--lock-cclock 1450 --mclock 1200 yaptım yine 63mh veriyor şimdilik buna sabitledim pl 71 yaptım, max 182 watt görüyor. Şimdilik iyi gibi. Palitin rgb özelliğini kapattınız mi acaba? Kapattiysaniz hangi program ile kapattiniz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (382. sayfa)

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]
(En Son Oy Tarihi: 28.8.2025)
-
-
Selam,
MSI 3060 ti gaming x lhr hynix mem kartı ile kazan oldu mu? Çalışan windows OC ayarları paylaşabilir mi?
Yabancı forumları dahi araştırdım, bu kart 41-42'yi geçmiyor. Birçok kişi ventus bios atarak kullanmış.
Ben de uzun denemeler sonucu Nicehash de NB miner PL%65 CC -502 mem +900 125w ortalama tüketim şeklinde 39.9 mh alıyorum 68.5 LHR lock.
lol miner stabil değil, 42 mh'leri zorluyor daha fazla güç tüketiyor ve crash veriyor.
En kafamı yorun afterburnerda gpu mhz hiç stabil değil, 600 ile 1500 mhz arasında gidip geliyor. Uzun vadede bu iyi birşey değil sanırım.
Bu kartı kullanan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Tşkler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JShephard -- 19 Nisan 2022; 14:41:38 > -
-
Bu mesajda söylediğim gibi ventus bios atılacak.
Hiveosta 1500 core 1700 memory ile 45 mh + 1.47 gh ton kazıyor.
Windowsta 850 memory verin. Power limit koymayın. 1500 core clock sabit olacak.
Bu şekilde gpu düşük watt reportlayacak. Kartın söylediğine 55 watt eklerseniz gerçek değeri bulursunuz.
Diğer tavsiyelerim ise
Sadece eth kazıyorsanız t rex son sürüm kullanın.
Ton coin de kazacaksanız lolminer son sürüm.
Nicehashi derhal pcden her yerden kaldırın.
Flexpoolda kazmaya başlayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 19 Nisan 2022; 15:16:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba kolay gelsin minerlarda stale share gözükmemesine rağmen flexpool a stale share yansıyor şu an yüzde 1 civarında toplam 6 farklı rigden team redminer olan hariç lol ve trexlerden şu ana kadar oluştu .
Normal midir 2 miners ile hiç stale oluşmuyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam hiveosta kazıyorum maalesef orada kapanmıyorlar
-
Bazı kartlarda Windows'dan 1 kere kapatınca bir daha açmadan kendi kendine hatırlıyor ve HiveOS'te de kapalı kalıyor, isterseniz bir deneyin.
-
ben benim diğer kart sorununa yazdınız sandım
valla çok kart var hocam hepsine tek tek uğraşmak üşendirdi şimdi
ama aklımda bulunsun müsait olursam denerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsayar -- 19 Nisan 2022; 16:36:26 > -
Amazon UK'den almıştınız diye hatırlıyorum, sıkıntı çıkmaz, hemen bağlantı kurun, PTT ile gönderin, ürün tutarı ve 2 kargoyu hemen öderler, vergi için biraz uğraşırsınız sadece ama onu da ödüyorlar uğraşınca.
-
Gaming z yi progrma uzerinden kapattım onceden. Program açık olmasa bile kapalı duruyor. Windows hiveos farketmeksizin uygulama üzerinden açmadan açılmıyor rgb :)
evet hocam UK den alınma, şöyle bir sıkıntım var hocam, aldığım hesabımı amazon kapattı, bot kullandığım için
şimdi o hesaba girip de iade işlemi başlatamıyorum, farklı hesabıma girerek iade işlemi için yazdım ve kargonun dışına yapıştırılacak belgeleri gönderdiler ancak hala şüpheliyim çünkü farklı hesap (ve farklı sipariş) üzerinden banlı hesabımın siparişini iade etmeye çalışıyorum, umarım UK çalışanları derdimi anlar
-
Almayın.
Stale olması normaldir. Herhangi bir havuz stale göstermiyorsa şeffaf değil anlamına gelir.
%1 in altında olduğu sürece problem yoktur. Dediğiniz 2miners zaten böyle şeyleri göstermez :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sukrullex -- 19 Nisan 2022; 18:26:19 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Çok ilginç gerçekten. Şu an dual kazımda 117 watt gösteriyor bende. Sıcaklıkları düşük evet.
Atılan biosun gpusu tek 8 pin olduğu için düşük çıkıyor diye biliyorum. Bizim gpu 8+6 sanırım ondan. Ölçüm yaptıysanız doğru olabilir şaşırdım buna.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim satın aldım.
-
Forumdan birisi bu kart ile sıkıntı yaşamış ve ben de sıkıntı yaşadığım için mesaj atmıştım, cevap olarak yabancı bir forumdan özel bios satın aldığını ve 250 dolar ödediğini söyledi. böyle bir şeyin olmayacağını bildiğim için engelledim geçtim
Ayaküstü bizi dolandıracaktı arkadaş
-
güzel günlerde kullan. ben de aldım bir tane hemen. yedek dursun kenarda, bu fiyata kolay kolay gelmez bir daha bu kalitede bir psu.
-
Dostlar 3 tane Rtx 3060 olan rigimde "Gpu Driver Error" ve kırmızı renkle yüksek "LA" uyarısı almaktayım ve rig kendini kapatmakta.
Güç kaynağı 850W Corsair, İşlemci de Ryzen 1200 bununla alakası olabilir mi? LA hatasını CPU madenciliğinde çok yaşamıştım, o yüzden biraz şüphem var.
Son nvidia drivera güncelliyorum ama güncelleme tam mı olmuyor nedir ekran kartlarının altında "Malfunction" yazıyor ve model ya da bioslarını göstermiyor. 490 sürücüye dönünce bunlar olmuyor.
Zotac 3060 başka bir rigde arada sorunlar çıkarıyordu, buraya aldım. Ondan da mı olabilir?
Başına gelip çözüm bulan var mıydı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manjimaru -- 19 Nisan 2022; 18:46:30 > -
BIOS ver devreye girmiş.
Herhangi bir sıkıntı da yaşanmadıktan sonra şu an için gayet iyi değerler diyebiliriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X