin bi kere o en az bi bi iki yil kirilmadan durmali mantik budur bizde
  • Yarın Mavi Bilgisayar'Dan 28 dolara alıyorum inşallah Sbego'mu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 5 Ocak 2008; 10:56:03 >
  • arkadaşlar ben de bi tane rc heli almak istiorum.GG de gördüm bi tane 2008 model picco z winner yazıor markasında 36 ytl ye.5 dk şarj ile 15 dk uçuş dior.bune kadar doğrudur?Bi başka model de fairy, bu da 39 ytl.video dan izlediğim kadarıyla bunun uçuşu daha iyi,stabil görünüyor,ayrıca 20 dk şarj ile 15 uçuş dior.Bu daha mı avantajlıdır?Fairy den daha iyi ve ucuz diyeceğiniz başka bi model ve marka var mı ve bulabileceği yeri de söylerseniz, yeni merak sardım da:)
  • bir de shbndn.com da sbego var, bu nasıl tavsiye edilirmi,şarjı, uçuşu, uçuş süresi nasıldır?fairy le karşılaştırıldığında hangisi daha iyidir uçuş ve şarj bakımından??
  • arkadaşlar sonuçda hepsinin pili aynı hadi şöyle bişey deseler inanırım biri 5 dk uçar biri 10 dk ikincisi daha hassasdır az akımlı motor falan kullanılmışdır uzun süre uçabilir bi ihtimal ama biri 5dk şarj olacak biri 20 dk diye bişey olamaz sonuçda hepsinin pili aynı

Arıca sbego modelini öneririm ve bişey daha o rakamlara pekde inanmayasın çünkü gördüğüm kadarıyla hiçbir piccoz 15 dk havada kalmamış benimkisi full şarjda 2 dk uçuyor ilk aldıgımda bile 4-5dk dan fazla uçmuyordu şarj süreside 5-10 dk arasında ordaki rakamları mühendisler değil malını satmak isteyen firmalar koyuyorlar coğu üründe bu böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskun72 -- 6 Ocak 2008; 16:08:33 >
  • ben bugün D&R'da bi modelini gördüm. bir kutunun içinde 2 adet heli ve 2 adet kumanda vardı, fiyatı da 149YTL idi.. çok mu zevkli bunlar yaw benimde alasım geldi ama patlarım sağa sola die pek cesaret edemedim açıkçası
  • quote:

Orjinalden alıntı: c.alkan

ben bugün D&R'da bi modelini gördüm. bir kutunun içinde 2 adet heli ve 2 adet kumanda vardı, fiyatı da 149YTL idi.. çok mu zevkli bunlar yaw benimde alasım geldi ama patlarım sağa sola die pek cesaret edemedim açıkçası

onlar sky challenger'lar. kızılötesi silahlarla savaşıyolar

detaylı bilgi içinwww.bunlardanistiyorum.com

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.