13 bine 2 fanlı galakuro 3070 ti verelim |
DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (379. sayfa)

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]
(En Son Oy Tarihi: 11.8.2025)
-
-
Arkaşlar elimde i3 2120 işlemci ve Pegatron Pegatron ipxsb h61 model anakart var.
Casper hazır kasanın. Anakartta pci x1 slotu bir tane var oraya riser çoklayıcı takıp mining yapsam sorun olur mu?
-
en son 11.000 TL ye zotac 3060 ti girdi 2 fanlı twin edge modeli, asus tuf alırım 2. el alırım daha iyi. 1 kere inno3d 3 fanlı modeli indirime girdi onda da param yoktu.
çok rahat bulunuyor diyorsunuz da gaming gen indirimi haricinde sıfır 3 fanlı rtx 3060 ti denk gelmedi, nerede bulunuyor link atın da faydalanalım. Amazon ürünlerini diyorsanız onları ben de takip ediyorum.
-
japonyadan ben de alırdım onu hocam da Türkiye garantili 3060 ti almak istedim, bir kaç hafta önce 14.500 e msi rtx 3070 ti suprim x sattım Tr garantili
-
Hocam zaten taksitli almıştım ama dediğim gibi henüz ödemeyi yapmadım. Muhtemelen iptal edeceğim. Satıcı Amazon degil dediğiniz gibi.
birde benim satıcısı Amazon olmayan 1660 süperler var gigabyte. Kenarı kapalı olduğu icin havalar soguk olmasına rağmen 54 derecede çalışıyorlar. Kartlar geleli 2 hafta oldu. Onları da iade edip 3060 ti alsam mi diye düşünüyorum.
suan iade edersem kesinti olmayacak muhtemelen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maliyeti nedir 1660s’lerin?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler...
-
Tanesi 6600 hocam. Zaten 1660 superleri aldıktan sonra alt coin performanslarına baktım diğer kartlarla karşılaştırdım. Şimdi diyorum Keske iki tane 1660 super yerine bir tane 3060ti alsaydım.
elimde 3 tane var. Sanırım süresi dolmamisken iade edeceğim.
amazonu benim gözümde mantıklı kılan vade farksız taksitli satıyor oluşu. Suan superleri iade edeceğim. Gigabyte aurus 3060 ti yi de iptal edip Tr de ki 3060 ti lere bakacağım hocam. Aslında 3060 ti yi iptal etmeyedebilirim ama bilmiyorum kafam karışık biraz. Hem fiyatı çok uyguna geldi hemde 3 fanli ışıklı falan. İkinci elde çok kolay elden çıkarabilirim. Ama burda da yurt dışı cihazı olduğu icin düşünüyorum elimde de kalabilir cihaz
ekleme: zaten dediğiniz gibi 12 bin peşin 3060 ti almak mantıksız. Ben taksitli alacağım hocam. Taksit ne kadar fazla olursa o kadar iyi. Bir yandan taksidin yarısını kendi ödesin yarısını ben ödeyeyim diye düşünüyorum. Eth bitebilir evet bununda farkındayım ama mining bitmeyecek. O yüzden çok takmıyorum söylentileri.
Benim en başta Amazon’a yönelme sebebim hem fiyatının ucuz olması hemde taksit secenegi sunuyor olmasıydı. Türk sitelerinde 12 bin civarına taksitli 3060 ti bulabilir miyim bilmiyorum. O yüzden pek iptal edesim yok aurus 3060 ti yi .Sarı sitelere hiç bakmıyorum taksit yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiraiMisa -- 18 Nisan 2022; 18:59:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
1660s'lerin MH başına maliyeti 200 lira civarı, o fiyata 3060ti bulamıyorsunuz işte sorun orda...
-
Arkadaşlar soğutma için ne kullanıyorsunuz? 48 kart var yaklaşık 25m2 odada. Yaz da geliyor malum, bu sene sessiz bir çözüm arıyorum. DC fanlar ile bayağı ses çıkıyor odada. Var mı öneriniz, soğutma işini sadece vantilatörle yapıp , tavsiye edebileceği bir model olan arkadaş var mıdır?
-
Hocam haklısınız da ben eth odaklı bakmıyorum. Alt coinlerde iki 1660 s bir tane 3060 ti etmiyor.
ilk Mesaja ekleme yaptım hocam tekrar bakabilir misiniz.
simdi iyice kafam karıştı iade etmeyeyim mi 1660 S leri?
hocam anakart ram'ler vs onların harcadığı elektriği hesaba katmıyorsunuz bu durumda doğru mu anladım.
-
Fiziksel olarak mümkünse klima takmanızı öneririm. Klimacı biriyle görüşüp uygun olan gücü öğrenmelisiniz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selam,
Ben geçen hafta 11.8 e 9 taksit inventustan Msi gaming x 3060 ti aldım bence iyi bir deal idi. 12K civarı 3060 ti bulunuyor aslında ama üst segment modeller 13 K ya çıkıyor.
O yüzden sizde yakın fiyalara + taksit ile aldıysanız bence iade etmeyin.
Benim kart 40-41'i geçmiyor ETH'de ama ben de hem iyi model olduğu, hem oyun oynarım diye hem de gelecekde altcoin veya yüksek lhr unlock olabilir diye tutacağım sanırım
-
Sağolun hocam. Bende 63mh alıyorum. Kartı yeni aldım bugün. Şimdi kurdum. Pl kaç veriyorsunuz acaba? 71 verdim şuan. Sıcaklık 56 84 civarı geziyor.
-
Sata kablom eridiği için PSU değiştirmeye karar verdim. 2 adet rm750x aldım. Riserları molex ile besleyeceğim yeterli pcie çıkışım olmadığı için. Molex ile beslemek ve aynı kablodan 2 riser beslemek doğru olur mu?
Hocam bazı çift molex to 6 pin kablolar var .bence gpu kablosu kalmadi diyorsanız en iyisi bana göre ama o dediğiniz psular çok kaliteli çoklu gpu kablosuda vardirquote:
Orijinalden alıntı: opst1
Sata kablom eridiği için PSU değiştirmeye karar verdim. 2 adet rm750x aldım. Riserları molex ile besleyeceğim yeterli pcie çıkışım olmadığı için. Molex ile beslemek ve aynı kablodan 2 riser beslemek doğru olur mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X