2miners havuzu btc olarak ödeme yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam, nicehashten daha iyi muhtemelen |
DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (378. sayfa)

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]
(En Son Oy Tarihi: 11.8.2025)
-
-
Yardımınıza ihtiyacım var hocamlar, msi rtx 3060 ti gaming X LHR (2 fanlı model) kartımla ventus biosu ile madencilik yapıyordum, 6 adet vardı, 4 tanesini arkadaşıma sattım. Arkadaşım rigi kurarken power kablosunu tam takmamış ve riserın teki tabiri caizse alev atmış. 3 kart hiveosta sorunsuz çalışıyor ancak yanan risera bağlı olan kart hiveosta Ga 104 olarak gözüküyor ve madencilik yapmıyor.
Kart yanmıştır dedim windowsa taktım ve madencilik yaptım, yapıyor. 2k da Furmark testi yaptım, 64 dereceyi geçmeden Fps değerleri düşmeden testi de yaptı.
Biosunu orijinale çevirdim, farklı riser denedim, farklı power denedim, 3 tane farklı rig denedim ancak hiveosta çözüme ulaşamadım.
ingiltereden aldığım için garantiye gönderme durumu da sıkıntılı, bu durumu daha önce yaşayan var mıdır ya da asıl soru kart yandı mı yoksa sakat mı kaldı anlayamadık çünkü windowsta çalışıp da hiveosta çalışmaması normal değil
-
Unlocker'ın nasıl çalıştığı ile ilgili yazdıklarınıza tamamen katılıyorum, ayrıca eklemek isterim ki, LHR aslında argoritmaya bakmıyor, "Activation Rate" ve "Memory Read" hızlarına/miktarına bakıyor, diğer algoritmalar memory ile bu kadar fazla/hızlı erişmediği için LHR'dan etkilenmiyor sadece, eğer bir gün diğer algoritmalar da Ethash kadar fazla/hızlı erişim yaparlarsa ya da bu karakteristikte yeni bir algoritma çıkar ise o da LHR'dan etkilenecek. Sonuç olarak şu an kullanılan unlocking yöntemi ile %100 bir kırılım imkansız, ancak driver tarafında yapılabilecek farklı bir yaklaşım ortaya çıkarsa o zaman bu belki mümkün olabilir.
Lakin yukarıda tartıştığımız bu işleyiş değil, yeni T-Rex'in Low Power Mode'da bu unlocking gereksiniminden çok daha fazla dalgalanması...
-
Arkadaşlar halihazırda 750mh civarında bir rigim var. 3060 Tİ LHR, RTX 2060, RTX 3060 LHRsiz gibi karışık kartlar. Etherium kazıyorum şu anda, TON coin için hesapladım yaklaşık 29gh ton kazabiliyorum netten bulduğum değerlere göre. lave elektrik tüketimi ve getiri farkını hesaplayabileceğim bir sitesi mevcutmu kart bilgilerini girip detaylı ?
-
-
whattomine.com
WhatToMine - Crypto coins mining profit calculator compared to Ethereumhttps://whattomine.com/coinsEth+ton kısmından Eth yi sıfırlayıp sadece Ton değerinizi yazarak Toncoin için hesaplama yapabilirsiniz. Gerçek verilere en yakın hesaplamayı bu site yapıyor.
-
Abiler aplalar, 3060 v2 lhr kartlarda eth ayarlarınız nasıl?
Pek elime düşmezdi ancak 2 tane geldi ve lolminer'de
"lock core:1605, mem: 2400, pl: 150"
vererek 38.7 MH alıyorum. Değerler normal mi? Siz nasıl giriyorsunuz?
-
benim ayarlarım bunlar, sizin ayarlarda da bir sıkıntı gözükmüyor. pl 130 a düşürülebilir belki.
-
Arkadaslar bir sorunum var.
Foxconn H67M-V anakart, i5 islemci, ddr3 ramli sistemde
eski bir hd6350 harici ekran kartiyla calisiyor goruntu var. rtx3080 takiyorum, ilk “de to enter setup” ekrani da geliyor ancak sonra bios a gir desemde, bekleyip hiveos acilmasini beklesem de goruntu gelmiyor. Neden olabilir?
Bios da PEG/PCI da secili? Anakart mi uyumsuz acaba karti tanimiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar palit 3070ti eth oc ayarları paylaşabilecek olan varmı? Windows için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
T-rex için
--lock-cclock 1550 --mclock 1300 --fan 80
ben bu ayarlar ile 63 mh civarı alıyorum
-
-
aliexpress.com
1034.15TRY 50% OFF|1200W sunucu PSU güç kaynağı HP DL580G5 DPS 1200FB bir kaynak kesme panosu 12 adet 6pin to 8pin kablolar madencilik PSU| | - AliExpresshttps://tr.aliexpress.com/item/1005004122595843.html?spm=a2g0o.search0304.0.0.ab98636dPTP0RP&algo_pvid=54c57746-5c27-418e-a53a-c66edb89a400&aem_p4p_detail=2022041806361216470635507385290022095293&algo_exp_id=54c57746-5c27-418e-a53a-c66edb89a400-1şu arkadaşı en pratik nasıl kullanırım atx powersız kullanma şansım yok mu . atx pico diye aparat ile kullanılıormuş sanırım onuda alasım yok . pcı to 24pin çevirici var onlarda çok para gereksiz . kullanan var mı bu server powerlardan nasıl kullanıyorsunuz tavsiye var mı :)
-
hocam sahibindende 10.000-12.000 TL arasında garantili garantisiz tonla rtx 3060 ti kart var, hatta ben bile satıyorum yani. ülke içinden almanız hatta garantili almanız daha mantıklı olacaktır.
Aorus elite modeline gelecek olursak çok güzel bir model, rtx 3060 ını kullanıyorum, RGB si hoş, kart kalın, soğutma bloğu güzel. muhtemelen 47-48 mh civarı verecektir. rtx 3060 ti için kullandığım ayarlarım core 1350 memory 2200 power 145 fan 60.
-
hocam trde 12-13 bine aşagıdaki kartlar varken tr garantisi tercih ederdim ben olsam
galax 2 fanlısı 11.950
asus dual 12.900
msi gamingx 13.1 k
INNO3D RTX3060TI Ichıll X3 Red 13.1k
-
Daha bugün forumdan 11.000 TL ye 1 aylık Asus tuf rtx 3060 ti ekran kartı aldım hocam, yarın elime ulaşacak inşallah. Sizin yazdıklarınız 0 fiyatları sanırsam.
-
evet hocam şuan online magazalardaki sıfır fiyatlar
-
MH başına 250 lira gibi bir maliyeti var, bu ortamda fazla, alırken kazanmak lazım, 12000 civarına Galax 3060ti vardı N11 DFS Bilgisayar'da 6 taksit belki mantıklı olur, sarı sitede 10000-11000 liraya satılması lazım, pazarlık yapıp bu fiyatları denerseniz o zaman MH başına maliyeti düşürürsünüz, MH başına 200 lira çok iyi fiyattır şu an için.
Sorduğunuz karta gelince, chipten bağımsız, mining amaçlı hiç bir markanın top model olan kartlarını almayın, Aorus serisi de bunlardan biri, hem daha fazla güç tüketir hem de daha zor soğur, hem de tuğla gibi karttır, sığdıracak yer bulamazsınız. Ayrıca satısı Amazon değil...
Şahsi görüşüm herhangi bir 3060ti'a, mining amaçlı 12000 lira verilmez, illa verecekseniz de taksit (peşin paranızla Dolar alın, o paradan her ay taksidini ödeyin, daha karlı olursunuz) seçeneği bir nebze kurtarır sizi.
-
Kampanya ile 11.000₺ ye 11.500₺ ye çok rahat 3060Ti bulunabiliyorken 2.eline 11 verende varmış
-
satıcı amazon degil siparişi iptal edin zaten :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X