Şimdi Ara

DH PİCCOZ CLUB (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
268
Cevap
1
Favori
35.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: soldier.

quote:

Orjinalden alıntı: Zookerman

quote:

Orjinalden alıntı: soldier.

fırsatını bulursam bende SBEGO ile video çekip yayınlamak isterim. bu arada geçen ölçtüm 13 dakika havada kalabildim. diğerleriyle karşılaştırma yapma fırsatım olmadı tabi ama sbego nun uçuşu beni tatmin etti. bu arada 40 liraya aldığımı belirteyim. fiyat performans açısından sanırım fena bir ürün değil. şimdiye kadar da 15 kadar da şarj ettim henüz bi problem görmedim. yine sizin ürün gibi 20-30 dakika kadar sürede şarj oluyor.

arkadaşım sana bir tavsiye. bak bu yazını unutma,
    sbego yu günde ortalama 9-10 kere uçurduğunu varsayarsak, yaklaşık 15-20 gün sonra havada kalma süresi yarı yarıya düşecek!
    15-20 gün sonra ne demek istediğimi anlarsın arkadaşım.
    ama İnşallah ben yanılırım. hep 13 dakika uçar. gerçekten iyi fiyata almışsın.
    sonu hüsran olmaz İnşalah

anladığım kadarıyla silver ın pili daha kaliteli dediğinize göre. yani şarj dejarj olayından sonra benim ürün belli bir süre sonra performans yitirecek demekki. umarım uzun bi süre kullanırım. zaten bulunduğum yerde bu ürünün orjinalini bulabileceğimi sanmıyorum. bulsam da çok fahiş fiyat olacaktır zaten

evet. orjinalin pili gerçekten daha kaliteli. bir de şunu düşün!! sen alacaksın baba gibi bir Silverlit Picco Z, 82.5 YTL ortalama vereceksin, ama zevkten dört köşe olacaksın!!! Bir de biraz bekle, şimdilik alacağın varsa da alma! Yakında çok güzel bir ürün geliyor :)

• Üründe şarj sorunu vardı. Markası vespid. Sanırım pili dandik. Onun dışında gayet stabil uçuşlar sağladım. Satacaktım ürünü bozuk olarak ama vazgeçtim. Bir deneme yapıcam. Pil arıyorum. Satan var mı?
  • bence pil alma, boşa masraf, pilii değiştireceksin motoru bozulacak, özellikle vespidlerde arka motor!!! benden tavs,yee
  • bu aletlere pil nasıl takılır ki. yani köpükten yapılma ya dış kısmını kesmek lazım değil mi. sonra dan aerodinamiği bozulmazmı
  • Ya bilemiyorum ama gene de denicem. O yüzden fazla bir para vermek istemiyorum pile.

Hocam ortadan düzgün bir şekilde çekince, boyuna güzelce ayrılıyor gövde. Zaten aerodinamik fln diye bir şey yok. Gövdesizken bile aynı gövdeli gibi uçabiliyor
  • arkadaşlar ortada kesin bir gerçek var. Silverlit Picoo Z dışındaki tüm, yani kendini picoo nun daha iyisi,daha yeni versiyonu olrak tanıtan helilerim hepsinde pil sorunu var
  • ben bugun carrefour batıkent ankaradan 4.95X12 taksitle aldım. silverlit marka. ama bunu garantisi filan ne kadar. Adore oyuncak getirmiş. bir de trim ayarını tam olarak nasıl tutururuz.
  • orjinal silverlit aldım ilk uçuşunda 7-8 dakika uçtu şarjdan sonra 1 dakika bile uçmuyor derken kumandadaki piller bitmiş olduğundan uçamıyormuş, ama şimdi 9 dakika civarı uçuş yapıyor şarj süreside 20-25 dakika civarı ve uçuşu oldukça stabil.sandelyenin ayaklarından geçirebiliyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxm -- 2 Ağustos 2007; 15:18:19 >
  • arkadaşlar.. bu r/c hobisini sırf bu direk ithalatçı firmanın kim olduğunu bilmeyip muhattap olacağım birilerini bulamamaktan bırakacağım. Elinizde picoo z, vespid 2, san huan, pocket veya sbego veya başka bi marka her ne varsa... direk olarak ithalatçısı bilinen birilerinden almak istiyorum.
    kutunun üstünde şayet böyle bir bilgi varsa bana yazar mısınız ?

saygılarımla...iyi çalışmalar...
  • Yeni Ürün SBEGO + Uçuş Mesafesi arttırılmış + Kontrol Daha iyi
  • ya ben almayı dusunuomda bunlardan şarjı kumandadan olduu için bu makin sarjda ikende oynana iliomu
  • şarş olurken oynayamazsın. hem kumandadaki şarj kablosu bağlıyken nasıl oynayacaksın ki. ayrıca alet kapalıyken şarj oluyor
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _jackal_ -- 13 Ağustos 2007; 11:12:09 >
  • arkadaşlar.. bu r/c hobisini sırf bu direk ithalatçı firmanın kim olduğunu bilmeyip muhattap olacağım birilerini bulamamaktan bırakacağım. Elinizde picoo z, vespid 2, san huan, pocket veya sbego veya başka bi marka her ne varsa... direk olarak ithalatçısı bilinen birilerinden almak istiyorum.
    kutunun üstünde şayet böyle bir bilgi varsa bana yazar mısınız ?

saygılarımla...iyi çalışmalar...
  • arkadaşlar selamlar :=)
    şu ana kadar denediğim mini helikopterlerin isimlerini yazmak isterim

1-Silverlit Picoo Z
    2-Miniature Copter
    3-Pocket
    4-San Huan Picco Z
    5-Sbego
    6-Mini Fairy

Şuan hepsi elimde mevcut: son durumları ise;

bu helikopterlerin hepsini aynı hassasiyetle uçurdum. ilk olarak aldıktan 1 hafta sonra miniature marka mini helikopterin arka motorunda yanma oldu ve bozuldu.şimdi olduğu yerde dönüyor! ondan 2 gün sonra pocket marka helikopterin ana pervansinde ve beyin ünitesinde zarar oldu,onunda sadece arka pervanesi dönüyor. sonra san huan yandı. elimde sorunsuz kalan 2 model kaldı. birisi sbego(hem de diğerlerinin fiyatının çok altında almıştım!)diğeri mini fairy. mini fairy çok güzel bir model fakat uçuş süresi az. sbego çok sağlam çıktı. şimdi fiyatları iyice düşmüş. bilmeyen arkadaşlara tavsiyemdir. shbndn.com da 38 ytl civarı satılıyor. hepinize kolay gelsin

• Arkadaşlar markası ne olursa olsun. Picco Z ve bütün türevlerine ait ana pervane, kuyruk pervanesi, helikopterin içindeki mini lipo pil, kuyruk motoru, ana motoru sıfır yedek olarak mevcuttur. Ayar v.s. konusunda da aklınıza takılanları sorabilirsiniz. mutlu_toker@msn.com . Bende elimdekilerin fotolarını çekip en kısa sürede koyacağım. Bu arada orjinal Silverlit isteyen arkadaşlara müjde çok az kullanılmış tertemiz silverlit helikopterler mevcut sadece 35 YTL ye hemde orjinal silverlit picco z ler benzerleri değil.
  • İstanbulda oturan arkadaşlar.Kadıköydeki tepe nautilusta bu akşam orjinal silverlit picco z gördüm.Fiyatı 69 lira.

Bende almayı düşünüyorum.
  • silverlit picco z aldım bugun ama hiç kontrol edlemiyor sağa veya sola.
    bir de kumandanın önündeki kırmızı lamba yanıyır mu? bende yanmıyor da.
  • bende dün aldım bu picco z helikopteri. habire şarj edip oynuyorum:)
    @leite şarjı dolduğunda çok agresif oluyo alet küçücük bi gaz vermede havalanıyo hemen kontrolü daha zor oluyo. ama bikaç dakika sonra şarjı azalınca gazın hassaslığı azalıyo ve kontrolü daha kolay oluyo. o kumandanın önündeki lamba değil zaten kızılötesi alıcı. benim sorunum ise şarjın çok çabuk bitmesi tahminim 5-6 dakika sürüyor. doyamıyorum anlıyacağın. biter bitmez de şarj etmek istemiyorum pillerin ömrü azalmasın diye. seninkinin şarjı ne kadar gidiyor?
  • arkadaşlar şarj sorununu şu şekilde halledin,
    pili tam olarak bitirin. sonra piyasadaki en kaliteli pillerden alın ve tam şarj edin
    inanın ki 3-4 uçurmadan sonra 10 dakika net uçar. kolay gelsin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.