Hiveos sunucuları çok kötü. |
DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (125. sayfa)

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]
(En Son Oy Tarihi: 28.8.2025)
-
-
Ortam koşulları yeterince serin olduktan sonra (ilgili kartta da ciddi bir PL vs. yoksa) her kart kendisine göre makul seviyelerde performans gösterebilir. Bu konu içerisinde daha önce de belirtmiştim; 3090-80 ve G6X bellekli her modelde pad değişimi yapılması gerekiyor diye bir şart yok. Bazen tepe seviye modellerde bile kötü pad denk gelebiliyor lakin onlar istisnai durumlar olduklarından ötürü kart zaten stock olarak fabrika çıkışlı sıkıntılı olmuş oluyor.
NŞA, SUPRIM-STRIX-FTW3-GAMEROCK 4'lüsünde pad vb. ile alakalı sıkıntı yaşama olasılığınız çok çok azdır. Bunlardan sonra TUF-TRIO-TRINITY-XLR8 REVEL ve duruma göre (uygun fiyat + ortam koşulları) GIGA modellerine şans verilebilir. INNO3D'ler için de kullananlar fena demiyor, birebir tecrübe etmediğim için net bir şey diyemiyorum. Daha sayılmayan modeller için de model bazlı istişare edilebilir.
-
Sadece grafiksel olarak oluşan bir sorun. Son 1-2 aydır iyice ayyuka çıktı. Geçen haftalarda da bu şekilde oluşuyordu ama son birkaç gündür (neredeyse istisnasız) herkeste böyle.
Havuz tarafında ve ödeme vb. sıkıntılar oluşmuyor. Derinlemesine irdelendiği zaman herhangi bir yere bir şekilde yansıması oluyor mu, açıkçası araştırmadım.
-
şu an ben de tamamen gitti, çalışmıyor. kazıma başlamıyor kartlar.
-
Farklı bir sıkıntı vardır. Grafiksel sıkıntılar haricinde herhangi bir kopma gibi durumlar görülmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alternatif bir OS mi geçsek napsak, çok can sıkmaya başladı bu. Ben orada dümdüz çizgi görmek istiyorum artık :D alışamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 saattir falan bende sıkıntı yok. Yine muhtemelen yarın gün içerisinde 1-2 kez olacaktır ama bir süre sonra normale döneceğini düşünüyorum.
-
bende de durum hiç iyi değil
-
Özellikle Hive OS son sürüm ile alakalı olmasın bunlar (son sürüm kullanıyorsanız)? Zira birçok minerla alakalı update içeriyor.
Grafiksel olarak 5 saate yakındır herhangi bir kesinti de olmadı. LHR GPU kullanmıyorum + 0.6-210@211010 + t-rex v0.24.2 ile devam ediyorum.
-
www.arma.com
751 AS Aluminyum Soğutucuhttps://www.arma.com/tr/sogutucu-profilleri/751-as-aluminyum-sogutucu.html
Ben bu linkteki soğutucudan ve ona benzer hazırda elimde olan alüminyum blokları 3090’larımın arka plakasına klips ile monte ettim. Arka plaka ve bu alüminyum blok arasına da Arctic’in 0,5 mm yada 1mm’lik termal pedlerini koydum.
Kartın içini vs açıp termal ped değişikliği vs yapmadan bellek sıcaklıkları ortalama 10 derece kadar düştü.
Bu arada bu blokların üzerine de ucuz yollu Teknobiyotikte satılan TX marka fanlardan alüminyum bloka üfleyecek şekilde yerleştirdim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
''3090'larım'' diye belirttiğiniz için anladığım kadarıyla kasa içerisinde mining yapmıyorsunuz? Kaç kartla mining yapıyorsunuz ve/veya ilgili ortam o kadar sıcak mı ki STRIX gibi bir karta böyle bir müdahaleye gerek duydunuz? Özellikle sıcak ortam koşulları kaynaklı kartın kendi iç yapısını koruma amaçlı ve uzun vade açısından böyle bir müdahaleyi anlayışla karşılayabilirim ya da dediğim gibi ortam koşullarının hiç müsait olmaması lazım ki MH/s düşüşleri görülüyor olsun?
Hani şu açıdan garibime gidiyor; uygun ortam koşulları sağlandıktan sonra yukarıdaki bir mesajımda belirttiğim tepe seviyedeki 4 model için öyle aman aman ekstra bir müdahaleye gerek kalmıyor. Hatta olabildiğince serin ortam olduktan sonra diğer modeller de belli ayarlamalar eşliğinde iş görebiliyorlar. Aylardır hatta senesi geçen ve sapasağlam çalışan GPU'lar (herhangi bir müdahale olmadan) kazmaya devam ediyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 26 Ekim 2021; 1:58:45 >
-
Selamlar , windows üzerinde hangi programı tavsiye edersiniz mining yapmak için ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamyak -- 26 Ekim 2021; 1:59:44 > -
hocam yetenek işi vallahi ne güzel sarıp sarmalamışsınız :)
-
kartların fanlarını hep 75 de çalıştırıyorum sizce kötümü yapıyorum maks kaçta olmazı lazım ?
-
ınvesting.com türkiye
Mastercard, yeni bir ortaklıkla kripto para faaliyetlerini hızlandırmaya başlıyor Yazar Investing.comhttps://tr.investing.com/news/cryptocurrency-news/mastercard-yeni-bir-ortaklkla-kripto-para-faaliyetlerini-hzlandrmaya-baslyor-2211154
O fanları bloğa üfleyecek şekilde değil de bloktan tahliye edecek şekilde yaparsanız daha çok verim alırsınız.Youtubeda çok testleri var.
@REDSTONE un dediği gibi ayarlarınızı ve ortam sıcaklığını ben de merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAGUT -- 26 Ekim 2021; 7:39:15 > -
En sonunda başlıyorlar demek,yeni rekor gelir belki
-
O fanları sıcak havayı çekecek şekilde takmanızı tavsiye ederim. Kendim benzer bir çözüm kullanıyorum ve fanı sıcak havayı çekecek şekilde taktığımda daha çok verim aldım.
Daha öncede açıklanmış idi btc yi desteklicez diye. Hafif bir yükseliş e sebeb olur o kadar. Kıçı kırık. Elon un köpek twit i kadar etki etmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X