Şimdi Ara

## DH Özel: ATi Radeon HD 4800 Serisinin Resmi Test Sonuçları ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
0
Favori
86.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yoksa 1 tane daha kart almak zorunda kalırız dx11 e kadar
    o yüzden bazı yerlerde bi tane karta 100dolar fazla vermek iki kart almak daha yararlı olabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 11 Haziran 2008; 18:23:51 >
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • yanlız bi şey var o tabloya göre hd4870 ile 4850 arasındaki performans farkı çok çok az ki buda imkansız testler gerçeği yansıtmıyor sanırım

Orjinalden alıntı: PeGaSuS@01

yanlız bi şey var o tabloya göre hd4870 ile 4850 arasındaki performans farkı çok çok az ki buda imkansız testler gerçeği yansıtmıyor sanırım

ocam o iş öle değil işte biri gt ile kıyaslanmış biri 9800gtx ile
    yani 8800gt nin 1 prformansı ile 9800gtx in 1 i aynı değil
    o zaman senin dediğine göre bu kartlar aynı performansta olur
    çünkü sen bu tablodaki 4870 ile 50 yi kıyaslıyosun
    eee o zaman gereği kalan gt ile gtx i aynı tutmuş olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defaulticus -- 11 Haziran 2008; 18:30:33 >
    AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone
  • inş. bu sefer ati ortalığı kavurur da birazda atinin tadına bakarız

Orjinalden alıntı: -erna-

quote:

Orjinalden alıntı: PeGaSuS@01

yanlız bi şey var o tabloya göre hd4870 ile 4850 arasındaki performans farkı çok çok az ki buda imkansız testler gerçeği yansıtmıyor sanırım

ocam o iş öle değil işte biri gt ile kıyaslanmış biri 9800gtx ile
    yani 8800gt nin 1 prformansı ile 9800gtx in 1 i aynı değil

• quote:

Orjinalden alıntı: 865pe

Evet beyler şimdi neden, Nvidia hep bir almış diyen yok? tarafsızlık bu olsa gerek

Ben de tam onu diyecektim Niye nVIDIA hep 1 almış, bu testler sahte, inanmayın. Böyle şey mi olur

Bu çözünürlük ve bu ayarlarda Nvidia zaten ram dolmasından dolayı baya başarısız olabiliyor çoğu oyunda. O yüzden daha detaylı testlere bakmak lazım.

Ama şu açık artık 8800gt sahibi birinin satıp 4850 almasına gerek yok bu belli. Ama yeni kart alan birininde 8800gt veya 9800gtx alması mantıklı görünmüyor. Hd 4850 bu alanda göz kırpıyor.
  • quote:

Evet beyler şimdi neden,

Nvidia hep 1 almış diyen yok?

Tarafsızlık bu olsa gerek Nvidia nın verdiği performans karşılaştırması tablosunda,

Ati niye hep 1 almış, test sonucu Fake , saçma, yalan vs diyen arkadaşları ayrıca kutluyorum.

ACABA 8800 GT yi bu kadar çok ezmeyelim die olabilir mi ?

Orjinalden alıntı: iron_funeral

8800gt lerde yalan oldu desenize 1900 x 1200 4xaa 8xaf 4850 gerçekten bu performansı veriyosa yaklaşık 700 ytl ye bu kartdan iki tane alıp cf yapınca 4870 i geçebilrmi bilemicem ama dehşet performans verir kanımca üstelik tam bi f/p olur Tüm DH ekibinin ellerine kollarına sağlık

Senin haberin yok galiba annihilator'un açtığı başlıktan

annihilator dikkat et, ekran kartı derin devletinin senden haberi olmasın bütün milletin hevesi kaçtı sli-cf den.

• quote:

Orjinalden alıntı: saidakkas

quote:

Orjinalden alıntı: iron_funeral

8800gt lerde yalan oldu desenize 1900 x 1200 4xaa 8xaf 4850 gerçekten bu performansı veriyosa yaklaşık 700 ytl ye bu kartdan iki tane alıp cf yapınca 4870 i geçebilrmi bilemicem ama dehşet performans verir kanımca üstelik tam bi f/p olur Tüm DH ekibinin ellerine kollarına sağlık

Senin haberin yok galiba annihilator'un açtığı başlıktan

annihilator dikkat et, ekran kartı derin devletinin senden haberi olmasın bütün milletin hevesi kaçtı sli-cf den.

Geçen burada bir yerde, bir arkadaş İngilizce bir metin kopyalamıştı. O metinde, 4870X2 'de "studdering" konusunda oldukça gelişme kaydedildiği, neredeyse kalmadığı yazıyordu. Belki yeni model kartlarda CF içinde aynı şey geçerlidir, gerçekse tabi ki.

• quote:

Orjinalden alıntı: dIsAstEr

quote:

Evet beyler şimdi neden, Nvidia hep bir almış diyen yok? tarafsızlık bu olsa gerek

Ben de tam onu diyecektim Niye nVIDIA hep 1 almış, bu testler sahte, inanmayın. Böyle şey mi olur

Onu bir kenarı koyalım da, ATi en azından 0 dan başlatmış grafiği, nVidia gibi 0.8 den başlatıp, 2 katı iddia edilen performans farkını 10 kat gibi gözlere algılatmamış. nVidia'nın tablo ve pazarlamasına hastayım zaten.

• quote:

Orjinalden alıntı: salenko

quote:

Evet beyler şimdi neden,

Nvidia hep 1 almış diyen yok?

Tarafsızlık bu olsa gerek Nvidia nın verdiği performans karşılaştırması tablosunda,

Ati niye hep 1 almış, test sonucu Fake , saçma, yalan vs diyen arkadaşları ayrıca kutluyorum.

ACABA 8800 GT yi bu kadar çok ezmeyelim die olabilir mi ?

Olamaz, ancak şu olabilir. Nvidia Niye 1 almış deyip, burda tam tersi yorum yapan ve ses çıkarmayan arkadaşların tarafsız olmadığı gerçeği çıkıyor ortaya.

Eğer Nvidia nın verdiği tabloya inanmıyorsak ki böyle oldu. o halde bu sonuçlara inanmak taflılık olmuyormu sizce?

Tarafsızlık ise her iki firmamın verdiği sonuçlara inanmayıp. asıl kullanıcı testlerini bekleme olsa gerek.

ben son kullnıcı testlerini görüp ona göre yorum yapmanın daha yerinde olacağını belirtmek isterim .
    Q6600@3.8G__1.385v__Vid1.2125v_Thermalright Ultra-120 Extreme__ 2x NANOXIA FX12-1250 __DFI Lanparty DK P35-T2RS__Crucial Ballistix Tracer 2*2Gb_HİS 5850 Cooling_Thermalright HR-03 GT ___Sandisk 120GB Extreme SSD __ 22'' Samsung SyncMaster T220 __Logitech MX1000 _Logitech G15___ Nova Killer __GIGABYTE 3D AURORA 570 Case_ Silverstone Olympia 850W

Windows 7 x64

• quote:

quote:

hay Allah'ım hala sahte diyenler var
    nasıl anlıyosunuz grafiklerden testlerin yanlış olup olmadığını hayret valla
    olay aslında çok basit her testte daha yüksek olan kartın fps si küçüğe bölünüyor bölece
    atıyorum 1.4 çıkıyor bu 4850 nin puanı diyebiliriz
    bunun yanında da 8800gt her testde 1 alınıyor bu kadar basit

• VALLA İYİ OLMUŞ...
    HATTA SÜPER OLMUŞ...
    birde şu kullanıcı testlerini görelim o zaman tam olmuş derim...

quote:

quote:

olay aslında çok basit her testte daha yüksek olan kartın fps si küçüğe bölünüyor bölece

Ya arkadaşım sen konuyu bilmiyorsun galiba neden hala grafikleri anlatmaya çalışıyorsun anlamıyorum. Elbette herkes biliyor grafiğin okunmasını sadece arkadaşlar daha önce yayınlanan bir grafiğe atıfta bulunarak hiciv yapıyorlar. Yoksa anlamadığından falan değil.

• quote:

quote:

quote:

O mesajımı ciddiye almanız şaşırtıcı doğrusu. Gerekli açıklamayı ekorender yapmış, kendisine teşekkürlerimi iletirim.

• sonuçlar tam beklediğim gibi, buna göre 4850 nin 9800 gtx den daha hızlı olduğu ortaya çıkıyor, 4870 ise 9800gx2-gtx260 seviyesinde bi kart, 256 mm2 zar boyutu 800 miyon civarı transistor ve ortaya çıkan bu performans, işte mimaride verimlilik bu olsa gerek, nvidia nın güzel günleri bitiyor sanırım.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.