Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (976. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.133.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 974975976977978
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  *****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

• cok saol serkan kardesim benim eyv ..

sende saol mehmet abi hakkımda boyle düşünüyorsanız ne mutlu bana
  • günaydın dostlar bu arada lukunku aracını altı baya temizmiş ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: umutford

merhaba tango1 ben de milas lı yım.
    ben 1 hafta önce 2008 90 delux aldım.21 000 sence nasıl.siz nerede oturuyorsunuz.
    sizden ricanaksesuarları en uygun fiyata nereden yaptırabilrim tavsiye edebileğiniz yer var mı.
    teşşekürler

Ben Nevşehir de öğretmenim Milas ta bi yer bilmiyorum yani Umut.
    Bu arada fiyat 21 000 mi ? eğer öyleyse çok iyi.
  • günaydın team...
  • motor paslanması bende de var hatta servise sormuştum ne deseler beğenirsiniz...

''Normal bir şey hepsinde var bu sorun yok''
  • klima hortumlarını değiştirmişlerrr lukunku abi önceden aliminyum boruydu şimdi kaucuk hortumları takmışlarrrr
  • mehmet abii sen bu arabayı hiç eskitmezsinn yaww XDXDXD bizim arbanın altın bu kadar temiz değildirr XDXDXD hergül uzun yol temizlemek de bir yere kdar ama mehmet abi sende eskimez bu arabaa XDXDXD
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lukunku

quote:

Orjinalden alıntı: kral_cennect

anılll doğum günün kutlu olsunnn kardeşimmm geleceğin parlak olsunn

(king_connectci)

Bizimkini kimse kutlamadı, ama biz kutlayalım da örnek olalım bari... çok haneli rakamları hesaplamak zor olduğundan gençler zorlanmıştır

Anıl kardeşim, sen olmasaydın bu Connect team gene olurdu, ama sensiz tadı olmazdı, inan.

İyi ki varsın...

mutlu yıllar artizz capitano..

• quote:

Size bir belge, hiç bir yerinde en ufak bir paslanma belirtisi dahi yokmuş, hepinizin bildiği Connect'in 100.000 km testinde yazılıyor bunlar...

Buyrun...

Şimdi kim yalan söylüyor, biz mi yoksa Autoshow dergisi mi? Bu kadar insan, fotoğraf, belge yalan da bu mu doğru? Hem öyle arabanın daha yeni alındığı zaman da değil, koskoca 100.000 km testinin sonunda. İşte ben bunun için otomobil dergilerinin test bölümlerinde yazılan her şeye güvenmiyorum. Hep temkinli yaklaşıyorum.

Merak edenler için linki de burada

Her şeyi bir tarafa bırakalım, connectgücü de motorunda herhangi bir pas olmadığını söyledi, acaba ilk çıkan araçların motorlarında yok da son çıkan araçların motorlarında mı var? Eğer öyleyse, yandım gülüm keten helva, hepten yandık demektir. Eller gider Mersin'e, Ford gider tersine...

Her türlü durumda Ford'a

"karoser ve egzoz sistemlerine" bakmışlar yalnız dikkatinizi çekerim.. bizim paslar orada değil, bağlantı parçaları sanıyorum paslı olanlar. motorda ben de göremedim. ford.club.tr de ki arkadaşla bağlantıya geçme imkanımız olsaydı ayrıntılı bilgi alırdık.. hangi paslanma karşılığı böyle tutuşmuş ford acaba??

anıl resimlerdeki yere baktın mı iyice? sende yoksa paslanma çok ilginç olur, bizi haklı çıkarır.. hem de adana, daha nemli bir yer.. yok mu motor resmin?

• Günaydın TEAM, mutlu sabahlar. Yeni üye olan tüm arkadaşlar, HOŞGELDİNİZ.

@utku41 için üzüldük, umarız başı derde girmemiştir.

Anıl iyiki doğdun len, enseye şaplak Bizim aydın taraflarında samimi insanlar arasında böyle kutlar

@Lukunku, sıcak havayı 7-8 km den sonra net bir şekilde hissetmeye başlıyorsun, hatta ben arabanın içini de yerden ısıtmalı sağlıyorum:)

@kral_cennect, Serkan! Hani daha önce bahsettiğimiz şey mi bu? Klima hortumunu kauçuğa çevirerek motorla temasında vibrasyon oluşturup ses yapmasını önlemek mi amaç? Her talep edenin klima hortumunu değiştiriyorlar mı? Yoksa o egsoz emisyona takılan parça mıydı?

• quote:

Orjinalden alıntı: civic10

günaydın dostlar bu arada lukunku aracını altı baya temizmiş ...

oraları da mı yıkıyorsun yaw?

ilk ve son yıkamanın resmini mi çektin? yoksa o kaldıracı mı aldın arabanın altını yıkamak için?
  • Team merhaba nasılsınız...Eve gidip hemen o pas meselesine bakıcam...

Hafta sonu 200 km lik şehir dışı yaptık geldik, köyde araç iklim koşullarından dolayı çamurlu bele kadar yollardan geçti, off road yaptım resmen.Jantın ortasına kadar çamur vs.. Fotoları koyucam fakat makinadan atamadım bilg sorun verdi..
    Neyse gelirken çok hoştu yolculuk, 100 120 140 Civarı, koydum kolumu kol dayamaya(kelime 4lemesi) koltuk arkaya yatık, direkson en alt seviyede akşama doğru 4 civarı ve boş yollar.Bi ara kaptırdım beni 15 20 dk önce geçen astrayı gördüm önümde, uyuz basıorum hızlandım çarpıcam artık , yolda boştu 2-3 km dümdüz yol sola geçtim burun bunun arka lastiğe geldi , basmaya başladı ...... bende o sıra 160 fln hay allah yavaştan hızlanıo bizimki kaldım solda, sinirden ter çıkardım.Aynı şekilde ben olsam sola geçmiş adam geçsin sonra yine geç.Ama arka tampondan ayrılmadım, 110bg benzinli 1200kg astra/ 1,5ton 75 bg .. yinede helal olsun , madem çok basıo bassaydı kaybetseydi kendini.Böle anlarda 110 bg olsun istiyorum

http://otomobil.ntvmsnbc.com/galeri_090115_2010FordTaurus.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT_500 -- 27 Ocak 2009; 12:01:06 >

• quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

Team merhaba nasılsınız...Eve gidip hemen o pas meselesine bakıcam...

Hafta sonu 200 km lik şehir dışı yaptık geldik, köyde araç iklim koşullarından dolayı çamurlu bele kadar yollardan geçti, off road yaptım resmen.Jantın ortasına kadar çamur vs.. Fotoları koyucam fakat makinadan atamadım bilg sorun verdi..
    Neyse gelirken çok hoştu yolculuk, 100 120 140 Civarı, koydum kolumu kol dayamaya(kelime 4lemesi) koltuk arkaya yatık, direkson en alt seviyede akşama doğru 4 civarı ve boş yollar.Bi ara kaptırdım beni 15 20 dk önce geçen astrayı gördüm önümde, uyuz basıorum hızlandım çarpıcam artık , yolda boştu 2-3 km dümdüz yol sola geçtim burun bunun arka lastiğe geldi , basmaya başladı ...... bende o sıra 160 fln hay allah yavaştan hızlanıo bizimki kaldım solda, sinirden ter çıkardım.Aynı şekilde ben olsam sola geçmiş adam geçsin sonra yine geç.Ama arka tampondan ayrılmadım, 110bg benzinli 1200kg astra/ 1,5ton 75 bg .. yinede helal olsun , madem çok basıo bassaydı kaybetseydi kendini.Böle anlarda 110 bg olsun istiyorum

hahahaah hakketten helal olsun sana beaa 75lik ile 110lugu deli ettin ustelikde benzinli vay beee

biz burda illaki hizlari oo cok iyi yaptin fln demiyoruz arka da cikmiyoruz ama ara sira boyle olmasi ayri bir zevk veriyo insana

aghh birtek bana rastlamadi oyle kisiler yaaa., yarin veya obursu gun samsun ordu tarafina gidecez bakalim nolcak kim bilir (H)
    ve o offroad resimlerin co kmerak ediyorum., kirli connecti severim :D jeep mubarek., nerde nasil kullanirsan kullan banamisin demiyor wala

• dragotreis ve tuncay abi sizlerde sagolun hep beraber nice senelere inş

bu arada yine msj mı silinmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: LazPacino

hahahaah hakketten helal olsun sana beaa 75lik ile 110lugu deli ettin ustelikde benzinli vay beee

biz burda illaki hizlari oo cok iyi yaptin fln demiyoruz arka da cikmiyoruz ama ara sira boyle olmasi ayri bir zevk veriyo insana

aghh birtek bana rastlamadi oyle kisiler yaaa., yarin veya obursu gun samsun ordu tarafina gidecez bakalim nolcak kim bilir (H)
    ve o offroad resimlerin co kmerak ediyorum., kirli connecti severim :D jeep mubarek., nerde nasil kullanirsan kullan banamisin demiyor wala

diorumya 110 luk olsa üstüne çıakrdım şerefsizim, dur bakalım motor açılsın 1100 km de.Ama hakkat jeep ten farkı yok çok deli görünüo. Ford Cheoroke

• quote:

/>

arkdaşlar galiba lukunkunun aracının fotoları sandınız siz

• quote:

Orjinalden alıntı: connectgücü

quote:

/>

arkdaşlar galiba lukunkunun aracının fotoları sandınız siz

ön tampon dan lukunku nun aracı olmadığı anlaşılıyor kaptan

• quote:

Orjinalden alıntı: vedkum

quote:

Orjinalden alıntı: semıhomer

birde yanıt alabilirsem eğer sevinirim kazadan sonra baktım cantta sürtünmeden dolayı kötü görünen çizikler oluşmuş bunun için yapılabilecek bişey varmı acaba

aynı sorun bende de var birazcık derin oluşmuş.geçen aylarda sormuştum çaresi kaportacıda çelik macunu attırıp baştan boyatmak.

daha sonra tamponlara atılan boya gibi kavlama yapabilirmi acaba bu işlem ama kötü görünüyor bence arabada jant önemli

• quote:

/>

bu lukunku'nun aracı değil zira ön tampon ilk connect lerinkinden lastiklerde farklıArabanın altını çok iyi temizlemişler maaşallah

• 
Sayfa: önceki 974975976977978
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.