Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (2230. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.132.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22282229223022312232
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmet-Fe

For-x oem cihazı detaylı incelemesi
    Ben alırken çok araştırdım detaylı inceleme pek fazla yoktu , bu cihazı aldım çokta memnunum düşünen arkadaşlara yardımcı olması amacıyla.
     *****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

Açılışta Ford logosu hoş ve orijinal bir görüntü sağlıyor.

Dvd film bölümü , açıkçası benim beklediğimden daha net ve her türlü DVD ve CD yi sıkıntısız bir şekilde okuyor , alt yazı açıp kapatma imkanı mevcut görüntü gerçekten kaliteli.

Ana menü

Multimedya menüsü , sanal cd 6 adet cdyi hafızaya kaydedip daha sonra çalabiliyor firmaların bahsettiği 6 lı cd çalar bu olsa gerek .

Benim en çok kullandığım Sd kart bölümü , 8 gb kartı taktım 700 taneden fazla müzik çalıyor hiç cd derdim yok

Iphone bağlantısı , kablosunu el freninin oraya çektirdim telefonu takınca direkt hafızadaki tüm müzikler ekrana çıkıyor ve seçim yapılabiliyor güzel bir özellik.

Fotoğraf kaliteside gayet iyi.

Bluetooth kullanışlı ve kolay en güzel özelliği rehberin ekranda çıkması.

İki menü renk seçeneği var , siyah ve mavi

EQ ayararı

Navigasyonu kullanmak nasip olmadı ama kullanımı kolaya benziyor.
    Cihazın genel olarak bir eksiğini görmedim , Tv özelliğide radyo bile çekmeyen bir ilçede oturduğum için çekmiyor onu bilmiyorum , ama bence parasının hakkını veriyor herkese tavsiye ederim , almak isteyen düşünen olan varsa yardımcı olmak için hazırladım inşallah yardımcı olabilmişimdir.

Hayırlı uğurlu olsun,güzel cihaz,nazar değmesin... Çok yakışmış araca. Bu günlerde hırsızlık arttı, camı kırıp özellikle bu tip cihazları götürüyorlar. Aman dikkat derim, kaskonuz varsa mutlaka işletin, aracınızı koyduğunuz yerlere dikkat edin.

Bu arada aracınızda maşallah yakıyor, karda çok nefis çıkmış...

• quote:

Orijinalden alıntı: Etms

quote:

Orijinalden alıntı: recctum

quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

quote:

fikrinizi alayım.
    2. arka kelebek cam düğmelerine krom. (ful kromu sevmesem de yakışır düşünüyorum)

Bence güzel olmaz, ama cam filmi iyi olur.

eyvallah dikkate aldım bile.

onun yerine arka direkler hariç direklere folyo çekitircem.

renk aytozu gri siyah folyo sırıtır mı acaba. sayfa 736 da bi örnek var yakışmışta ancak renk koyu o araçta.

Parlak siyah folyo çok şık durur. Mat siyah olursa pek hoş olacağını sanmıyorum.
    Yakışıp yakışmayacağına en güzel örnek ise Uğur Abi'nin aracıdır bence.

parlak derken alta ki resimde ki gibi mi. ahmet fe nin aracı arka direkler hariç süper olmuş bence. işçilik dahil maliyeti ne olur hocam. bütçe oluşturuyorum da.

bu black connect tin direkler boya mı folyo mu arkadaşlar

quote:

@Ahmet-Fe teni teyp hayırlı olsun kardeş. on numara bir şey olmuş. Maşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: _çağ_

hocam folyoları çektikten sonra mutlaka resim bekliyorum bizm araçta aytozu gri bende direklere siyah folyo düşünüyorum

hocam ben silver da gördüm arka direkler hariç çekilmiş güzel olmuştu canlısı. sen arka direkleri de düşünüyormusun. bence orasıda folyo olursa boguluyor tüm renk.

şu film işini ön sislerin siyah kısımlarına gövde rengi folyo direklere folyo hepsini yapıp toplu bi resim atıcam.

• Aynen Ahmet Abi'nin araçta kullanılan folyolardan bahsediyorum. Uğur Abi'nin aracının resimlerine bakıyorum bulursam eklerim buraya.
  •  *****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

Uğur Abi'nin aracı. Kendisinden izin almadım fotoğrafı paylaşmak için ama anlayış gösterecektir sanırım.
  • quote:

Aynen Ahmet Abi'nin araçta kullanılan folyolardan bahsediyorum. Uğur Abi'nin aracının resimlerine bakıyorum bulursam eklerim buraya.

anladım sağol kardeş uyardıgın için. bir de aklıma takıldı icabında sökmek istesek sonra dan sökülür mü. verniğe boyaya zarar verir mi.
  • quote:

quote:

Aynen Ahmet Abi'nin araçta kullanılan folyolardan bahsediyorum. Uğur Abi'nin aracının resimlerine bakıyorum bulursam eklerim buraya.

anladım sağol kardeş uyardıgın için. bir de aklıma takıldı icabında sökmek istesek sonra dan sökülür mü. verniğe boyaya zarar verir mi.

Boya orjinalse bir sıkıntı olmaz. Belki güneş görmeyen yerlerde renk değişimi olabilir. O da polisajla halledilir.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: F2O0C0U9S

hocam bende dediğin gibi buzlara ellemedim kabasını aldım babamla beraber okadar :D

bu arada 3 gündür calısmıyo arac bugun calıstırayım dedim ilkinde calışmadı -6 dereceyi gordu motor ilk defa 2. marşta hic sorun almadan tek seferde aldı kısa surede

bu gibi sguklarda fazla yatırmicam connecti abi. rölanti de de olsa çalıştırmak lazım. ben öyle yapıyorum. sonra takviye kablosu aramaktansa.

hocam ön cama filme ne dersin fiyat aldım 60 tl.

hocam işcilik onemli ya amerikan film diye dandik kullananlarda var dikkatli ol ümraniyedeysen bnm eski calıstıgım yer var gondereyim seni oraya rahat et beni solersin yardımcı olurlar ama sakın koyu film yaptırma cok zararını gorursun faydasının yanında hem polis olarak hem gece gorusu acısından

• quote:

Orijinalden alıntı: set

quote:

Ben alırken çok araştırdım detaylı inceleme pek fazla yoktu , bu cihazı aldım çokta memnunum düşünen arkadaşlara yardımcı olması amacıyla.

Dvd film bölümü , açıkçası benim beklediğimden daha net ve her türlü DVD ve CD yi sıkıntısız bir şekilde okuyor , alt yazı açıp kapatma imkanı mevcut görüntü gerçekten kaliteli.

Ana menü

Multimedya menüsü , sanal cd 6 adet cdyi hafızaya kaydedip daha sonra çalabiliyor firmaların bahsettiği 6 lı cd çalar bu olsa gerek .

Benim en çok kullandığım Sd kart bölümü , 8 gb kartı taktım 700 taneden fazla müzik çalıyor hiç cd derdim yok

Iphone bağlantısı , kablosunu el freninin oraya çektirdim telefonu takınca direkt hafızadaki tüm müzikler ekrana çıkıyor ve seçim yapılabiliyor güzel bir özellik.

EQ ayararı

Cihazın genel olarak bir eksiğini görmedim , Tv özelliğide radyo bile çekmeyen bir ilçede oturduğum için çekmiyor onu bilmiyorum , ama bence parasının hakkını veriyor herkese tavsiye ederim , almak isteyen düşünen olan varsa yardımcı olmak için hazırladım inşallah yardımcı olabilmişimdir.

Hayırlı uğurlu olsun,güzel cihaz,nazar değmesin... Çok yakışmış araca. Bu günlerde hırsızlık arttı, camı kırıp özellikle bu tip cihazları götürüyorlar. Aman dikkat derim, kaskonuz varsa mutlaka işletin, aracınızı koyduğunuz yerlere dikkat edin.

ÖZELLİKLE BELİRTMEK İSTİYORUM AHMET HOCAM OYÜZDEN BÜYÜK VE KALIN PUNTO KULLANIYORUM DİGER ARKADASLARDANDA OZUR DİLEYEREK

ONCELİKLE OEM İN HAYIRLI OLSUN İLK İŞİN GİDİP ARACINA EN KRAL ALARMI TAKTIR VE KEDİ GOZU KESİNLİKLE KOYDUR BENDE BU CİHAZI ALDIM ALARM TAKTIRAMADAN HAFTA SONRA ÇALDIRDIM CAMI PATLATIP TORPİDOYU KIRIP TEYBİMİ GOTURDULER ŞİDDETLE BU DURUMA DUSMEMENİ İSTİYORUM LÜTFEN RİCA EDİYORUM GİDİP TAKTIR ALARMINI BNM GİBİ BAŞIN YANMASIN ESKİ SAYFALARA BAKARSAN NE HALE GELDİGİNİ GORURSUN ARABAMIN

ÖZELLİKLE SATIN ALDIGIN YER BAYİ İSE DİKKAT ET ARACINA TAKİP EDİYOLAR SONRA CALIYORLAR CİHAZI

BU UYARIMI DİKKATE ALMANI RİCA EDİYORUM HOCAM BEN YANDIM BASKALARI YANMASIN 1250 TL LİK CİHAZIM BOŞA GİTTİ VE TAKSİTİNİ HALA ODUYODUM

BİLGİNİZE!!!!!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F2O0C0U9S -- 11 Ocak 2013; 21:29:46 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: _çağ_

hocam folyoları çektikten sonra mutlaka resim bekliyorum bizm araçta aytozu gri bende direklere siyah folyo düşünüyorum

hocam ben silver da gördüm arka direkler hariç çekilmiş güzel olmuştu canlısı. sen arka direkleri de düşünüyormusun. bence orasıda folyo olursa boguluyor tüm renk.

şu film işini ön sislerin siyah kısımlarına gövde rengi folyo direklere folyo hepsini yapıp toplu bi resim atıcam.

bende aynı düşünüyorum ön ve arka direkler hariç sadece ortada kalan camların arasına çekince daha güzel duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: F2O0C0U9S

hocam işcilik onemli ya amerikan film diye dandik kullananlarda var dikkatli ol ümraniyedeysen bnm eski calıstıgım yer var gondereyim seni oraya rahat et beni solersin yardımcı olurlar ama sakın koyu film yaptırma cok zararını gorursun faydasının yanında hem polis olarak hem gece gorusu acısından

kardeş polis işi sakat dediğin gibi. gece görüşü fazla etkilemez heralde ya çünkü en açık yapmayı düşünüyorum. yukarda resim var Ahmet - Fe yaptırmış önlere en açıkmış.

arka karartılmışlar kaç numara oluyor bilgisi olan var mı.

senin tavsiye ettiğin yer neresi. ?

@Etms sağol kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: set

quote:

Ana menü

EQ ayararı

Teşekkür ederim , dikkate alacağım fakat küçük bir ilçede oturuyorum bu tip olaylar yaşanmaz ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım

• Ahmet-Fe hocam seni bulmuşken sorayım.

ön camlar kaç numara film, görüşünü kısıtlama durumu nedir, ve maliyeti nedir. teşekkürler.
  • @F2O0C0U9S
    Eyvallah hocam düşünüyorum zaten alarm işini.
  • quote:

Ahmet-Fe hocam seni bulmuşken sorayım.

ön camlar kaç numara film, görüşünü kısıtlama durumu nedir, ve maliyeti nedir. teşekkürler.

Yandan böyle görünüyor , önler yanlış hatırlamıyorsam 2 arkalar 4 koyulukta filmleri internetten sipariş etmiştim 20 lira civarı folyo ve filmlerin çekimine 80 lira verdim tanıdık bir yere , yani tamamı bana 100 tlye geldi , ama gerçekten hoş bir görüntü sağlıyor en çok zorlayan kısım en arka kısmı zaten oraya düşünmüyorsan herhangi bir reklamcıya max 20 - 30 lira civarı bir paraya yaptırırsın arka kısmını sevende var sevmeyende ama benim hoşuma gidiyor eğer gözüme batarsa söker atarım 5 dakikamı almaz , önlerde gece aynalara bakarken az da olsa kısıtlama yapıyor ama zararı yok film işine mutlaka gir çok hoş gözüküyor

• hocam bilgilendirme güzel oldu. bana baya yüksek fiyat vermişler o zaman ya.

folyo yu sökme durumunda boya da sıkıntı olmuyor heralde.

resimler güzel kış lastiği mi takıyosun orda.
  • quote:

hocam bilgilendirme güzel oldu. bana baya yüksek fiyat vermişler o zaman ya.

folyo yu sökme durumunda boya da sıkıntı olmuyor heralde.

resimler güzel kış lastiği mi takıyosun orda.

goruntu acısından durusu 10 numara ona lafım yok ama gorusunu engelleyecekdir aksam suruslerinde yan aynalara ve iç dikiz aynalara bakrken zorlayacakdır illaki bende eski connecteam e yaptırmıstım yan on camlara ama sokmek zorunda kaldım

benim aksesuarcıda calıstıgım zaman 3 çeşit koyuluk vardı

1. black
    2. dark black
    3 super dark black
    olmak üzere 3 çeşidimiz vardı amerikan cizilmez cam filmi olarak özel bir ustamız vardı zeabart tan getirmistik sadece araclara film cektiriyoduk super isciligi vardı

• Biz de 2005 model 75 PS DLX paket connect var ilana kıydum hic arayan soran yok
    sebebi ne olabilir acaba, cok ucukta bir fiyat yazmadım araba 76 binde kaza darbe yok ilk sahibiyiz 18 bin yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

Biz de 2005 model 75 PS DLX paket connect var ilana kıydum hic arayan soran yok
    sebebi ne olabilir acaba, cok ucukta bir fiyat yazmadım araba 76 binde kaza darbe yok ilk sahibiyiz 18 bin yazdım.

link koyarmıısın. Birde aracın plakasını bir sorgulat bakalım hasar kaydı felan çıkıyormu
  • 
Sayfa: önceki 22282229223022312232
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.