Şimdi Ara

DH PİCCOZ CLUB (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
268
Cevap
1
Favori
35.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Mavi Bilgisayar 'a İzmit mağazada stokta varmı diye mail attım hala cevap atmadılar...

Opsss... Cevap atmışlar 4 saat önce ürün stoklarda varmış bu pazar gününe kaldı almak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kissed by Fire -- 7 Ocak 2008; 16:54:25 >
  • peki beyler istanbulda sbgo satan bi yer var mı bildiğiniz?
  • millet picco yu on konumuna getirdiğimde arka pervane hemen dönmeye başlıyor ve heli uçmuyor... neden olabilir ??? onboard arızasımı???
  • anakart ağrızası kardeşim kumanda kolunu itmeden helikopter hareket etmez arka pervanede ana pervaneyle aynı anda dönmesi lazım
  • Ankara'da arka pervane alabileceğim biryer varmı bildiğiniz ?
    arka pervanem kırıldı
  • sbegonun arka pervanesi kırıldı. yedeğiyle değiştireceğim. pervane çıkmıyor. çekince motor geliyor. nasıl yapmam gerekiyor.
  • Evvet , sonunda Mavi Bilgisayar'a gittim ...

Ellerinde Sbego olmadığını söylediler , biraz sinirlendim , sonra Fairy denen heliyi gördüm ve gözüme hoş geldi , 37 YTL'ye aldım , deneme uçuşu yaptılar , güzel geldi şimdi evde de denedim uçurmayı gayet güzel uçuyor şimdi şarjda En kısa zamanda bir resmini koyacağım...
  •  DH PİCCOZ CLUB

İşte resmi

Fakat az önce dengeyi sağlayan bölümü kanada bağlayan ufak bölümün orada kalmasını sağlayan küçük yer koptu , orayı bantladım , Başka ne yapabilirim oraya uhulasammı acaba ??
  • quote:

Fakat az önce dengeyi sağlayan bölümü kanada bağlayan ufak bölümün orada kalmasını sağlayan küçük yer koptu , orayı bantladım , Başka ne yapabilirim oraya uhulasammı acaba ??

bu kadar güzel anlatmışsın ama ben anlamadım pervane askısından mı behsediyorsun benim sbegoonun içnde yedek gelmişdi kutunun altına küçük bi poşet içine bantlayıp koyuyolar kuyruk pervanesi + pervane askısı hiç yapamazsan güzelce japonla yapıştır taş gibi olur sorun çıkartacagını zannetmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskun72 -- 14 Ocak 2008; 2:12:38 >

• Artık cevabınıza da gerek kalmadı

Uçurduktan sonra şarja takacaktım , şarj yerinin içeriye dopru girdiğini farkettim , sonra anakartı heliye bağlaya yapıştırıcının (!) yerinden çıktığını farkettim , Yapıştırayım derken de açma kapama tuşunu yanlışlıkla yapıştırdım (lanet olsun demir yapıştırıcısı (çıkması imkansız)) Artık uçak dolabın üstünde , çalışmıyor da , artık bir işe de yaramaz , ilk günden uçağı bozmayı başardım ... Ama Çin malıymış zaten her şeyi çok cacık verdiğim para yerine keşke milli piyango alsaymışım 40 YTL boşa gitti

• quote:

Orjinalden alıntı: rokobatu

Artık cevabınıza da gerek kalmadı

Uçurduktan sonra şarja takacaktım , şarj yerinin içeriye dopru girdiğini farkettim , sonra anakartı heliye bağlaya yapıştırıcının (!) yerinden çıktığını farkettim , Yapıştırayım derken de açma kapama tuşunu yanlışlıkla yapıştırdım (lanet olsun demir yapıştırıcısı (çıkması imkansız)) Artık uçak dolabın üstünde , çalışmıyor da , artık bir işe de yaramaz , ilk günden uçağı bozmayı başardım ... Ama Çin malıymış zaten her şeyi çok cacık verdiğim para yerine keşke milli piyango alsaymışım 40 YTL boşa gitti

dandik heli almakta ısrar edenlere bir ibret ve ders olsun

geçmiş olsun rokobatu, daha ilerki zamanlarda, daha kaliteli helikopterlerle inşallah

• selam millet..
    2hafta öne gitti gidiyordan piccozu 36 ytl ye aldim.. suan 27 ytl almayanı dövüyorlar..
    helikopterimiz bence fiyatı ve boyutuna göre cok iyi. ama yinede beni ugrastiran yanları var.. kontrolu biraz zor.. sagadönüşlerde bi sorun yok ama sola yonlerdirdiğim zaman kendi etrafında dönmeye baslıyor.. bu sorunu yasaya arkadaslar varmı ? var ise ne yapmalı a.. tesekkurler :)
  • ya bu hep dönüyo ya
    hiç düz uçmuyo bide ileri gitmiyo
    2 kanal diyemi acaba

Benide eklermisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Djwillki

ya bu hep dönüyo ya
    hiç düz uçmuyo bide ileri gitmiyo
    2 kanal diyemi acaba

Benide eklermisiniz

hep dönmesi markasından kaynaklanıyo olabilir
    düz uçması 2 kanallı olmasından dolayı. ucuna bi ağırlık takarsan ileri geri de gider. hobbyrc'de bi adam ucuna ağırlık takıyım diye pilin içinden iğne geçirip aracı yakmış sen de onun gibi yapmada dikkatli ol
  • saol
  • ya bide üst pervane bağıntıları hep çıkıyo onu nasi yapacaz
    bide kutu içinden bi arka pervane 1 tane üst pervane bağıntısı bide (3tane)etiket var
    etiket ne işe yario ????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Djwillki

ya bide üst pervane bağıntıları hep çıkıyo onu nasi yapacaz
    bide kutu içinden bi arka pervane 1 tane üst pervane bağıntısı bide (3tane)etiket var
    etiket ne işe yario ????

o etiket dediklerin minik metallerse onlar ağırlık işte öne koymak için
  • arkadaşlar bendede silverlit AH 64D helikopterinden var yeni geldi.3-5 kez uçurdum sürekli ana pervanenin döndüğü yönün tersine dönüyor sola yani.Kontrol tuşundan sağa gitmesi için bastığımda bazen düz çıkarken bazen yine sola dönüyor ben bu aletin sağa gittiğini göremeyecek miyim sorunumuz nedir sizce?
    Birde başka eklenti yaparak olayı düzeltebilir miyiz mesela?

DH PİCCOZ CLUB

• arkadaşlar oldugu yerde dönme olayını kumanda üzerindeki butonlaral sabitlemelisiniz uçurmaya başladıktan hemen sonra butonlarla ayar çekin bi kereye mahsus kaç kez hangi tuşa bastıgınızı ezberleyin çalıştırın uçurmadan aynı sayıda ayarı yapın öyle uçurun ben öyle yapıyorum
  • bende hep sağa gidiyorum düz uçmayı başamadım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.