Şimdi Ara

DH PİCCOZ CLUB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
268
Cevap
1
Favori
35.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET arkadaşlar muhteşem cihaz PiccoZ Minik Uçan Helikopter
    Videolarınızı sorunlarınızı resimlerini modifiyerinizi paylaşmanızı bekliyorum

• Ben sipariş verdim ama gümrüğe akıldı :) 4 arkadaş almıştık. Aynı kutuya koyup kargoladıkları için icari kapsama giriyormuş. Geri çektirmek zoruda kaldık. Sanırım bir süre daha beklememiz gerekecek. Sabırsızlanmaya başladım :)
  • Playasiadan aldıgım helikopter bugun elime ulaştı ki tam 12 gunde buda ptt rekorlarından olsa gerekAleti ucurmak ilk başlarda biraz zor gelsede 5 dkda ögreniliyor,sesi de cok hoş
  • Evet Arkadaşlar ben satışınıda yapıyorum ürünün alan tüm arkadaşlar öncelerde kullanmakta zorlanıyor sadece havaya kaldırıyorlar

sağ sol olayını çözemiyorlar kaitapçık ingilizce çözen arkadaşlar için sorun olmuyor müthiç bir geğlence buraya vaktim olduğu zaman çektiğim videoları atacağım

birde içinden çıkan performans ağırlıkları yeterli olmuyor cihazın tam burnununa bir tane raptiye takın fena gidiyor açık alan gerekli ama
  • @RockStar dan 1 adet aldım elime ulaşınca yorum yapcam inşallah
  • Bakalım bizimkiler Amerikaya giderlerse isteyeceğim..

Piyasada satılanların çoğu taklitleri.. O yüzden pek güvenemiyorum..

Alacaksanız Silverlit markasında alın..
  • oyuncakçılar kulubu olmuş:) şak bir yana güzel bu picooz ama o paraya deymez bbence az daha biriktirin gidim adam akıllı birşey alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SudaEriyenAspirin Fan club
    15 yıl önce açıldı
    ###DH Olympus Fan Club###
    18 yıl önce açıldı
    Club Penguin TR
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar ben avusutryadan gelen bı abımle getırttım
    29,95 AVRO ya geldı bana vergı dahil

yanlız soyle baktıgınız zaman karsıdan govde pervanelere gore egrı duruyor acaba bu ucusla alakalı bır durum mu

bırde arkadaslar bunun kuyruk motoru fılan arızalanıyor dıyorlar bunu nasıl temın ederız ve nasıl degıstırebılırız.

İcicnden cıkan alumınyum agırlıkları ne ıcın kullanacagız.

bu konuda bılgısı olan arkadaslar lutfen paylassınlar

Bu arada benımkının uzerınde "yanlıs olmasın" POLIZEI yazıyor ha bırde mavı ısık yanıp sonuyor cok hos.

resımlerı en kısa zaman da koyacagım
  • arkadaşlar ürünü kullandım,hatta 5 dk içinde arka pervaneyi kırdım
    iyiki yedeği varmış ama o da fazla dayanmıyacak galiba bana
    bu ürünün yedek parçasını bulabilirmiyiz ?

@korayceto
    o ağırlıkları burun kısmına koacaksın
    eğer açık havada hızlı gitmesini istersen burnunun ucuna ufak yassı pil yapıştır (saat pili gibi )

bu arada eğer "kalite" istiyorsanız alınacak bir ürün değil.bu fiyata normal ,zevkli bir oyuncak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: CmrHun

arkadaşlar ürünü kullandım,hatta 5 dk içinde arka pervaneyi kırdım
    iyiki yedeği varmış ama o da fazla dayanmıyacak galiba bana
    bu ürünün yedek parçasını bulabilirmiyiz ?

@korayceto
    o ağırlıkları burun kısmına koacaksın
    eğer açık havada hızlı gitmesini istersen burnunun ucuna ufak yassı pil yapıştır (saat pili gibi )

bu arada eğer "kalite" istiyorsanız alınacak bir ürün değil.bu fiyata normal ,zevkli bir oyuncak...

açık havada sürmeyi denedinmi hiç ,kaç metreye kadar gidiyor cıkıyor kumanda cekim alanı kaç metre, birde bende alacam tavsiye edermisin ?

• açık alanda denemedim henüz...

kumanda çekim alanı kafanı kurcalamasın o sorun olmaz...

senin bu üründen beklentin nedir tam bilmiyorum .
    benim beklentilerim canımın sıkıntısını geçirsin yeter di. ve başardı.
    ama sen dersen ki ben arkadaşlarıma hava atayım ; buna cevap veremez çünki dış görünüşü çok dandik

ayrıca kalite arıyorsan alma derim,200-300 ytl ye kaliteli bir alet alabilirsin
  • iç mekan içindir ürün arkadaşlar zaten 9 gr :-) bi rüzgardaa kumandaya gerek kalmaz uçar gideer
  • arkadaşlar kimi beğeniyor kimi beğenmiyor
    bence iyi bir stres atma aracı evde uçuruyorum daha doğrusu uçurmaya çalışıyorum
    tüm negatif enerjimi alıyor

Bu arada su ınce ayar kısmını her ucurdugunuzda tekrar mı kullanıcagız har kaldırıdıgımda tekrar kafasına gore hareket edıyor

nasıl kullanıyorsunuz ınce detaylar varmı paylasalım bunları bı arkadas raptıye takın burnuna dedı

bunun gıbı mesela havada sabıt kalmasını nasıl saglayacagız

yardımlar lutfen

herkese ıyı eglenceler
  • yok hava atmıcam

sadece birkaç deneme yapmak istiyom açık alanda uçurmayı başaran varmı yada deneyen
  • Helikopteri 4 gundur kullanıyorum.Yuzlerce kez carptım hiçbişey olmadı kaç kişinin elinden geçti spor salonunda genede biyeri kırılmadı.(Yedek parçaları GG de var soran arkadaşlar için)
    Spor salonunda önune 1 adet atac baglayara ucurduk cok iyi oldu ileri gitmesini istiyorsanız tavsiye ederim.Çünkü içinden cıkan alimınyum agırlıklar yetmiyor.Alet acaip eglenceli ve goreni şaşırtıyor.Kaplı alanda cekim mesafesi baya yuksek ama gunduz dışarda ucmuyor arkadaşlar.Sanırım infraed ışıktan etkileniyor dışarda gece ucar tahmınımce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacmahal -- 24 Mayıs 2007; 14:31:01 >
  • PICCO-Z SBEGO helikopterim bugün elime geçti.

ürünü RockStar adlı arkadaştan aldım.
    fiyat/performans açısından, ürünün teslimatı açısından herşey çok iyi.

ancak,

kumanda kullanılmış gibi geldi bana. üstünde çizikler vardı.
    hattaa bir vidası da yok kumandanın. kumanda elimde sallanıyor. umarım bir vida uydurabilirim oraya.

ilk fırsatta tüm resim ve videolarımı burdan paylaşacağım.

ancak, bir sorum var sizlere,

kullanım kitapçığına göre,
    şarj olurken yeşil ışık yanar. şarj bitip pil dolunca kırmızı ışık yanar diyor.
    ben şarja takıyorum. yeşil yanıyor. birkaç dakika sonra ışık sönüyor!
    yani kırmızı filan yanmıyor.

bu bir kusur mu acaba ? sizde nasıl durum ?

Teşekkürler
  • Birkaç dakikada sonmemesi lazım arızalı yada piller bitik olabılır en az 5-10 dk yanması lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacmahal
    Birkaç dakikada sonmemesi lazım arızalı yada piller bitik olabılır en az 5-10 dk yanması lazım

evet piller bitti diye böyleymiş. nitekim, pilleri şarj ettim dün. şimdi şarja taktım ve düzgün bir biçimde şarj oldu.
  • arkadaşlar picco z yi dün aldım. gerçi picco z orjinal değil çin malı sbego die bişey ama olsun. ankaradan ankaray içinde bulunan oyuncakçıdan aldım. 65 dedi 60 a verdi. daha ucuza bulunuyomuş ama ben yerini bilmiyodum. 6 adet duracel alkalin pilide kampanyalı fiyatıyla 6 ytl ye aldım. toplam maliyet 66 ytl oldu yani. gelelim ilk izlenimlerime;

alet gayet hafif ve küçük ama kim ne derse desin bence görünüşü çok havalı (köpükten olmasına rağmen) vede şirin. kutu içeriği zaten herkesin malumu. aleti ilk çalıştırdığımda dooruca tavana vurdum ama şu anda (toplamda 7-8 kere 10 dakikalık uçuş soorasında) olaya tam olarak hakimim diyebilirim. gayet zevkli bi uçuşu var. tamam belki tam kontrol yok ama sonuçta uçan bişeyi ilk kez uzaktan kumanda etme zevkini yaşıyorum ve gerçekten tarif edilemez bi zevk ve her seferinde pis pis sırıtarak zevkle kullanıyorum. aliminyum ağırlıklarda 2 tanesini taktım ve ileri gidiş sorunsuz. kontrolde pek sorun yaşamıyorum ve akşam avizenin iki lambası arasından kontrollü geçiş yaptım ve sabahta sehpanın altından geçirmeyi deniycem. gelelim kullanırken uyguladığım taktiklere; fazla yok ama paylaşıyım.

öncelikle bende sol taraf oluyo heralde herkeste aynıdır, gövde pervanenin dönüş yönünün aksine dönme eğiliminde olduğundan (helikopterlerin ortak sorunudur bizim aletlerde bu yön sol taraf oluyo) kolu sola çekerken aniden dönüp denge kaybı yaşayabailirsiniz. yani sola dönüş kolay sağa dönüş zor oluyor bu nedenle sola dönüşlerde kolu hafifçe ittirerek parça parça dönmenizde fayda var
    sağa dönüşlerde ise tavsiyem gazı anlık olarak kesip yada azaltıp o anda sağa dönüş kolunu itmeniz. bu şekilde bi anda rahatça dönebiliyosunuz. diğer türlü gazı iterken sağa kolu iterek dönmeye çalışırsanız ağır ağır dönüyo. bunun yanı sıra gaz kolunda ortanın az üstünde bi ayarı bulmanız çok iyi olur. o ayarı kestirebilirseniz gaz kolunu sabit tutarak sabit bi hover yakalarsınız ki buda stabil bi uçuş sağlar. ağırlıkların 3 ünü takınca fazla hızlanıyo ve döndürmeye zaman kalmadan duvarda bulursunuz kendinizi. bence en iyi ayar 2 tanesinin takılı olması.

• arkadaşlar aleti 2 gündür deli gibi kullanıyorum. ve gayette hakimim olaya. uçuşta karşılaştığınız sorunları yazarsanız yardımcı olabilirim elimden geldiğince. bu arada bi sorun yaşadım ve çözdüm sizlerden de bööle bi zorun yaşayan varsa anlatıyım belki yardımı olur. helikopter sürekli kontrolsüzce kendi etrafında dönüyosa ve trim ayarıyla bile düzelmiyosa bi çarpışma anında kuyruk pervaneniz deforme olmuştur. şöyleki kuyruk pervanesi olması gereken (yere dik) yönünden sapmıştır. onu parmaklarınızla düzeltirseniz sorun hallolur. iyi geceler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.