< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS] (122. sayfa)

DH MiNiNG [ANA KONU] | [CRYPTO-BTC-ETH-ALL COINS]
(En Son Oy Tarihi: 11.8.2025)
-
-
Herkese iyi forumlar. Desktop olarak 2070 , laptop olarak 2070s gpu lu cihazlarım var. Mining yapsam değer mi ? Kazancım tahmini ne olur ?
-
eyvallah hocam. ucundaki aparatı değiştim. bekliyorum bakalım yine düşmesini :)
valla 1 tane daha 6600 xt düşürdüm amazon com tr den. 5200 e. elimdeki 1660 süperi birine sattım gibi. 4 lü rig full 6600 xt olacak. f p kart.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese merhaba,
Mevcut riglerimden bir tanesine ekleme yapmak istiyorum fakat aklıma takılan bir konu var. OC ayarlarım stabil fakat olur da crash sonrası ayarlarım sıfırlanırsa aşağıdaki senaryo yaşanır mı ? Eğer yaşanırsa ne gibi sonuçları olur ?
Not :Afterburner kullanmıyorum t-rex miner üzerinden bat file da absolute core clock vb. gibi ayarları kullanıyorum.
PSU : ZALMAN ZM1200-EBT SERİSİ 80PLUS GOLD 1200W
GPU1 3080 : Stok ayarlarında 360W çekiyor.
GPU2 3060ti : Stok ayarlarında 210W çekiyor.
GPU2 3060ti : Stok ayarlarında 210W çekiyor.
CPU ve diğerleri : 110W toplam.
Toplamda duvarda yazan değer 870-890W arası.
Bu sisteme 1 tane 3060 eklemek istiyorum. ( Stok ayarlarda 170W max ) . Bu durumda toplam güç 1060W olmuş oluyor. Sizce bu eklentinin yukarıda bahsettiğim crash sonrası stok ayarlarına dönmesi durumunda yangına sebebiyet verir mi ? Yoksa farklı bir durum mu ortaya çıkar ?
Simdiden teşekkür ederim.
-
İlginiz icin çok teşekkür ediyorum. 3060v1 i x16 slota bağlasam da hdmi dummy istiyor mu? X570 anakartım var iki tane gpu almayı düşünüyorum? Bir de mevcut sartlar altında 3060ti unlock olursa fiyat/amorti olarak aşağı yukarı aynı çıkıyorlar; hangisini önerirsiniz sorunsuzluk ve performans olarak?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanırım hdmi dummy istiyor hocam ya da direkt monitörü bağlıyorsunuz. 3060 ti lhr unlock olursa non lhr zamanında olduğu gibi yeni efsane olur. (Şu an bile çok iyi)
Amorti konusunda,
Döviz artınca, artıştan önce gpuları topladığım için amorti sürem düştü. Lhr full unlock olursa daha da düşecek. Eth fiyatı artık 5k yı aşarsa daha da düşer. Temennimiz bu yönde.
Uğraşırım derseniz 3060 v1 50 mh almak gayet güzel bir şey. Uğraşmam derseniz 3060 ti alırsınız 45 kazarsınız. Seçim sizin hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
msi 3060ti gaming x lhr model aldım ama trex 0.24.02 sürümde 36mh üstüne çıkmıyor nedendir ? msi afterburnerden ayar yaptıgımda olmuyor varmı bir ayar önerebilecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 23 Ekim 2021; 21:52:37 > -
Kart hynix ise o modele başka bir kartın biosunu yüklemen gerekiyor. Ventus, TUF olabilir(TUF görüntü çıkışları vermiyor, sadece rigde mining yaptırır), gerçek güç tükmetimini öğrenmek için ise ona +55W ekleyeceksin. 43.5mh alabilirsin, default bios ile olmaz, biosu mining için sorunlu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 23 Ekim 2021; 22:11:36 > -
Birkaç sayfa önce geçmişti ama bulamadım tekrar, 750w ve üstü hangi psu öneriliyor kablosu kısa gelmeyen ?
-
nicehash sitesinde hesaplama yaptığımda günlük 58tl cıkıyor. elektrik için 0,474 tl/kwh girdim. Doğrumu bu değerler ?
-
Arkadaşın 5 adet 3060ti için analart olarak b450 gaming plus max aldım. Sıra diğer parçalarda PSU olarak bir arkadaşım en az 1200w almalısın dedi. Ben 2 adet 750w almayı düşünüyordum. Ama bazı yerlerde bunun sağlıklı olmadığını okudum. Sizlerin önerisi nedir?
Işlemci olarak Ryzen 3 1200af veya Ryzen 5 1600af alacağım sanırım aralarında 250tl fark var.
Değerli tavsiyelerinize ihtiyacım var.
PSU'dan direkt çıkan stock PCIE kabloları vasıtasıyla değil de ek kablolarla aslında kaliteli 850-1000W falan bile iş görür ama hep dediğim gibi en sağlam senaryo için mümkün olduğunca (riser istisna olmakla beraber) GPU bağlantıları için stock kabloları tercih etmek lazım. Bundan dolayı fazla çıkışı olan yüksek W değerine sahip bir PSU veya 2 adet PSU tercih edilebilir.
-
Vergilerle elektrik en son 0.91 tl idi kw başına...
Hocam siz benim yerimde olsanız 5-6 3060ti için hangi PSU alırdınız?
Hocam kartların hynix mi sansung mu olduğu nerede yazıyor? Sitelerine baktım bulamadım hiç bir yerde. Ayrıca anladığım Samsung daha iyi değil mi?
GPU-Z vb. uygulamalarda veya Hive OS üzerinde kartları bağladığınız zaman görebilirsiniz.
-
Flexpool'da transaction gas fee'den olabilidiğince az zarar görmek için ne yapıyorsunuz arkadaşlar?
-
Eip-1559 sonrası 40’a yükselttim. Pazar günleri yüksek ihtimalle ödeme alırsın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X