< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (380. sayfa)

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]
(En Son Oy Tarihi: 11.8.2025)
-
-
Valla kral çok daha sağlıklı olur.quote:
Orijinalden alıntı: opst1
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Şuan kartların ne kadar para kazandırdığını gösteren siteyi atabilecek var mı.
-
Whattomine kralquote:
Orijinalden alıntı: insafsızherifŞuan kartların ne kadar para kazandırdığını gösteren siteyi atabilecek var mı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
gıgabyte 1660 super basımın belası zamanında 2000 tl ye almıstım halen mınıng yapıyor 32 mh verıyor dedıgın gıbı arka taraf kapalı halen arkayı soksem mı dusencelerı var bende suan dısarı 7 derece hıveos da 1050 2000 pl 100 kulllanıyorum 32 mh 64 wat cekıyor fan otomatıkde %45 49 derece bunu dene ıstersen samsung vramlı kart wındows da da kullandım 56 derece cıkıyordu tabıkı bulundugu yerde onemlı hava alsın bu kartın sagına solun kart koyma bagımsız takılmayı sevıyor 2000 tl ye almısım ınsanın satası gelmıyor calısıyor essek gıbı :D
-
3060ti 65 dolar mı veriyor aylık
-
Bilmem ki kral hangisi lhr olan mi yok non lhr olan miquote:
Orijinalden alıntı: insafsızherif3060ti 65 dolar mı veriyor aylık
ikisi de ne kadar veriyor bunu sormamın nedeni konuda sürekli 3060 muhabbeti dönmüş bende taksit ile ekran kartı alıp mining yapma fikri aklıma geldi hangi kartla yapsam iyi çıkar kaç para verir diye düşünüyorum soruyorum
-
Hocam 40 dolar civarı kar bırakır yeni alacaginiz 3060 ti bu durumu göre değişir artar azalır 3060 ti lhrsiz versiyon yeni modellerde yok eskilerde 14k dan baslarquote:
Orijinalden alıntı: insafsızherifikisi de ne kadar veriyor bunu sormamın nedeni konuda sürekli 3060 muhabbeti dönmüş bende taksit ile ekran kartı alıp mining yapma fikri aklıma geldi hangi kartla yapsam iyi çıkar kaç para verir diye düşünüyorum soruyorum
Katılıyorum hocam. Yani buradaki arkadaşların tabii ki bilgisi çok olabilir bu gayet normal. Burada ben dahil birçok insan bu gpulara sahip. Bu kadar insana "aptal" ifadesini yakıştırmak çok yanlış. Hakaret edilmediği sürece her türlü tartışılabilir. Normali de bu zaten.
Ayrıca herkesin bildiği gibi şu anda en karlı kazım eth+ton. Biz bu şekilde elektrik faturasını çıkarmış oluyoruz. Gayet de aradaki farka değiyor yani. Mining dinamikleri her gün her saat değişebilir. Geçen gün lolminer sıkıntılıydı, bu versiyonda taş gibi. Değişime kapalı olmamak lazım.
Yok şunu yaparsak gpu ölür, bu kadar dalgalanma nedir vs.
Ya arkadaş, bu kadar pirpirikli olanlar lütfen mining yapmasın ya. Daha önce de belirttiğim gibi, bu düşüncede olanlar yüzünden 2. Elde mining gpulara çöp muamelesi çekiliyor. Yapmayın lütfen...
Sizin bu konularda çok daha bilinçli olduğunuzu görüyorum. Bu da forum için iyi bir şey. İyi ki var bu konu :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Paylaştığınız linki düzenlerseniz iyi olur.
-
ya o cop muamelesı cekenlerın derdı bellı de artık yemıyor kımse gectı o ıs mınıng yapılan kart alınmaz dıye algı yapmanın pesındeler adamlar bunlardan zevk alıyorlar :D
-
Teşekkür ederim hemen atayım dedim stoğu da erittiler 5 dk için de. Üstadım 6600xt ayarınız ne şekilde ve en stabil hangi minerda çalışır
Yav bir de redditte böyle bir muhabbet de göremedim ben. Bu gpular bu kadar kolay bozulmaz ki. Kaç yıllık gtx 970 var bende, hala taş gibi mesela. Ondan daha eski olan hd 7850 hala çalışıyor. Eminim ki birçok arkadaşta da buna benzer durumlar vardır.
Bu gpulara beyaz eşya muamelesi yapılmasın artık lütfen :D
hay agzına saglı valla yorumları gorunce yardırıyorum bende onlara vızıldayıp durmasınlar bende oyuncuyum ama dıyorum ya dertlerı baska para kazanmak nedır bırseyden haberlerı yok :D
-
Link açılmıyordu ve gereksiz şekilde uzun metin içeriyordu. Yoksa paylaşılmasında herhangi ciddi bir sıkıntı yok da bunlara dikkat edersek daha iyi olur.
-
Arkadaşlar z390 anakartta 6 adet ekran kartı takılabiliyor bugün 5. Kartım geldi v009c plus riser ile birlikte hangi kartı 5. Olarak takarsam takayım sistem açılmıyor bir bios ayarı falan mı var
Riginizin fotosu çok net olmadığı için yanlış bir yorum yapıyor olabilirim ama resimdeki kart Hdmi vs çıkışlarının olduğu taraftan hava atıyor gibi göründü. Çünkü üst kısım da baya kapalı.
Bu durumda kartın Hdmi çıkışlarının olduğu ve rige sabitlendiği kısım sanki duvara dayalı gibi yorumluyorum.
Eğer böyleyse kart sıcak havayı atamadığı için ısınıyor olabilir. Rigi ters döndürüp denerseniz sanki ısınma sorununu bir nebze çözebilirsiniz diye düşünüyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar arkadaşlar. geçtiğimiz ay 6 adet 6700xt ile dual mining yaptım, prizden hassas ölçüm yaptığım için ne geleceğini az çok biliyordum zaten.
6adet karttan 9gh/s aldım 100usd değerinde 44 adet TONcoin kazdım.
Bunun bana maliyeti 550liralık bir elektrik fazlalığı olmuş gözüküyor. Rigler fazladan 1 ayda 312kw/h çekmiş. kdv dahil 1,81birim fiyatı ile hesap net olarak bu oldu....
Anlık olarak nakite çevirsek dahi karlı bir durum, kaldı ki ileride değerlenme ihtimaline karşılık TONcoinleri bozmuyorum...
-
DOSTLAR, ASUS 2080 SÜPER ETH-TON AYARLARINI NEEDİR TAM AYARLAYAMADIM
MEVCUT AYARLAR BU ŞEKİLDE
ız -500 Core,1900 mem,155 PL yapın 39. MH ETH 1100 Ton
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X