Şimdi Ara

DH PİCCOZ CLUB (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
1
Favori
35.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benimki 2-3 kez sert şekilde düştü fiziksel olarak kırılma veya çatlama yok ama yerden 5-6 cm anca havalanıyo jarjı herşeyi tam
    daha yeni almıştım yaaaa
  • ben 4 kanallı arkadaşımın helisini uçurabiliyorum fakat çook pahalıya mal olduğunu biliyorum arıza felan bu küçük piccoz lardan almak istiyorum ewde öyle zaman geçirmek için...

şimdi sorularım var ;

soru 1. kumandadan pillerdin mi şarj oluyor onu anlamadım (elektrikle deil yani)?
    soru 2.bu heli ler 2 kanallı bişey takıp ileri gitmesini sağlayan var mı içinizde?
    soru 3.ankarada mavi bilgisarda bulamadım başka alabileceğim yerler?bi de bu yeni 2008 lama modeli gelmiş silverlit sebeco ve uyduruk bi kaç marka daha var hoşuma gitti daha ii uçuyormuş onu da bulabilirmiyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: naykose

ben 4 kanallı arkadaşımın helisini uçurabiliyorum fakat çook pahalıya mal olduğunu biliyorum arıza felan bu küçük piccoz lardan almak istiyorum ewde öyle zaman geçirmek için...

şimdi sorularım var ;

soru 1. kumandadan pillerdin mi şarj oluyor onu anlamadım (elektrikle deil yani)?
    soru 2.bu heli ler 2 kanallı bişey takıp ileri gitmesini sağlayan var mı içinizde?
    soru 3.ankarada mavi bilgisarda bulamadım başka alabileceğim yerler?bi de bu yeni 2008 lama modeli gelmiş silverlit sebeco ve uyduruk bi kaç marka daha var hoşuma gitti daha ii uçuyormuş onu da bulabilirmiyim...

evet kumandadan şarj oluyor,
    zaten üç kanallı fakat bahsettiğin türde değil kumanda da a-b-c kanalları var kopterin kanalına göre sen birini seçiyorsun
    benim bildiğim silverlit daha iyi bu ürünün ilk yapımcısı piccoz un
    http://www.silverlit-flyingclub.com/product_picooz.htm

• ben silverlit sebeco dan bahsediyorum şu modeli 2008 diye satyorlar gg de....hoşuma gitti bu model de
    lama modeliymiş ....

DH PİCCOZ CLUB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naykose -- 22 Ocak 2008; 2:03:38 >
  • bu s begoların yedek parçalırı varmi varsa int bana adre s atarmısınız
  • gg de var galiba...(gitti gidiyor)

bende ankarada itfiyede spot satanlarda hobi ürünü satan mağaza var mı? onu sorucaktım ....
  • challenger var bende süper bir alet.
  • Arkadaşlar ben de picco alacağım. Fakat Gittigidiyor.com da çok fazla picco var. Ve sizin bahsettiğiniz picco "sbego" denen aleti gittigidiyor.com da farklı görünüşlerde satıyorlar. Acaba hangisini almalıyım.. Hangisi daha iyi.. Yeni model diyorlar.. 2008 diyorlar.. videosunu da koyuyorlar.. Ama helikopterin görüntüsü farklı olduğu halde videolar genelde hep aynı oluyor.. Şimdi birkaç örnek adres vereyim. Tecrübeli arkadaşlar bunlardan hangisini almamı tavsiye ederler acaba ???

2008 MODEL GELİŞTİRİLMİŞ YENİ PİCCOZ SBEGO
    http://urun.gittigidiyor.com/2008-YENI-PICCOZ-SBEGO-MUKEMMEL-URUN_W0QQidZZ7862375

3 KANAL YENİ """LAMA"" MODELİ SBEGO
    http://urun.gittigidiyor.com/YENI-2008-MINI-UZAKTAN-KUMANDALI-RC-HELiKOPTER_W0QQidZZ7871071

""""3 Kanal"""" YENİ MODEL PİCCO HELİKOPTER
    http://urun.gittigidiyor.com/YENI-MODEL-PICCO-HELIKOPTER-EKSTRA-YEDEKLER-ILE_W0QQidZZ7692556

YENİ MODEL 2008 PİCCO 3 KANAL
    http://urun.gittigidiyor.com/YENI-MODEL-PICCO-UZAKTAN-KUMANDALI-RC-HELiKOPTER_W0QQidZZ7871200

SBEGO-MİNİ RC UZAKTAN KUMANDALI HELiKOPTER
    http://urun.gittigidiyor.com/SBEGO-MINI-RC-UZAKTAN-KUMANDALI-HELiKOPTER_W0QQidZZ7592663

Dikkat ederseniz 3-4 tane farklı görünümde helikopter var.. Hangisini almam gerektiğini bilmiyorum. 3 Kanal yazıyor çoğunda. Ama 3 kanal oluşu ileri gitmesini sağlamıyor sanırım. Yukarıda resmini gördüğünüz modellerden hiçbirisi öne gitmez mi ? Ağırlık koyarak şöyle böyle mi öne götürtebiliriz ? Yukarıdaki 2008 model yazanını kullananınız var mı ?

Sonuç olarak 3 farklı görünüşteki helikopterden hangisini almamı tavsiye edersiniz ?:)

1
     DH PİCCOZ CLUB

2
     DH PİCCOZ CLUB

3
     DH PİCCOZ CLUB

• Aman kardeşim o 2. den alma !!!! 1 saat şarjla 2 dakika uçan ve tak diye anakart arızası çıkaran bir heli ...
  • hakanizm : 2 kanal heli bunlar (3 kanal kumanda)....ileri fonksiyonunu önüne ağırlık koyarak devreye geçiriyoruz...
    linkteki gibi :
    http://www.youtube.com/watch?v=3FH99ApnYME&feature=related ...
    ha bu arada mavi bil. sebego 40ytl (luma v4 200ytl süper bi fiyat 4 kanallı)
    box office sebego 35 ytl bu da ii , piccoz görünümlü uydurk bidaha va o da35 ytl...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naykose -- 24 Ocak 2008; 20:57:50 >
  • rokobatu yukarıdaki resimlerden 2. sini alma demişsin. Teşekkürler. Ama hangisini almalıyım diğerlerinden ? Mesela 3 resimden ortadakini almayacaksam birinciyi mi üçüncüyü mü alayım ?

Naykose teşekkürler. Ama sen de söylememişsin hangisini almam gerektiğini. Bahsettiğin mavibilgisayar sitesindeki helikopter yukarıdaki resimlerden 3. olanı sanırım. 35-40 ytl den daha fazla vermek istemediğim için luma v4 ü falan almak istemiyorum.Ancak ileride düşünebilirim.

Aslında bu gece sipariş vermeyi düşünüyorum. Eğer birkaç kişi hangisini almam konusunda fikirlerini belirtirlerse.
  • mavi deki foto orjinal piccoz ...oysaki sebego satıyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naykose -- 25 Ocak 2008; 14:15:50 >
  • Arkadaşlar benim yukarıda verdiğim üç tane yeni model picco olduğu iddia edilen resimlerden hangisini almamı tavsiye edersiniz? Siz birşey yazmayınca sipariş veremedim halen. Lütfen bir fikir verin de alayım şu aleti.
  • www.mavibilgisayar.com

Alacaksan buradaki orjinal Sbego Picoo Z 'yi al ... hem ucuz...Hem kaliteli
  • rokobatu teşekkürler. Ama mavibilgiasyar dakinin resminin orjinal ama kendisinin sbego olduğunu söylemiş naykose. Yani sbego orjinal değil manasına geliyor bu. Şimdi sen mavibilgisayardakini al diyorsan benim alt alta verdiğim 3 helikopter resminden 3. sünü almamı öneriyorsun sanırım. Peki 1. resimdeki helikopter hakkında bilgin var mı ? 1. resimdeki 2008 model dediği köpüksüzmüş. mavibilgisayar daki ise köpüklü. Acaba hangisi daha iyidir ? 1-2-3 veya 1-3 resimlerindeki helikopterler hakkında bilgisi olanlar cevap yazarlarsa sevinirim. 1 Saat içinde sipariş vermek istiyorum.
  • Vallaha mavi bilgisayardaki Sbego'lar orjinal benim bildiğim... Diğer helikopterler hakkında bir bilgim yok...
  • Tamam Orjinal diyelim. Peki orjinallikleri dışında uçuşuyla ilgili bilgin var mı mavibilgisayar dakilerin ? Yani bataryada sorun çıkıyor diyor bazıları.. Bazıları denge problemi var uçuramıyorum diyor.. Bazıları başka şeyler söylüyor... herhalde en uygunu 40 ytl verip herhangi birisini almak. Eğer bu ""oyuncak"" helikopter zevk verirse ileride 4 kanallısını almayı düşünüyorum.
  • Bu sayfanın başından beri Sbego'ların ne kadar iyi olduğundan bahsediliyor , diğerleriyle kıyaslanamaz bence istersen sayfa 1-2-3 'ü oku fakat bunlar sonuçta oyuncak çok uzun süre dayanmasını bekleme , ne kadar nazik kullansan da kısa ömürlü bunlar adı üzerinde mini-heli ..
  • rokobatu sanırım sen beni anlayamayacaksın :)
    sbegolar iyidir. Sbego al diyorsun bana.. Tamam sbego alayım da piyasada 3 farklı görünüşte sbego var. Bu üç tanesinin resmini de koydum. Bu forum başlığındaki bütün yazıları da okudum. Sbegodan bahsediyorlar evet ama hangi sbegodan ? 3 farklı görünümdeki sbego nun hangisi :) Çok zor bir soru mu sordum acaba.. Aynı soruyu sorup duruyorum.. Bir kişi de çıkıp 3 sbego resminden şu daha iyi diyemiyor :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.