Ben Haftaya Benim Mazdayı Merser'e servise götürcem orda umarım vardır yeni kasa :)
- CX-9 sadece Amerika pazarı için üretilmiş bir araba grey market haricinde kolay kolay gelmez Türkiyeye - CX-7 nin dizeli daha yeni lanse edildi yakın zamanda üretilir ve Avrupaya gelirse bize de gelir. Sanırım sene sonunu bulur - Yeni Mazda3 lerde navigasyon yok. Beyaz ekran bilgi ekranı. (Bizim sitede MeB Başayar dan Tolga'nın yüklediği resimde o ekranın büyük hali var) http://www.mazdaclubtr.com/forum/mazda3/yeni-mazda-3-ilk-resimler-t14471.0.html - HB geldi ama her bayide yok. Araçlar çok kısıtlı sayıda geldiği için istenilen modeli bulmak zor olabilir. Bursa HB çi çıkmış orada varmış - Merser de yeni Mazda3 görmeniz zor. Onlar sadece yetkili servis, yetkili satıcı değil
quote:
Orjinalden alıntı: MazdaClubTR
- CX-9 sadece Amerika pazarı için üretilmiş bir araba grey market haricinde kolay kolay gelmez Türkiyeye - CX-7 nin dizeli daha yeni lanse edildi yakın zamanda üretilir ve Avrupaya gelirse bize de gelir. Sanırım sene sonunu bulur - Yeni Mazda3 lerde navigasyon yok. Beyaz ekran bilgi ekranı. (Bizim sitede MeB Başayar dan Tolga'nın yüklediği resimde o ekranın büyük hali var) http://www.mazdaclubtr.com/forum/mazda3/yeni-mazda-3-ilk-resimler-t14471.0.html - HB geldi ama her bayide yok. Araçlar çok kısıtlı sayıda geldiği için istenilen modeli bulmak zor olabilir. Bursa HB çi çıkmış orada varmış - Merser de yeni Mazda3 görmeniz zor. Onlar sadece yetkili servis, yetkili satıcı değil
Bilgiler için teşekkürler.Sitede (mazdaClubTR) de Navigasyon olayı tartışılmıştı sanırım evet.
Yeni Mazda 3 ler geldiyse eğer fiyatlar neden sitelerinde yok veya benmi göremedim.
Evet, gerçekten komik bir durum :) Araba geldi ama fiyat yok sitede ama bazı bayi sitelerinde fiyat verilmiş
Evo'ya Baktım.Şuan Fiyatlara kendi açımdan bakılırsa el değmiyor :),
Bende tork ve beygir gücüne taktım.o tork oranı ve 105 Hp ile yakıt tüketimi MT'de 9 dan aşağıya düşmez.AT'de 10-11 arası dolanır şehir içinde.
quote:
Orjinalden alıntı: MazdaClubTR
- CX-7 nin dizeli daha yeni lanse edildi yakın zamanda üretilir ve Avrupaya gelirse bize de gelir. Sanırım sene sonunu bulur
inşallah dediğiniz gibi olur da gelir sene sonunda sene sonunda veya 2010 başında arabayı değiştirmeyi düşünüyoruz CX-7 gelirse tabi uygun fiyat ve iyi donanım olursa almayı düşünürüz
civicimi eczem değiştirmeyi düşünüyosunuz
quote:
Orjinalden alıntı: MZR34
civicimi eczem değiştirmeyi düşünüyosunuz
Evet arabayla ilgili bir problem yok çok memnunuz ama babam 323 ve cıvıc gibi yere yakın arabalardan sonra yüksek bir araba istiyor tabi benimde hoşuma gider bu durum sonuçta bende kullanıcam
anladım neyse hayırlı olsun şimdiden fakat ben sizin yerinizde olsam 323. satar cx-7 alırdım
quote:
anladım neyse hayırlı olsun şimdiden fakat ben sizin yerinizde olsam 323. satar cx-7 alırdım
323'ün üzerine epey bir koymak lazım sanırım ama :)
kesinlikle ama yeni civice kıymakta biraz saçma olmazmı tabi bu benim düşüncem alana bir şey demem sadece saygı duyarım
quote:
kesinlikle ama yeni civice kıymakta biraz saçma olmazmı tabi bu benim düşüncem alana bir şey demem sadece saygı duyarım
Vefa sadece İstanbul'da bir Semt İsmi değildir belki :P
quote:
Orjinalden alıntı: edarguner
quote:
323'ün üzerine epey bir koymak lazım sanırım ama :)
teşekkür ederim şimdiden 323 ü hayatta satmam öyle olsada edargunerin de dediği gibi üstüne baya para koymak lazım babam temmuza doğru 323 ü satıp mazda 2 ya da jazz alalım diyordu verdiğim tepki karşısında bir daha öyle bir teklifle geleceğini hiç zannetmiyorum
quote:
quote:
18 aylık 10000 satmak saçma olur satana kadar 15000 olur herhalde ama onun yerine Sıfır km bir 4x4 almak çok güzel bir fikir gibi geliyor Yeni gelecek Sorento da alternatif olarak var ama arkası çok kaba tek iyi yani 2.2 197 bg lik motoru bence
quote:
quote:
yanlış yeremi mesaj attın yada ne demek istedin anlamadım
quote:
quote:
quote:
yanlış yeremi mesaj attın yada ne demek istedin anlamadım
Yok Yok doğru yere mesaj attım Senin Mazdayı sat Civic kalsın sözüne istinaden,belki Mazda onlar için daha vefalıdır o yüzden Civic yerine Mazdayı tercih ediyorlar manasında söyledim :))
ok tamam mazda bağımlılık yapar ondan da olabilir
Mazda sevgisi böyle bir şey dedirten bir haber bence ekonomik zorlukta etkili tabiki
Beni bırakın arabamı kurtarın
ADANA'da oturan 49 yaşındaki Canan Kuvvetli, virajı alamayarak direksiyon kontrolünü kaybettiği otomobille sulama kanalına uçtu. Yüzme bilmesine rağmen otomobili terk etmeyen Kuvvetli, kendisini sudan çıkarmaya gelen kurtarma ekiplerine direnerek, "Beni bırakın, ben iyiyim. Otomobilimi kurtarın yeter" dedi.
Kaza, saat 03.00 sıralarında Pınar Mahallesi Mavi Bulvar üzerinde meydana geldi. İşçi emeklisi 3 çocuk babası Canan Kuvvetli, arkadaşları ile bir barda içki içtikten sonra 01 SY 745 plakalı otomobille Belediye Evleri Mahallesi'ndeki evine doğru yola çıktı. Kuvvetli'nin kullandığı otomobil, aşırı hız nedeniyle virajı alamayınca kontrolden çıkıp, Devlet Su İşleri'ne (DSİ) sulama kanalına uçtu.
Yaklaşık 2 metre yükseklikte su bulunan kanalda, otomobil 50 metre kadar sürüklendi. Kuvvetli de, ön camdan otomobilinin tavanına çıkıp boğulmaktan kurtuldu. İhbar üzerine kaza yerine gelen polisler, aşırı alkollü olduğu anlaşılan Canan Kuvvetli'yi bulunduğu yerden çıkaramayınca, Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Can-Kur ekiplerinden yardım istedi. Polisler, yüzme bildiği belirtilen Kuvvetli'den, kanaldan çıkmasını istedi. Kuvvetli, otomobilin kanalda sürüklenip gideceğini belirterek sudan çıkmadı. Bir süre sonra gelen Can-Kur'dan bir görevli, beline halat bağlayarak kanala girdi. Kuvvetli, kendisini kurtarmaya gelen Can-Kur görevlisine, "Sen kendini tehlikeye atma, gelme buraya. Ben çıkarım, bana ip verin. Siz otomobilimi kurtarın" dedi. Suya inen görevli, "Seni çıkartalım, otomobilini de sudan hemen çıkartırız" deyince, Kuvvetli, "Otomobilim çıkmadan gelmem. Bu otomobili çok güç şartlarda aldım. Hemen kurtarıcı çağırın, yoksa suda sürüklenip gidebilir" dedi.