Hesaplarınızı günlük üstünden yaparsanız çok üzülürsünüz hele şimdilerde ethereum kazım yapılan zamanlar gibi hiç değil. Çok hızlı pump ve dump olayları dönüyor marketcapleri çok düşük coinler üzerinden. Mesela Nexa' yı önceden kazanlar kazandı, şu an yeni katılanlar Blockların olgunlaşma süresi 5 gün kadar sürüyor. Yani sizin cüzdanınıza coinler girene kadar fiyatın ne olacağı belirsiz ki insanlar günlük gelir artmış diyip birde kazım zorluğu artarak katılıyor. Hesaplarınızı buna göre yapın. Eth bittiğinden beridir 6 aydır düşük seviyelerde güzel kazım fırsatları veren coinler oldu. Tabii ki Kaspa, Radiant, Nexa vs artık neyse Ethereum alternativi yeni güzel kazanç bırakacak bir coin gelmesi hoş olur ama belirsizlikler sürüyor. |
DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (523. sayfa)
DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]
(En Son Oy Tarihi: 10.12.2024)
-
-
hocam bendeki rtx 3090 ve 2 adet rtx 3070 ile günlük 2783 mh veriyor buda günlük ortalama 450 rdx veriyor 450 rdx de tl olarak şuanda 29 tl yapıyor. 29 x 30 gün = 870 tl yapıyor elektriği daha çıkartmadım.
Nexa 2900 veriyor ve 900 tl elektrik çıkınca 2000 tl bırakıyor. Siz neye göre hesapladınız acaba bu radiantı ben hiveosda kurdum ve verdiği değerler yukarıdaki gibi pek karlı değil
-
Hocam hatanız var, wattomine dan baktım, o kadar az alamazsınız, aktif 1 saatlik test edin, ne demek istediğimi anlarsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wearesorryserver -- 3 Nisan 2023; 21:42:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zorluk çok artmış dün 1m ken bugün 2 katı 2m olmuş. Belki ondandır. Yarına kadar test edeceğim bakalım. Teşekkürler
-
Evet hocam, nexa bakın
Yani şu an beklemeye devam mı? Bi girip bakiyim dedim. Hatta profit hesaplama sitelerine girdim. Saçma sapan rakamlar var. Biri zarar gösterio diğeri 1 dolar kar gösterio. Ne oldugu belirsiz. Guruplarda ben kaspa kazdım masraf çıkınca 1 dolar gelirim var dien var.
Tüm bunlardan sonra bekliyimmi turn on mu yapiyim anlamadım.
-
Hocam bunları çokca kez yazdık. 50 100 kartla kazıp enerjiyi düştükten sonra 1 2 usd kârda olsa var ben birikim yapıyorum geleceğe düşüncesiyle de yapılabilir ki yapanı öyle yapıyor. Mining hiç bir zaman günlük gelir üstünden hesaplanacak bir kavram olmadı bakmayın bir ethereum sürecinde biraz vardı o durum.
Sonuç şimdi kazacağınız kendinize göre tutarım ben 10x yaparsa satarım görüşüyse tamam ama fiyat düşedebilir bu durumda şu an kazdıklarınız zararda etmiş olacak. Bir nevi risk oyunu.
Merakınız varsa imkanınız varsa yapadabilirsiniz ya da donanımla uğraşmayıp kripto satında alabilirsiniz. Artık kişinin strateji ve beklentisine kalıyor.
Evet şu ara kripto markette 1.15 trilyon dolar toplam gibi güzel yüksek girişler oldu ama bir coine bakarken circulation / market cap olarak bakmak lazım. Bunda sizin ilgilendiğiniz projenin başarım oranı ne olacak o önemli, birde pow mining öyle 3 5 10 kartla yaparımın hesabını çoktan geçti. Fpga tipi programlanabilir cihazlar falan yapıyorlar hemen mesela bir şey turunca. Örneğin kaspa ilk gpu ile kazılıyordu sonra cihazlar çıktı 4ghs 100w gibi kazım yapıyor siz o gücü üreteceğim diye 10 kartı çalıştırmanız lazım. Yani diyeceğim gelir arttığı an bu tip cihazlar direk domine etmeye başladığında size 1 günlik 50usd gibi gözüken coin ertesi gün baktığınızda zorluk ve ağ yükü arttığı için geri döngüsü 1 2 usdlere kadar dahi düşebiliyor. Hesapları bunları düşünerek yapmalısınız.
Zaman eaki zamanlar gibi değil dünyada tomarla mining ekipmanına sahip güç var. Yani kolay kolayda kazanç yok. Her gün bunları peşlerim iş olarak yaparım diyeceğin uğraşı oldu bir nevi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mumi35 -- 6 Nisan 2023; 12:37:25 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
arkadaşlar filecoin madenciliğini öğrenmem lazım. donanımı bir şekilde halledeceğim. epyc server mevcut elimde.
günlük getiri olayını anlamadım. internette doğru düzgün bilgi yok. 3 tane sistem kurulacak sanırım. teminat olarak fil yatırmak gerekiyor mu gerekiyorsa miktarı ne kadar emin değilim.
filecoin madenciliği yapan veya anlayan var mı?
-
Nexa yı saatlik ve totalde 1 günlük test ettim, wattomine da yazan anlık getiriden %25 daha fazla ödeme çıktı, saatlik olarak da doğruladım. Sonuç olarak getirinin %50 si elektrik %50 si kar gösteriyor. Kabaca harcadığınız elektrik faturası kadar karınız var
Lolminer ile win10 da test edilmiştir
Bence 1 gün yetersiz getiri analizi için.
-
Selamlar, ekran kartı almaya başlamak için sizce zaman uygun mu? Dolar kurunun yukarı ve boğa gelince malum fiyatların artması ihtimaline karşı şu an uygun iken kart alma düşüncem var. Sizler ne dersiniz?
-
Burak DemiralpyoutubeHerkese selamlar bir süredir yoktum bundan sonra burada olur muyum zamanla göreceğiz, 4 ayın kısa bir özeyi iyi seyirler.. Hiveos referans link https://hiveos.farm?ref=211448 Üye olurken promo kod kısmına burakdemiralp yazarsanız 10 dolar hediye kazanırsınız Binance Referans kodu : CPA_00KAV0UBUW Link: https://www.binance.com/tr/activity/referral/offers/claim?ref=CPA_00KAV0UBUW Trbinance Referans kodu: SF97H42D Link: https://www.trbinance.com/account/signup?ref=SF97H42Dhttps://www.youtube.com/watch?v=74yvQy7RKAk&feature=youtu.be
-
Deneme amaçlı nexa ya başlamış 4 kart ile
yakın bir arkadaşıma yardımcı olma maksatlı 1 adet 3060 sattım
hala umutla yeni bir furyayı bekliyorum
-
6000 serisi Amdler ile Alph ve Nexa deneyen var mı? Renderdan iki tane kartım ara ara boşa düşüyor. Hive'e boot edip deniyorum-kazıyorum. Kartlar 6900XT MERC. Bir kartım Alph kazıyor. 1.44GH/59W, öteki kartım Nexa kazıyor 44MH/78W. Önereceğiniz ayar var mı?
-
Nexa
O ayarlara baktım da kart o güçlerde kalmıyor. 220-320watt arasında geziyor 95-97 Mh/W için. Ben bu ayarları yakalayamadım. 190W'larda 60-65 Mh/W'larda kaldı. Düşük hashde ben 0.56-57 efficiency'i yakalıyorum ama gün sonu yarı yarıya az kazıyor tabi. Öteki taraftanda elektrik malum. 0.55-0.6 arası eff ile 60-65'i yakalayabilseydim, stabilite yakalayamadım. Ya ramlerden çakıldı ya socvddmax'dan.
-
Muhtemelen bir parametreyi yanlış giriyorsunuz, ben bu sitedeki hangi değeri yazdıysam daha fazlasını aldım
Herkese iyi bayramlar arkadaşlar.Elimde Gigabyte aorus elite 3060 ti var.Macun değiştirmek için açtığımda padlerin parçalandığını görüp 1mm pullsar ice dragon ile değişim yaptım.Oyunlarda sıcaklık iyi fakat furmarkta kart 70°C'leri görmeye başladı.Occt ise vram sıcaklığı 90'ı geçer oldu.İnternette gördüğüm ise gigabyte vision 3060 ti'ye 0.5mm pad takıyolarİç kısmı benim aorus elite ile tamamen aynı.Daha önce bu karttan kullanıp thermal pad değişen olduysa bana mm bilgilerini verebilirse çok sevinirim :)
kazımlar başladı mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X