Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (2232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.132.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22302231223222332234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcroses

Biz de 2005 model 75 PS DLX paket connect var ilana kıydum hic arayan soran yok
    sebebi ne olabilir acaba, cok ucukta bir fiyat yazmadım araba 76 binde kaza darbe yok ilk sahibiyiz 18 bin yazdım.

17700 e satildi fiyat nasil sizce.
  • quote:

quote:

Biz de 2005 model 75 PS DLX paket connect var ilana kıydum hic arayan soran yok
    sebebi ne olabilir acaba, cok ucukta bir fiyat yazmadım araba 76 binde kaza darbe yok ilk sahibiyiz 18 bin yazdım.

17700 e satildi fiyat nasil sizce.

normal gitmiş bence. Biz 2008 75 liği 86 binde 21e vermştik
  • quote:

Orijinalden alıntı: recctum

F2O0C0U9S hocam bugün gitcektim güya ama işler güçler bilirsin.

dediğin yolu biliyorum. gidince bulurum zannedersem. sani özelden rahatsız ederim.

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-Fe

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!
    İyi akşamlar , bu gün şöyle bir çalışma yapalım dedik

resimler yakıyor ortalığı gene. park olayı yakışmış. nasıl yaptın hocam ekipman vs...

Sinyal park modülüyle halloluyor hocam tavsiye ederim.

• ben biraz netten baktımda ısınma falan oluyormuş sizin araçta varmı böyle bişey? Hepsiburada da var dı 25 tl nasıl olur alsam takabilirmiyim

edit: link www.hepsiburada.com/liste/z-tech-orjinal-american-park-modulu/productDetails.aspx?productId=otelf15938&categoryId=20024643

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _çağ_ -- 14 Ocak 2013; 19:16:22 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _çağ_

@Ahmet-Fe

2.resim süper olmuş ya çok profesyonelce ön sinyaller nasıl yanıyor dörtlüler yanarkenmi yakaladınız

Teşekkürler , amerikan park var araçta

Amerikan park standart donanım mı yoksa sonradan mı taktırdınız abi?

• quote:

Orijinalden alıntı: sebenlideniz

quote:

quote:

@Ahmet-Fe

2.resim süper olmuş ya çok profesyonelce ön sinyaller nasıl yanıyor dörtlüler yanarkenmi yakaladınız

Türkiye icin üretilmiş hiçbir araçta Amerikan park standart olamaz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: sebenlideniz

quote:

quote:

@Ahmet-Fe

Türkiye icin üretilmiş hiçbir araçta Amerikan park standart olamaz..

Eyvallah

• quote:

ben biraz netten baktımda ısınma falan oluyormuş sizin araçta varmı böyle bişey? Hepsiburada da var dı 25 tl nasıl olur alsam takabilirmiyim

edit: link www.hepsiburada.com/liste/z-tech-orjinal-american-park-modulu/productDetails.aspx?productId=otelf15938&categoryId=20024643

Çok olmadı taktıralı fakat herhangi bir sıkıntı yaşamadım

• 2007 glx 2 airbag tonik mavi 160 binde kaca gider arkadaslar

• quote:

Orijinalden alıntı: matraxx3306

2007 glx 2 airbag tonik mavi 160 binde kaca gider arkadaslar

km den dolayı 20-23 arası gider heralde. İyi gezmişsiniz 160 bin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _çağ_ -- 14 Ocak 2013; 22:18:18 >
  • quote:

quote:

ben biraz netten baktımda ısınma falan oluyormuş sizin araçta varmı böyle bişey? Hepsiburada da var dı 25 tl nasıl olur alsam takabilirmiyim

Çok olmadı taktıralı fakat herhangi bir sıkıntı yaşamadım

merhaba..

siz modulu baglarken, modulu nere biraktiniz.. ???? benim glx de de amerikan park var yinemodul sayesinde ve ben modulu farin icine topladim koydum,, yani kaput acilinca hic anlasilmiyor mudahele varmi diye.. hepi farin icinde..
    ve birkac yerde daha okumustum yok isiniyor falan yok el yakiyor... e benimki farin icinde :D ve tam emin olmamakla birlikte ama aylardir sorunsuz calisiyro walla, en az bi 2-3 ay'i var..

• quote:

Sinyal park modülüyle halloluyor hocam tavsiye ederim.

kardeş kullandığın modül şu mu dur. bağlantı yönergesi okudum kolay gibi. ısınma söylentileri hangi parça için.

amerikan park

• s.a arkadaşlar

2005 90 ps connect 94 binde baskı balata ne kadara malolur işçilik dahil yakında yaptıranınız veya bileniniz varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oz_omer

s.a arkadaşlar

2005 90 ps connect 94 binde baskı balata ne kadara malolur işçilik dahil yakında yaptıranınız veya bileniniz varmı ?

500 felan gidiyor biz yeni degiştirtik 110 luk bizimki..... yakıt fark ediyor degişince önceden bir depo ile 600 650 gidiyordu şimdi 700 750 çıktı
  • quote:

quote:

geziyoz usta ne yapalım :D binmeyecegımız arabayı neyapalım :D herhafta depo fulleniyor :D:D

mazotlu araba performans acısından iyi degil ya ben sevmiyorum gitmiyor araba bizde 97 düz broadway wardı 200 gördüm 110luk connectlede 200 daha yapmıyor :D
  • bişey soracagım mesela 3 le 50 ile giderken gaz pedalının sonuna kadar basyorum 60 70 80 90 arkaya bakıyorum bayagı bi duman atıyor sizdede oluyormu ? turbo hortumu patlamış gibi degil onda çok fazla çıkıyor :D
  • quote:

bişey soracagım mesela 3 le 50 ile giderken gaz pedalının sonuna kadar basyorum 60 70 80 90 arkaya bakıyorum bayagı bi duman atıyor sizdede oluyormu ? turbo hortumu patlamış gibi degil onda çok fazla çıkıyor :D

Motor kurum bağlamış. Yüksek devirlerde onu temizliyor, bu yüzden duman atıyor. Normalde pek devir çevirmiyorsanız doğaldır.
    Bi de üstteki mesajınızda 110luk gitmiyor demişsiniz. Tamam şanzıman 200 ü geçmesine müsaade etmiyor ama sınıfında bu kadar seri başka bir model henüz kullanmadım. 180 e kadar yeterince istekli hızlanıyor.

• quote:

quote:

quote:

geziyoz usta ne yapalım :D binmeyecegımız arabayı neyapalım :D herhafta depo fulleniyor :D:D

mazotlu araba performans acısından iyi degil ya ben sevmiyorum gitmiyor araba bizde 97 düz broadway wardı 200 gördüm 110luk connectlede 200 daha yapmıyor :D

Sen bir tane Broadway bul da kalk bakalım kim geçiyor. Son hıza göre karşılaştıracaksan ohoo. Broadway 80'den son hıza çıkana kadar Connect 3 kere çıkar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 16 Ocak 2013; 8:34:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: recctum

quote:

Orijinalden alıntı: Etms

Aynen Ahmet Abi'nin araçta kullanılan folyolardan bahsediyorum. Uğur Abi'nin aracının resimlerine bakıyorum bulursam eklerim buraya.

anladım sağol kardeş uyardıgın için. bir de aklıma takıldı icabında sökmek istesek sonra dan sökülür mü. verniğe boyaya zarar verir mi.

Bu 3'üncü farklı folyo uygulamam(aynı yerde). İlk uygulamamı 5-6 ay sonra söktüm, ondan sonrakini 1 sene sonra söktüm + folyo olmayan kısımlara boya koruma yapılmıştı sonax'ta ve herhangibi ton farkı oluşmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

quote:

quote:

Sen bir tane Broadway bul da kalk bakalım kim geçiyor. Son hıza göre karşılaştıracaksan ohoo. Broadway 80'den son hıza çıkana kadar Connect 3 kere çıkar..

bencede connect brodwaydan çok daha seri gider sadece dizel araçların son hızları fazla olmuyor devir çeviremiyor hemde connect ticari, tavanı brodwaydan çok yüksek birde aralarında enaz 500kg lık fark var bunları düşünürsek yaptığı hız bile çok fazla

• 
Sayfa: önceki 22302231223222332234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.