Şimdi Ara

DH MAZDA TAKIMI (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.442
Cevap
6
Favori
82.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Walla Reklam çok önemli bence, Bir kere araçlar kaliteli, Dizel getirseydi bugüne kadar sadece kullanıcıları bile alarak epey reklam yapardı diye düşünüyorum.Bir honda bir ford kadar satarmı bilmiyorum ama Mazda'yı memnun edecek düzeyde pazar oluşur kanaatındayım.
  • bir ford kadar çok satamaz şimdilik ama ilerde inşallah satar
  • Zaten Ford Mazda'ya %30 gibi ortak sanırım.İskelet bile Focus ve Volvo S40 ile aynı.Sadece dizaynda değişiklikler var. Motorlarda aynı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: edarguner

Zaten Ford Mazda'ya %30 gibi ortak sanırım.İskelet bile Focus ve Volvo S40 ile aynı.Sadece dizaynda değişiklikler var. Motorlarda aynı.

Krizden önce %33 idi ama artık %13.4 . Ford hisselerini sattı ve böylelikle Ford - Mazda işbirliği yavaş yavaş sona geliyor.. Geliştirilen motorlardan belli.
  • Son Çıkardıkları Dizel Motor Tdci Ford ile aynı değilmi?
  • Son geliştirilen 185 PS / 400nm lik 2.2 diesel ve i-stop teknolojili 2.0 ve 2.3 benzinli motorlar Mazda nın geliştirdiği motorlar.

Daha önce geliştirilenler Ford ortaklığında olabilir ona birşey diyemiyorum

http://www.mazda.com/publicity/release/2008/200809/080909b.html

http://www.mazda.com/publicity/release/2009/200902/090203a.html

• Bilgilendirme için teşekkürler,

Muhtemelen 2010 veya 2011 de Dizel model olarak 2.0 gelir.2.2 nin geleceğini burdaki vergilerden dolayı sanmıyorum.

2.2 motor'un 100km/5.6lt tüketimi göz doldurucu :)
  • Halihazırda 1.4, 1.6 ve 2.0 dizel motorları var Mazda'nın ama onlar muhtemelen Ford ile geliştirilen.

Özellikle çevreye saygılı birçok teknoloji üretiyor Mazda son dönemlerde ve bunları motorlarında uyguluyor .

Bu yüzden ben kişisel olarak kısa sürede bu motorların yerini Mazda'nın kendi ürettiği yeni ve çevreye daha duyarlı motorların alacağını düşünüyorum.

2.2 dizel motor da aslında Türkiye ye gelecek :) Geçenlerde Mazda CX-7 nin makyajlı kasasına bu motoru koyduğunu açıkladı .

Mazda Türkiye de, benzinli motor getirip insanların beklentilerini boşa çıkarmamak için CX-7 nin makyajlanıp dizel motor seçeneği eklendiğinde Türkiye ye getirileceğini söylemişti.

Sanırım artık bu koşul sağlanmış oldu. Hal böyle olunca 2.2 motoru Mazda6 da (ilk Mazda6 da lanse edilmişti) göremeyeceğiz muhtemelen ama CX-7 ler ile birlikte gelecek :)

• 2.2 İçin gelmez derken otomobillerden bahsediyordum zaten :)).Bence cx 7 satış patlaması yapar.İnsanlar sıkıldı Sorento,Honda Vs..
  • inş. satış patlaması yapar fakat fiyat olarak ne aralıkta olucak oda önemli bence
  • bide cx 9 u var
  • 70/75000 civarı olursa iyi bir rakama ulaşır, Hatta otomobil segmentini bile zorlar rakamlarda.Diğerleri o kadar takoz ki :)
  • Tipe bakın,

Bence Posrche ve VW ile kapışır bu dizayn ile .Bide Dizel motor ile tadından yenmez.Daha niye girmedi piyasaya anlamıyorum.

DH MAZDA TAKIMI

DH MAZDA TAKIMI
  • karizmatik ve gayet şık gelse satar bence bu arada yeni mazda3 geldi içi süper bence

DH MAZDA TAKIMI

DH MAZDA TAKIMI

DH MAZDA TAKIMI

• Dizel motorun gelişinin çok gecikmemesini temenni ediyorum
  • Resimlerde hep görüyoruz ama içi muhteşem Türkiye'ye bir geliyor birçok şey eksik :)
  • bu türkiyedeki hali trden foto
  • HB modelide geldimi?
  • Navigasyon koymuşlar o zaman Türkiye'deki Kasaya.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drunkard

HB modelide geldimi?

geldi diye biliyorum ama tam emin değilim
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.