Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (2231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.132.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22292230223122322233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mcroses

http://www.araba.com/146144203/Ford-Tourneo-Connect-75-DLX

İlanı koyduğunuz site pek aktif değil. Sebep bu olabilirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etms

quote:

İlanı koyduğunuz site pek aktif değil. Sebep bu olabilirmi?

sahibindenede koydum acaba su siralar durgun mu 2. el ya da connectin mi durgun anlamadim
    arabada gayet temiz, fiyatida uygun yazdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: F2O0C0U9S

goruntu acısından durusu 10 numara ona lafım yok ama gorusunu engelleyecekdir aksam suruslerinde yan aynalara ve iç dikiz aynalara bakrken zorlayacakdır illaki bende eski connecteam e yaptırmıstım yan on camlara ama sokmek zorunda kaldım

benim aksesuarcıda calıstıgım zaman 3 çeşit koyuluk vardı

1. black
    2. dark black
    3 super dark black
    olmak üzere 3 çeşidimiz vardı amerikan cizilmez cam filmi olarak özel bir ustamız vardı zeabart tan getirmistik sadece araclara film cektiriyoduk super isciligi vardı

eyvallah hocam. sen neden sökmek zorun da kaldın.

o zaman kelebek kısımlara yaptırmayayım. biçimsiz mi olur. peki bu karartılmış camlar kaç numara oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recctum

quote:

Orijinalden alıntı: F2O0C0U9S

goruntu acısından durusu 10 numara ona lafım yok ama gorusunu engelleyecekdir aksam suruslerinde yan aynalara ve iç dikiz aynalara bakrken zorlayacakdır illaki bende eski connecteam e yaptırmıstım yan on camlara ama sokmek zorunda kaldım

benim aksesuarcıda calıstıgım zaman 3 çeşit koyuluk vardı

1. black
    2. dark black
    3 super dark black
    olmak üzere 3 çeşidimiz vardı amerikan cizilmez cam filmi olarak özel bir ustamız vardı zeabart tan getirmistik sadece araclara film cektiriyoduk super isciligi vardı

eyvallah hocam. sen neden sökmek zorun da kaldın.

o zaman kelebek kısımlara yaptırmayayım. biçimsiz mi olur. peki bu karartılmış camlar kaç numara oluyor.

Kelebek camlara yaptırmazsan biçimsiz durur eğer çok koyu yaptırmazsan sıkıntı olacağını sanmıyorum benimkiler orta siyah olmasına rağmen çok problem olmuyor.

• quote:

aracın plakalarını aç yani resimlerde plakan okunsun araç almak isteyenler ilk önce plakayı sorgulatıyorlar.Arkadaşında dediği gibi bu site pek aktif değil sahibinden e koy.Bizim önceki 75 lik aracı 2hafta içinde satmıştık

edit: ayrıca 1 resim yetmez resim ekle 3-5 tane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _çağ_ -- 13 Ocak 2013; 9:00:09 >

• GÜMÜŞ KURŞUN!!

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebenlideniz -- 13 Ocak 2013; 11:30:33 >
  • Connect için en kaliteli tavan çıtası hangisidir arkadaşlar? bazılarının plastik bölümü beyazlaşma yapıyor.Benim istediğim şu pahalı suvlarda kullanılan matlaştırılmış aliminyumdan yapılmış tavan çıtası bunu nereden bulabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgozgur -- 13 Ocak 2013; 13:32:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-Fe

Kelebek camlara yaptırmazsan biçimsiz durur eğer çok koyu yaptırmazsan sıkıntı olacağını sanmıyorum benimkiler orta siyah olmasına rağmen çok problem olmuyor.

evet kelebekler de olmalı. artık en açık hangisi bi bakarım ona göre çektiririm. sağolasın.

F2O0C0U9S senin dediğin yer nerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recctum

quote:

evet kelebekler de olmalı. artık en açık hangisi bi bakarım ona göre çektiririm. sağolasın.

F2O0C0U9S senin dediğin yer nerde.

hocam bana kalırsa orta sınıfdan bi onceki sınıfını cektirin filmi polis cevirdiginde hem sıkıntı cıkarmaz hemde gorusunu etkilemez

131c otobüs yolunu biliyormusun samandıraya giderken solda kalıyo söyle tarif edeyim eski adlarıyla sarıgaziden samandıraya gidiş yönünde minibüs yolu uzerinde samandıra nın girisinde alice villaları var gectikten orayı sonra solda gordugun ilk oto aksesuarcı oluyor MRT OTO DİZAYN yada KARAKAYA OTO AKSESUAR bayinin adı gitmek istersen benle irtibata gec özelden telefon falan veririm ordan sana

•  *****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!
    İyi akşamlar , bu gün şöyle bir çalışma yapalım dedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-Fe -- 13 Ocak 2013; 22:05:38 >
  • quote:

maşAllah

• @Ahmet-Fe

Cok başarılı olmus..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-Fe -- 13 Ocak 2013; 22:04:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

@Ahmet-Fe

Cok başarılı olmus..

Teşekkürler Burak
  •  *****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!
    Connect Team !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ahmet-Fe -- 13 Ocak 2013; 22:10:17 >
  • Blackline fındık kahve. Kafam karıştı Abi.
    Görsel şölen için tekrar teşekkürler.
  • @Ahmet-Fe

2.resim süper olmuş ya çok profesyonelce ön sinyaller nasıl yanıyor dörtlüler yanarkenmi yakaladınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etms

Blackline fındık kahve. Kafam karıştı Abi.
    Görsel şölen için tekrar teşekkürler.

Kendi imkanlarımızla Blackline
    Ne demek sadece denedik fena olmadı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: _çağ_

@Ahmet-Fe

2.resim süper olmuş ya çok profesyonelce ön sinyaller nasıl yanıyor dörtlüler yanarkenmi yakaladınız

Teşekkürler , amerikan park var araçta
  • F2O0C0U9S hocam bugün gitcektim güya ama işler güçler bilirsin.

dediğin yolu biliyorum. gidince bulurum zannedersem. sani özelden rahatsız ederim.

quote:

resimler yakıyor ortalığı gene. park olayı yakışmış. nasıl yaptın hocam ekipman vs...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORKK -- 14 Ocak 2013; 15:37:48 >

• 
Sayfa: önceki 22292230223122322233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.