Şimdi Ara

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (124. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.578
Cevap
173
Favori
564.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]

(En Son Oy Tarihi: 11.8.2025)
Giriş
    Değişimi kendin yap . Ben aliexpressten gelid pad siparisi verip yaptım. 200-300 lira civarı maliyeti oldu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konusu açılmışken Asus tuf3070ti için aşağıda bıraktığım linkde bulunan ürün önerildi. Bu ürün güvenilir midir? Ayrıca tuf3070ti da vramlerde 2mm pad mi bulunuyor bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• unicornek kullanıcısına yanıt
    amazon’daki görselde bunlar var hocam. eğer kullanan varsa daha iyi bilgilendirebilir bizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unicornek kullanıcısına yanıt

Kutudan 3 adet ekran kartına girişi 2 uçlu olan PCI/e bağlantı kablosu çıkar. Kart bağlama meselesi kullanacağınız GPU' lara göre değişir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lepton -- 25 Ekim 2021; 2:34:37 >
  • Arkadaşlar sizlerin önerisi ile rig için çoğu önemli parçayı topladım. Öncelikle destek olan bütün forumdaşlarıma teşekkür ederim. Aşağıda listemi paylaşıyorum. Alınacaklar ve eksiklerim için değerli önerilerinize ve tavsiyelerinizi paylaşmaya devam ederseniz çok mutlu olurum.

Alttakım:

Alındı:

b450 gaming plus max anakart

ryzen 5 3500 işlemci

Asus rog strix 750g gold x2 adet psu

Alınacak:

Corsair vergesance ddr4 8gb 3600mhz ram x1 düşünüyorum

Rig kassı ?

Riser ?

SSD/USB ?

Kartlar alındı: (bütçe için 1 tanesi satılacak ama hangisi ?)

Gigabyte 3060ti vision 3 adet

Asus tuf 3060ti 1 adet

MSI ventus 2x 3060ti 1 adet

Galakuro 3060 1 adet

• Xallez kullanıcısına yanıt
    Bunu vramlarin üzerine koymak için mi önerdiler yoksa yukarısındaki plakaya yapıştırmak için mi? Çünkü mesela ben alsam imkansız içini açamam kartın..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gigabyte aorus rtx 3080 im var 650 w sharkoon marka gold psu ile kullanıyorum. Sistem yük altında çalıştığında üçüncü 8 pinlik güç girişinin beyaz ışığı yanıp sönüyor bir sıkıntı yaratır mı bu şekilde kullanmak

• vista1 V kullanıcısına yanıt

Aynen banada ekran kartının arka metal plakasına yapistiracagim veya koyacağım bir soğutucu lazim

• Merhaba arkadaşlar,
    Uzun zamandır yaklaşık 1,5 yıldır mining yapıyorum. Kardeşime sistem topladım O da başladı. Daha önce karşılaşmadığım bir sorun var sistemde, 5-6 saat sorunsuz mining yaptıktan sonra kazım gücü yarıya düşüyor ya da zombie moda giriyor.
    Kartın vramleri 7.700Mhz de çalışması gerekirken 5000Mhz lere düşüyor ya da sıfıra iniyor.
    Sistem;
    MSI B450 PRO MAX
    RYZEN 5 3600X
    Zotac RTX 3060Ti LHR
    16GB Ram
    1TB Samsung Evo 970 Evo

Netten araştırdığım çözümleri denedim ama nafile,
    Güç planını değiştirip denedim,
    Ekran kapama süresi ve uyku modunu kapadım,
    D-port kablosu değiştirdim.
    Sorun daha iyi anlaşılsın diye ss bırakıyorum.

• Selamlar Arkadaşlar,

Şu an sisteme 3. bir gpu eklemek istiyorum mining için. 6600 rx ya da 6600 xt düşünüyorum.

Mevcutta iki adet 1660 Super var ve Zalman 500 W güç ile kullanıyorum, underwolt şeklinde.

Sizce yeni bir psu almama gerek var mı? alırsam ikincil olarak mı almalıyım yoksa 1000W+ büyük bir tane mi?

İkinci sorum psu da 3. ekran kartı için 8 pin güç kablosu yok. Molex ya da ssdlere giren güçleri 8 pine çeviren adaptörlerden mi kullanıyorsunuz?

Teşekkürler.

• floperx kullanıcısına yanıt

"MSI ventus 2x 3060ti 1 adet"

Hem hynix çıkacak hem heatsinki kötü. TUF'da hynix çıkacak ama soğutması başarılı.

• No Way Out kullanıcısına yanıt

Mining esnasında sadece bu sebepten dolayı MH/s düşüşü gibi sorunlara yol açmayacağı için kabul edilebilir. Çok süper-uber-uçan-kaçan bir model mi değil ama kullanılmayacak kadar kötü de değil (piyasanın durumları da ortada).

G6X bellekli kartlar için olabildiğince seçici olmak daha fazla önem arz ediyor malum.

• REDSTONE kullanıcısına yanıt

"Kartlar alındı: (bütçe için 1 tanesi satılacak ama hangisi ?)"

Yazdığı için bunu eledim yoksa bencede kullansın sattığın kartı bir daha aynı fiyata bulamıyorsun.

• No Way Out kullanıcısına yanıt

Ona hiç dikkat etmedim. DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] 

Karakuru arkadaş veya Ventus olabilir o zaman evet.

*Bu arada arkadaşlar; karakuru lafını herhangi bir aşağılama amacıyla söylemiyorum belirteyim. Yine kullananlar olmuştu, benim dilime de pelesenk oldu nedense. DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] 

• Peki 3080 için kesinlikle mining için bu model kullanılmalı dediğiniz bir model var mı? Ben aorus xtreme düşünüyordum ancak bellekler fazla ısınıyormuş. Tuf alayım dedim ondada aynı muhabbet. Bütün 3080ler için tek çözüm belli aralıklarla thermal pad değişimi yapmak mı? Yoksa uzun süre dayanan bir model var mı?

• Bezdumda B kullanıcısına yanıt

Aoros master LHR var, bellek sıcaklıkları 70-75 arası. Ben memnunum.

• Ayarlarınız nedir ? Benim Suprimi o seviyelere getiremedim

@kralcr1994

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windmark -- 25 Ekim 2021; 17:51:7 >
  • Windmark kullanıcısına yanıt

GPU 1260, Memory +1000, fan 75.

Nbminer kullanıyorum windows üzerinde. Ayarları afterburnerde elle yaptım.

Gpu sıcaklığı 40-45, bellekler 70-75 arası dalgalanıyor.

• furerg kullanıcısına yanıt

Temp limiti 83 yap düzelecek.

• DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]

Genel görünüşün altındaki grafikte boşluklar oluşuyor neden olduğunu çözemedim. kartlarda durma olmuyor kazamaya devam ediyorlar. ethermine da herhangi bir kapanma , kazım düşüşü de olmuyor. Acaba anlık düşüşler mi oluyor.

• 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.