Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (2234. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.132.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22322233223422352236
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ahmet-Fe

quote:

Orijinalden alıntı: okumus11

03.05.2012 tarihinde almıştım aracımı.ilk muayene geçerlilik tarihi 13.01.2013 yazıyor.yani buna göre aracım 1 yılı doldurmadan yanı 7 aylıkken fenni muayene yapılması gerekiyor.bunun böyle olması normalmi acaba ? bir de eksoz testi bunuda fenni muayene gibi 1 yılda bir mi yaptıracağız ?

yardımı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim .

Yeni uygulamaya göre araçlar fabrikadan çıktığı tarihten itibaren muayeneye tabi tutuluyor , yani aracınızı bu gün almış fakat araç 11 aydır bayinin elindeyse 1 ay sonra muayene yaptırmak zorundasınız.

yardım için çok teşekkür ederim, sağolun.bakalım cumartesi günü götüreceğim fenni muayeneye.hayırsı .

• quote:

Orijinalden alıntı: recctum

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

bu vites çerçevesini nasıl sökebilirim. ( körügün kasası)

sanırım aux un oldugu kasa ile vitesin oldugu kasa ayrı parçalar.

arkadaşlar kusura kalmayın olduğu gibi aldım mesajı ama acil lazım.

• quote:

bir de eksoz testi bunuda fenni muayene gibi 1 yılda bir mi yaptıracağız ?

Evet yılda 1. 28 lira ücreti var.
  • quote:

bu vites çerçevesini nasıl sökebilirim. ( körügün kasası)

sanırım aux un oldugu kasa ile vitesin oldugu kasa ayrı parçalar.

hocam gri kasadan bahsediyorsun galiba el frenine yakın olan kısımdan sokmeye baslayınız gecme demir kopcalı orası ic aksam olarak hepsini her civatasına kadar soktugum icin biliyorum :D

• quote:

yetkili servisten 450 tl, özel servisten 200 tl fiyat almıştım. özele gircekseniz tavsiyem değişecek parçaları gidin kendiniz alın. içiniz rahat olur.

ben bütün işlemleri serviste yaprırıyorum hala ve oylede devam edecek hiçte oyle büyük bi fark görmedim.
    Benim aracın enson bakımı 500 tl tuttu yıllık bakım + fren balataları ve bikacsey degişti. Askerde oldugum icin tam olarak degişenleri bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-Fe

quote:

03.05.2012 tarihinde almıştım aracımı.ilk muayene geçerlilik tarihi 13.01.2013 yazıyor.yani buna göre aracım 1 yılı doldurmadan yanı 7 aylıkken fenni muayene yapılması gerekiyor.bunun böyle olması normalmi acaba ? bir de eksoz testi bunuda fenni muayene gibi 1 yılda bir mi yaptıracağız ?

yardımı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim .

Yeni uygulamaya göre araçlar fabrikadan çıktığı tarihten itibaren muayeneye tabi tutuluyor , yani aracınızı bu gün almış fakat araç 11 aydır bayinin elindeyse 1 ay sonra muayene yaptırmak zorundasınız.

quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

quote:

yardım için çok teşekkür ederim . sağolun . yanlız bu yılda 1.28 tl bunu anlayamadım .

quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: F2O0C0U9S

hocam gri kasadan bahsediyorsun galiba el frenine yakın olan kısımdan sokmeye baslayınız gecme demir kopcalı orası ic aksam olarak hepsini her civatasına kadar soktugum icin biliyorum :D

işte bu parça dan bahsediyorum arkadaşlar.

kardeş el frenin den başla demişsin anlatamadım ben. sökmeye çalıştıgım resimde ki gibi. hocam anlatabilirmisin nasıl sökülcek bu meret.

uğur hocam aynen dediğim fiyatları verdiler bana. bu fiyatları alırken periyodik bakım diye sormuştum fark eder mi. özelden 200 tl fiyat veren biri kadosan da biri ümraniye sanayide özel servis.

hemde balatayı felan sormamıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORKK -- 18 Ocak 2013; 13:51:51 >

• Broadway e laf atanlara soyluyorum 2000 2006 yillari arasi benzinli kullandim herviteste 7000dayiyor araba. 2cisi 2003 te ilk connect aldik 90lik full sifir onunlada otobanda 190 195 gordum sonra km den dolayi degistirdik 90 ligi 110 luk sifir aldik sifirdan beri kullaniyoruz 0 100bine kadar iyiydi 4le 170 e kadar ciktim. simdi 160 ikina ikina cikiyor otobanda gordum ama motorda bi sorun var arabayi yavas kullanmam devir 2bin altina inmem.

• Arkadaşlar bayiden sıfır alınmış 2012 glx connectler de paspas olarak halı mı yoksa kauçuk paspas mı veriyorlar? Acil lazım arkadaşlar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orgozgur -- 18 Ocak 2013; 20:06:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: matraxx3306

Broadway e laf atanlara soyluyorum 2000 2006 yillari arasi benzinli kullandim herviteste 7000dayiyor araba. 2cisi 2003 te ilk connect aldik 90lik full sifir onunlada otobanda 190 195 gordum sonra km den dolayi degistirdik 90 ligi 110 luk sifir aldik sifirdan beri kullaniyoruz 0 100bine kadar iyiydi 4le 170 e kadar ciktim. simdi 160 ikina ikina cikiyor otobanda gordum ama motorda bi sorun var arabayi yavas kullanmam devir 2bin altina inmem.

Mesajınızı okuyunca aklıma motorun kurum bağlamış olabileceği geldi. Yoksa yüz bini devirdi diye motorda yavaşlama diye birşey olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: orgozgur

Arkadaşlar bayiden sıfır alınmış 2012 glx connectler de paspas olarak halı mı yoksa kauçuk paspas mı veriyorlar? Acil lazım arkadaşlar teşekkürler.

Kaucuk paspas veriyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: Etms

quote:

Broadway e laf atanlara soyluyorum 2000 2006 yillari arasi benzinli kullandim herviteste 7000dayiyor araba. 2cisi 2003 te ilk connect aldik 90lik full sifir onunlada otobanda 190 195 gordum sonra km den dolayi degistirdik 90 ligi 110 luk sifir aldik sifirdan beri kullaniyoruz 0 100bine kadar iyiydi 4le 170 e kadar ciktim. simdi 160 ikina ikina cikiyor otobanda gordum ama motorda bi sorun var arabayi yavas kullanmam devir 2bin altina inmem.

Mesajınızı okuyunca aklıma motorun kurum bağlamış olabileceği geldi. Yoksa yüz bini devirdi diye motorda yavaşlama diye birşey olmaz.

Daha once kurum bagladi temizlendi neden kurum bagliyor anlamis degilim. yakiti surekli shellden aliyoruz killanmaya basladim bi isten. hatta bigun yeni kasa connetle kapistik adam gecti beni :):) surusume guvenirim herkonuda.

• quote:

quote:

quote:

Daha once kurum bagladi temizlendi neden kurum bagliyor anlamis degilim. yakiti surekli shellden aliyoruz killanmaya basladim bi isten. hatta bigun yeni kasa connetle kapistik adam gecti beni :):) surusume guvenirim herkonuda.

dostum bu dedigin olay AYNEN benimde basima geldi yaa..

eskiden 4 ile 170 gidiyordum bende, ama simdi 4 ile 150 aradan 5 gun gecerek cikiyor..
    bizim araba 75 binde falan..

arabaya bakim yaptirim da denedin mi acaba..??

hem bizim arabada kurum bagladi herahdel.. okadar km oldu ki artik .. ama nasil nerde temizlettirdin acaba bu kurumu ..??

• Babamin sanayide arkadasi vardi parcalari soktu temizledi. servistede temizliyorlar carbon clean diye 80 100 lliraya temizliyorlar. kurum baglayinca araba bitiyor dostum 140 gecmiyor bu oyle bi sorun ddegil kurumu yavas kullanmaktan olur diyorlar alakasi yok. ben son derece hizli kullanirim max duzeyde :)

• quote:

quote:

quote:

ben size motorun neden kurum bağladığını anlatayım EGR valfi yüzünden EGR valfi sayesinde km ilerledikçe daha çok kurum bağlıyor ve dolayısıyla arabanın çekişi düşüyor yani motorda herhangi bir sorun yok bunu yapan tamamen EGR valfi bizim araç daha 10bin kmde ve egr valfi aktif durumda 3-4 gün evvel söktüm baktım bir önceki sayfada fotoları da mevcut araç 10 binde olmasına rağmen kurum yapmış.
    Siz en iyisi bir önceki sayfayı inceleyin orda bahsettik bu egr valfinden

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Arkadaşlar bayiden sıfır alınmış 2012 glx connectler de paspas olarak halı mı yoksa kauçuk paspas mı veriyorlar? Acil lazım arkadaşlar teşekkürler.

2003 te aldığımız connecte orjinal connect yezan paspaslar vardı şaşırdı doğrusu sizde kauçuk paspasla aldını değil mi hocam?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

2003 te aldığımız connecte orjinal connect yezan paspaslar vardı şaşırdı doğrusu sizde kauçuk paspasla aldını değil mi hocam?

Bunlar var su anda..

• quote:

Babamin sanayide arkadasi vardi parcalari soktu temizledi. servistede temizliyorlar carbon clean diye 80 100 lliraya temizliyorlar. kurum baglayinca araba bitiyor dostum 140 gecmiyor bu oyle bi sorun ddegil kurumu yavas kullanmaktan olur diyorlar alakasi yok. ben son derece hizli kullanirim max duzeyde :)

walla bilmiyorum.. bende senin gibi son limitleri zorlayarak kullanirdim cogu zaman ve o zaman iste 4 ile 170 falan yapabldim.. ama sonra uni kazandim il disina ciktim ve arabadan uzak oldugum icin bise yapamadim.. babamda benim aksine cok sakin kullaniyor...

ondan olabilir gercekten bi ihtimal ama dedigin gibi kurum da olbilir.. ama baska bi sorun da olabilir..

peki bu carbon clean denilen olayda o kurum komple temizleniyor demi motordan parcalardan.. yani atiyorum parcalari soksek temiz olur demi.. ??

• arkadaşlar yardimlariniza ihtiyacim var..resimdeki jant larin modeli maraksi nedir bilen varmi hiç bir yerde bulamiyorum..

• Egr valfi asagida resme koydugum yag kapaginin hemen uzerindeki kisim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxx3306 -- 19 Ocak 2013; 0:50:59 >
  • 
Sayfa: önceki 22322233223422352236
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.