Şimdi Ara

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!! (2233. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48.234
Cevap
72
Favori
4.132.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22312232223322342235
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurkamil

Bu 3'üncü farklı folyo uygulamam(aynı yerde). İlk uygulamamı 5-6 ay sonra söktüm, ondan sonrakini 1 sene sonra söktüm + folyo olmayan kısımlara boya koruma yapılmıştı sonax'ta ve herhangibi ton farkı oluşmadı.

eyvallah hocam bu bilgi güzel oldu.

yanlış hatırlamıyosam saglıklı olması için folyoyu sıcak havalar da çekin uyarısı yapmıştın geçen mesajlar da. folyo işini nisan mayıs gibi yapim diyorum.

bu sislerin iç kısmına folyo mu, siprey boya mı yapsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: recctum

quote:

Bu 3'üncü farklı folyo uygulamam(aynı yerde). İlk uygulamamı 5-6 ay sonra söktüm, ondan sonrakini 1 sene sonra söktüm + folyo olmayan kısımlara boya koruma yapılmıştı sonax'ta ve herhangibi ton farkı oluşmadı.

yanlış hatırlamıyosam saglıklı olması için folyoyu sıcak havalar da çekin uyarısı yapmıştın geçen mesajlar da. folyo işini nisan mayıs gibi yapim diyorum.

O sökerken geçerli yaparken çok fazla bi önemi yok havanın sıcaklıgının...

Sislerin camına folyo yapılıyor boya sorun çıkartır...

• connect le broadway i karşılaştırdık ya bişey diyemicem abi.

ki bunlardan bir tanesi 3. vites te bile uzamaya devam edebilirken. (forever 110 luk)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: recctum

quote:

O sökerken geçerli yaparken çok fazla bi önemi yok havanın sıcaklıgının...

Sislerin camına folyo yapılıyor boya sorun çıkartır...

sislerin camına değil abi
    siyah olan dış çevresine aracın rengin de folyo ya da sprey boya.

• Ford un sitesinde 2013 euro5 motorların fiyatları açıklanmış ama teknik özellikleri hala euro4 çıkıyo. Acaba bu yeni euro5 motorlarda bi değişiklik varmı arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LazPacino

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-Fe

quote:

Orijinalden alıntı: _çağ_

ben biraz netten baktımda ısınma falan oluyormuş sizin araçta varmı böyle bişey? Hepsiburada da var dı 25 tl nasıl olur alsam takabilirmiyim

edit: link www.hepsiburada.com/liste/z-tech-orjinal-american-park-modulu/productDetails.aspx?productId=otelf15938&categoryId=20024643

Çok olmadı taktıralı fakat herhangi bir sıkıntı yaşamadım

merhaba..

siz modulu baglarken, modulu nere biraktiniz.. ???? benim glx de de amerikan park var yinemodul sayesinde ve ben modulu farin icine topladim koydum,, yani kaput acilinca hic anlasilmiyor mudahele varmi diye.. hepi farin icinde..
    ve birkac yerde daha okumustum yok isiniyor falan yok el yakiyor... e benimki farin icinde :D ve tam emin olmamakla birlikte ama aylardir sorunsuz calisiyro walla, en az bi 2-3 ay'i var..

Benimkinide farın içine sıkıştırdılar , şimdilik sıkıntı yok gibi insallahta olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: av_avi

Ford un sitesinde 2013 euro5 motorların fiyatları açıklanmış ama teknik özellikleri hala euro4 çıkıyo. Acaba bu yeni euro5 motorlarda bi değişiklik varmı arkadaşlar.

Pek fark görülmez emisyon değerleri azaltılmıştır.AB uyumluluğu.
  •  *****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!
  • Burak hocam egr borusunu söküp içinde ne var ne yok inceledim şimdi bahsettiğin sac contayı nereye koyacağımı nasıl yapacağımı anladım bidahaki sefere de iptal etmek için sökecem şimdilik sadece inceledim, keşif yaptım araç daha 10bin km de ve kurum yapmış

buda resimler

*****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

İçine bir tornavida soktum ve kenarlara doğru sürttüm sonuç ortada.Ayrıca araç daha 10 bin kmde ve bukadar kurum yapmış bence kesinlikle fuzuli bir parça

Birde sökmüşken hava filtresinin tozunu alayım dedim hava filtresini çıkarttım altından sigara izmariti çıktı

• Gereksiz demeyelim de motora verdigi zarar sıkıntı oluyor diyelim. Cevre acısından yararlı bir parça, ama ilerde komple tıkanıyor. Sonra uğraştırıyor masraf çıkartıyor. Üniversiteden önce okula taksiyle gidip geliyorduk 5 arkadas. Bir gün dik yokuş çıkacağız. Taksici abi baktı arac gaz yemiyor, 2-3 kere denedik çıkamadık. En son stop edip çalışmamaya başladı arac. Mecburen servise çekildi arac, EGR tıkanması. 100bin sinirindaydi cok da km yapmamıştı yani. Bu da boyle bir anımdir iste bunla ilgili. O izmarit nasıl girmiş oraya..

Edit: Sökersen garantide problem olmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JasoNBuraK -- 16 Ocak 2013; 18:32:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• izmaritin nasıl girdiğini bende çözemedim serviste atmışlar diyecem ama araç daha servise hiç gitmemiş.

Birde garanti diyince aklıma geldi 15 bin bakımını şöyle bi set alıp yapmayı düşünüyorumhttp://www.yedekparcafiyat.com/CONNECT-90PS-110PS-BAKIM-SETI,PR-78.html garanti dışı kalırmı acaba araç 2011 temmuz çıkışlı daha 6 ay garantisi var eski connectin son 2 bakımını böyle bakım seti alıp biz yapmıştık 150 liraya halloluyor yolladıkları parçalarda serviste kullanılanların aynısı. Bu arada aracın yağı da çamur gibi olmuştu

edit: Şimdi ben 30-35mm çapında bi sac parçası koyacam o araya ve civataları sıkacam okadar yani hallolacak dimi kaçırma yapmazmı.Aslında şu eski madeni 50bin liralar tam ordaki deliğe göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _çağ_ -- 16 Ocak 2013; 19:13:18 >

• Bakımın özel yapılması garanti dışı kalmasına sabep oluyor.Ancak garanti bitiminden sonra kendiniz de bakımı yapabilirsiniz,servis ekstra işlem yapmıyor,alınan işçilik ücreti hariç..Sacı koyduktan sonra dip gaz kullanın aracı, ıslık sesi kaçırma gibi anormal durumlar yoksa işlem tamamdır.
  • anladm teşekkürler ben peridyodik bakım olduğu için problem çıkmaz diye düşünmüştüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: matraxx3306

quote:

Orijinalden alıntı: oz_omer

s.a arkadaşlar

2005 90 ps connect 94 binde baskı balata ne kadara malolur işçilik dahil yakında yaptıranınız veya bileniniz varmı ?

500 felan gidiyor biz yeni degiştirtik 110 luk bizimki..... yakıt fark ediyor degişince önceden bir depo ile 600 650 gidiyordu şimdi 700 750 çıktı

bugun bende sordum arabayı hep yaptırdığım özel servise 540 dediler işçilik dehil. Çok geldi açıkcası bana :S işçilik 150 parçalar 390 diyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matraxx3306

quote:

s.a arkadaşlar

2005 90 ps connect 94 binde baskı balata ne kadara malolur işçilik dahil yakında yaptıranınız veya bileniniz varmı ?

500 felan gidiyor biz yeni degiştirtik 110 luk bizimki..... yakıt fark ediyor degişince önceden bir depo ile 600 650 gidiyordu şimdi 700 750 çıktı

bugun bende sordum arabayı hep yaptırdığım özel servise 540 dediler işçilik dehil. Çok geldi açıkcası bana :S işçilik 150 parçalar 390 diyor...

bence parça 150 işçilik 390 olması lazm

www.yedekparcaford.com/?urun-7210-CONNECT-DEBRiYAJ-SETi--BASKI-BALATA--2009-2010-FORD.html

• yetkili servisten 450 tl, özel servisten 200 tl fiyat almıştım. özele gircekseniz tavsiyem değişecek parçaları gidin kendiniz alın. içiniz rahat olur.
  •  *****DH NİN EN BÜYÜK TEAM'I FORD CONNECT TEAM !!!!

bu vites çerçevesini nasıl sökebilirim. ( körügün kasası)

sanırım aux un oldugu kasa ile vitesin oldugu kasa ayrı parçalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TORKK -- 17 Ocak 2013; 18:55:12 >
  • 03.05.2012 tarihinde almıştım aracımı.ilk muayene geçerlilik tarihi 13.01.2013 yazıyor.yani buna göre aracım 1 yılı doldurmadan yanı 7 aylıkken fenni muayene yapılması gerekiyor.bunun böyle olması normalmi acaba ? bir de eksoz testi bunuda fenni muayene gibi 1 yılda bir mi yaptıracağız ?

yardımı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: okumus11

03.05.2012 tarihinde almıştım aracımı.ilk muayene geçerlilik tarihi 13.01.2013 yazıyor.yani buna göre aracım 1 yılı doldurmadan yanı 7 aylıkken fenni muayene yapılması gerekiyor.bunun böyle olması normalmi acaba ? bir de eksoz testi bunuda fenni muayene gibi 1 yılda bir mi yaptıracağız ?

Yeni uygulamaya göre araçlar fabrikadan çıktığı tarihten itibaren muayeneye tabi tutuluyor , yani aracınızı bu gün almış fakat araç 11 aydır bayinin elindeyse 1 ay sonra muayene yaptırmak zorundasınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet-Fe

quote:

Orijinalden alıntı: okumus11

03.05.2012 tarihinde almıştım aracımı.ilk muayene geçerlilik tarihi 13.01.2013 yazıyor.yani buna göre aracım 1 yılı doldurmadan yanı 7 aylıkken fenni muayene yapılması gerekiyor.bunun böyle olması normalmi acaba ? bir de eksoz testi bunuda fenni muayene gibi 1 yılda bir mi yaptıracağız ?

Yeni uygulamaya göre araçlar fabrikadan çıktığı tarihten itibaren muayeneye tabi tutuluyor , yani aracınızı bu gün almış fakat araç 11 aydır bayinin elindeyse 1 ay sonra muayene yaptırmak zorundasınız.

yardım için çok teşekkür ederim, sağolun.bakalım cumartesi günü götüreceğim fenni muayeneye.hayırsı .

• 
Sayfa: önceki 22312232223322342235
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.