@Mzr34 Caponlar her zaman bir numara.Zaten Mazdacılara selam vermemin nedeni bu.Ben ısparta'da yaşıyorum.Burada Mazda Mitsubishiler kadar az.Fakat bir kaç tane sıkı Mazdacı var.Mesela hanımına küçük mazda alıp kendine 6 alan tiplerden
@edarguner İmzanızdakini mi satacaksınız?
Merhaba,
Evet Mazda ve Mitsubishi çok az satılıyor ve öz satılıyor dediğiniz gibi.Mazda ve Mitsubshi kullanıcıları bir daha başka marka araca binmek istemezler genelde.İmzamdaki Mazda'yı şuan satmayı düşünmüyorum Dizel 3 çıkana kadar (MZR Getirtcek :P ).Size Mazda satalım derken herhangi bir Mazda'dan bahzettim aslında.
Bu arada Mitsubishi'ye hayranlığım Evo'dan gelir. 2.0 Motora 300 küsür Beygir sıkıştırıyorlar ya Ferrari bile Hikaye benim gözümde.
Katılıyorum...
Bi sual sorayım..Ortalama 13 - 16 bin lira arası hanımın kullanması için Hb. olması kaydıyla otomatik Mazdalardan ne önerirsiniz?
quote:
Orjinalden alıntı: kaf_kaftr
quote:
Orjinalden alıntı: edarguner
quote:
Orjinalden alıntı: kaf_kaftr
@Mzr34 Caponlar her zaman bir numara.Zaten Mazdacılara selam vermemin nedeni bu.Ben ısparta'da yaşıyorum.Burada Mazda Mitsubishiler kadar az.Fakat bir kaç tane sıkı Mazdacı var.Mesela hanımına küçük mazda alıp kendine 6 alan tiplerden
@edarguner İmzanızdakini mi satacaksınız?
Merhaba,
Evet Mazda ve Mitsubishi çok az satılıyor ve öz satılıyor dediğiniz gibi.Mazda ve Mitsubshi kullanıcıları bir daha başka marka araca binmek istemezler genelde.İmzamdaki Mazda'yı şuan satmayı düşünmüyorum Dizel 3 çıkana kadar (MZR Getirtcek :P ).Size Mazda satalım derken herhangi bir Mazda'dan bahzettim aslında.
Bu arada Mitsubishi'ye hayranlığım Evo'dan gelir. 2.0 Motora 300 küsür Beygir sıkıştırıyorlar ya Ferrari bile Hikaye benim gözümde.
Katılıyorum...
Bi sual sorayım..Ortalama 13 - 16 bin lira arası hanımın kullanması için Hb. olması kaydıyla otomatik Mazdalardan ne önerirsiniz?
2000 Üstü her 323 Modelini tavsiye ederim.Şöyle bir örnek vereyim memnuniyetimi.Dün 24 saat uyumadan yolculuk yaptım İst-Ant-İst. ortalama 7-8 saat durmadan İmzamdaki aracı kullandım.130-140 Km hızla.araçta 4 kişi vardı.Güvenle ve sorunsuz 1500Km yol yaptım.ortalama 200Krş. da yaktı.Yarın Mükafat olarak Arabamı yıkatcam Parfümler sıkacam. :
quote:
Orjinalden alıntı: demirarca
quote:
Orjinalden alıntı: raifkokten
Arkadaşlar 2009 model Mazda3 'ümü satıyorum,iyi günler
Geçen ay tam satıyordum(Volvo s60 alacaktım),hanım vazgeçirdi.Bu ay kendi alımlarımda peşine geçtim,birde kısmetse bir arsa işi var.İyi para ederken; benimde nakite ihtiyacım olabilecekken satayım diye düşünüyorum,yoksa arabadan bir sıkıntım yok.Zaman zaman kaşınıyoruz işte
Hayırlısı olsun
ozaman hayırlı olsun
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: demirarca
quote:
Arkadaşlar 2009 model Mazda3 'ümü satıyorum,iyi günler
Geçen ay tam satıyordum(Volvo s60 alacaktım),hanım vazgeçirdi.Bu ay kendi alımlarımda peşine geçtim,birde kısmetse bir arsa işi var.İyi para ederken; benimde nakite ihtiyacım olabilecekken satayım diye düşünüyorum,yoksa arabadan bir sıkıntım yok.Zaman zaman kaşınıyoruz işte
ok abi, bir aksilik olmasında zevkin için sat yeterki :)
İyi niyetleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
slm arkadaşlar bende de 96 model 626 hatchback 2.0 var.km 188.000 de sizce 10w 40 mı yoksa 15w 40 mı yağ kullanmalıyım.10w 40 kullanıyorum şu anda ama km fazla ya arttırsammı kalınlığı acaba?
kullandığın yağdan şaşma derim
Mazda 3 ilk ödülünü aldı Auto Bild Grubu tarafından düzenlenen 2009 yılının En İyi Tasarım Yarışmasında ödüle layık görüldü
Dünya çapında 90 ödülü bulunan Mazda3'ün, tamamen yenilenerek satışa sunulmasının ardından ilk ödülünü aldığı bildirildi.
Mazda'dan yapılan açıklamaya göre otomobil, Auto Bild Grubu tarafından düzenlenen 2009 En İyi Tasarım Yarışmasında A Kategorisi küçük ve kompakt otomobiller sınıfında en üst sırada yer aldı. Açıklamada, şunlar kaydedildi:
''Avrupa'da 27 ülke çapında gerçekleştirilen yarışmada, okuyucuların kendi ülkelerinin 2009'un En İyi Tasarıma Sahip Otomobilini belirledikleri yarışmada 9 ülkede klasman birincisi olmak üzere toplamda yaklaşık 200 bin okurun verdiği oylar sonucunda 43 puanla birinciliğe hak kazandı.
Bu tasarım ödülü ve daha önce kazanmış olduğu diğer ödüllerinden anlaşılacağı gibi Mazda, heyecan veren yeni nesil otomobiller tasarlamaya devam ediyor. 2008'de konsept otomobil Mazda Kaan, Los Angeles Auto Showda Motor Sporları 2025 Tasarım Yarışmasında ilk sırayı almış ve yenilikçi Nagare tasarım dili nedeniyle prestijli Grand Prix du Design ödülünü, 2007'de Mazda Ryuga tasarım konsepti Louis Vuitton Klasik Konsept Ödülünü ve 2006'da Mazda Senku Yılın En Güzel Konsept Otomobili olarak Grand Prix du Design ödülünü almıştır.''
beyler mazda 323 91 model sedan için önlere monroe veya maysan mando marka amortisör kullanan varmı acil yardım
yeni mazda 3 nasıl? honda civic mi mazda 3 mü? ikisininde fiyatı 37.000 tl civarında.
bana kalırsa yeni mazda3. neden dersen civicin belli başlı problemleri var fren vs sorunları gibi içinde çok tıkırtı olması vs gibi konulardan sahibleri şikayetçi performans olarak mazdadan biraz önde ama ben olsam mazda3 alırım
Kesinlikle Mazda 3 alınmalı bu durumda. Honda Civic makyaj geçirmesine rağmen yüzü eskidi artık, her yerden bir Civic çıkıyor. Malzeme kalitesi ise Mazda 3'e kıyasla daha aşağıda kalıyor. Motor performansı ise Honda'nın biraz daha iyi ancak büyük bir fark da yok. Her iki aracı da yakından incelemiş biri olarak, tavsiyem Mazda 3!
sana ne zaman yeni mazda3. alıyoz
Hayırlısı diyelim...
civic miyadını doldurmuştur benim gözümde
civic benim içinde bitmiştir bukadar sorun ve problemleri olan bir araç nasıl bukadar sattı anlamış değilim
Öncelikle Yeni Arabasına kavuşanlara Allahtan kazasız cezasız mutlu günlerde binmesini dilerim. Arabayla ilgili olan aşşağı yukarı herkes arabada dinlenebilecek baslı şarkılar arar,ben de kendi arşivimden sizler için özenle arabanızda büyük bir zevkle dinleye bileceğiniz tek tek yüklenmiş tam 70 adet yabancı seçme şarkı topladım çoğu kişinin seveceğine adım gibi eminim arkadaşlar şarkıların en büyük özelliği ise dinlene bilir olması yani her hangi bir linke tıkladığınızda karşınıza bir player çıkacak play tuşuna bastığınızda ise şarkıyı dinleme imkanınız olacak özellikle sizler için dinleme olanaklı bu siteye yükledim yani hangi şarkıyı beğenirseniz o şarkıyı download yazan yazıya basarak indire bileceksiniz kimilerinin tarzı farklıdır o yüzden beğenmediğiniz takdirde şarkıyı indirmeme gibi bir lüksünüz olacak 70 şarkıdan beğendiğiniz şarkıları seçerek indirme özelliğine sahip olacaksınız her bir şarkı tamamen bana ve arşivime aittir tamı tamına 4,5 saatte şarkıları tek tek dinleyerek size layık olacak en güzel şarkıları seçmeye özen gösterdim yaklaşık 4,5 saat gibide yükleme işini hallettim , inşallah çoğu kişinin zevkle aracında dinleye bileceği şarkılar seçmişimdir beğendiğiniz takdirde güzel yorumlarınızı okumak benim için en güzel hediye olacaktır.Paylaşmayı bilmek ve Paylaşmak en güzel şeydir Sevgi ve Saygılarımla ...... Arkadaşlar tek yapmanız gerekenwww.vwcity.tr.cx sitesinden Ses Sistemi İçin Özel Seçim Şarkılar adlı konuyu tıklamak.