Şimdi Ara

## DH Özel: ATi Radeon HD 4800 Serisinin Resmi Test Sonuçları ## (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
0
Favori
86.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anlaşılan çeşitli program testlerinde 4850 önde gitmiş ama cod4te diğer kartlarla mücadelesinin sonucunu bekliyorum 3dmarkta 8800gtyi geçip codte sınıfta kalırsa olmaz işte
    bu kartları alıpta inceleme yapmak isteyen arkadaşlara sesleniyorum cod4 ten görüntüler fps değerleri mutlaka ekleyin
  • güzelmiş.
  • ben bır tane 4870 kaparım hehe
    Abak tarık kendisine ekran kartı yoladım mesajımı okuyupda cevap yazmayan biri 1 hafdada kendisine zor ulaştık.Ramazan devele arkadaşımızda olmassa abak.tarık kısısıne ulaşamıyacaktık ramazan develi kardeşime teşekkur ederim.abak tarıka aman ha dıyorum
  • amd bu tabloları nie kaldırttı tatminkar bi cvp yok insanın aklında tablolar yalanmıydı die bir şüphe bırakıor

Orjinalden alıntı: takidinho

amd bu tabloları nie kaldırttı tatminkar bi cvp yok insanın aklında tablolar yalanmıydı die bir şüphe bırakıor

Tablolardaki test sonuçları tartışılabilir ama tablolar AMD'ye aitti. Kaldırmak istemesinin de temel sebebi 25 Haziran'da lansmanı yapılacak kartlara ait resmi sunum dosyalarının daha fazla internet ortamında dolaşmasını istememesidir. Sonucunda bizim yayınladığımız haber dünya çapında ses getirdi ve an itibariyle tablolara pek çok yerden ulaşabilmek mümkün fakat ilk yayınlayan kaynak site biz olduğumuz için AMD kaldırılmasını istedi.

• ya benim anlamadımğım.adam gibi oyun testleri yok bir şey yok.ama herkes tutturmuş,nvisdia ya laf atyorlar.iyide hiç bir şey belli değil ki?
    ben şu an belli olmasını bekliyorum ona göre ya 8800gt yada bundan alacağım.ama dediğim gibi hiç bir oyun testi yok neredeyse

Orjinalden alıntı: sulo61gun

nası yok ya
    http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=191096
    bi de fx 57 nin vardı aşağı yukarı belli oldu artık .

bir tek crysis için var.fx57 nin kide bir tür test olsada ben onun güvenilirliğine inanmıyorum açıkcası.sadece 1-2 oyun için çok iyi lafı yapılmasını sevmedim.bir te test sırasında işlemci 4GHz de.
    ben böyle hemen hemen bütün oyunların olduğu bir test görmek istiyorum.bir de benim için önemli olan bir soru:

BU KARTLARIN YTL OLARAK FİYATLARI NE KADAR OLUR????

• Bütün testler artık 4.0 ghz de(aynı şekilde gtx60 ve 80 de) yapılıyor bunda anormal bişey yok.Artı crysis çok belirleyici bi oyun zira nvidia destekli ve atinin önceki kartlarının zorlandığı bi oyun
    4850 tr fiyatı yaklaşık 330lira civarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulo61gun -- 15 Haziran 2008; 0:06:58 >

Orjinalden alıntı: sulo61gun

Bütün testler artık 4.0 ghz de(aynı şekilde gtx60 ve 80 de) yapılıyor bunda anormal bişey yok.Artı crysis çok belirleyici bi oyun zira nvidia destekli ve atinin önceki kartlarının zorlandığı bi oyun
    4850 tr fiyatı yaklaşık 330lira civarı

biraz pahalı max 300 verebilirm ben o zamna 8800gt alayım
    teşekkürler

Haftalardir bagirdigim gibi, ATI 4000 serisiyle mali cok fena goturecek ve nVidia'ya cok cok buyuk bir tokat atacak, eger cok kisa bir zaman icinde nVidia $200-350 segmentinde bir seyler yapmazsa.

Ben yine aldigimda GTX 280 alacagim ama 55nm olanlarindan alacagim. Su haliyle almam.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

(Türkiye'de konuştuğu konuyla ilgili bir şey bilenlerin, konuştuğu konuyla ilgili bir şey bilmeyenlere oranı)
  • 2 gpu lu larda neler olacak acaba
  • aldı başını gidiyo piyasa 3.cü 1 kart ürreticisi çıksada piyasa da rekabet olsa
    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&url=http://www.forumrizem.com" data-href="http://www.forumrizem.com">ForumRizem</a>
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.