manual vitesmi astra eğer öyleyse ben şükredeyim mazda3.
quote:
Orjinalden alıntı: MZR34
manual vitesmi astra eğer öyleyse ben şükredeyim mazda3.
Easytronic Vites , Manuel Gibi çalışan Otomatik :))
diğer mazdacı arkadaşlar nerde ses çıkmıyor hiç
quote:
diğer mazdacı arkadaşlar nerde ses çıkmıyor hiç
Arabadan ayrılmak çok zor, ha sür ha sür, vakit bulup da gelemiyoz ki... :o)
haklısın ben şuan arabamdan uzaktayım ve rahatım bu arada geziyon iyi güzelde benzin dayanmaz bizim zuzulara hep gezersen
walla şu ölçme işine hiç kafam basmıyor ondan dolayı cevap veremiyorum. az yakıyor mu diye soranlara "çok yakan araba yoktur az kazanan sahibi vardır" diyorum. (bu sözü de bir sitede okumuştum nette)
ölçme işi biraz karışık ama basit bir yöntemide var arabanın deposunu full yapıp bitinceye kadar gezersin ışık yanınca tekrar fullersin sonra kaç paralık yakıt aldıysan çıkar ne kadar yaktığı
quote:
ölçme işi biraz karışık ama basit bir yöntemide var arabanın deposunu full yapıp bitinceye kadar gezersin ışık yanınca tekrar fullersin sonra kaç paralık yakıt aldıysan çıkar ne kadar yaktığı
Ben Full yapıyorum, 100 Km sonra sonra Aynı benzinciden tekrar Full yapıyorum bir 100km gittikten sonra bir daha full yapıyorum 2 değer ortalamasını alıyorum.Sanki daha sağlıklı gibi. Bunlar şehiriçi değerleri için.Şehir dışında aynı marka İstasyonda yapıyorum bu işlemi.
senin yaptığın şekilde mantıklı ama giderken her 100 km gaz tepkilerin aynı olmıya bilir
quote:
senin yaptığın şekilde mantıklı ama giderken her 100 km gaz tepkilerin aynı olmıya bilir
zaten bütün veriler ortalamadır. (+,-) 0,5Lt oynar tabiki.
öylede böylede yakıyorlar en iyisi fazla kasmıyacağız
Walla Bu aralar aklım dizel araçlara gidiyor, Hyundai Era 10Ab-Abs-ebd 110Hp Tdi 29.000TL konuştuğum kişiler Şehir içi çok agresif kullanırsan 6 Lt.diyorlar.Nerdeyse benimkiyle yarı yarıya
mazda2 al bence arkadaşın biri forumda da yazdı şehir içi 5.0 yakıyormuş era sürdüm fakat sevemedim ondan
ebay dan eyelids aldım arkadaşlar süper duruyor tavsiye ederim
hayırlı olsun resimleri görelim duruma göre bizde alırız
quote:
mazda2 al bence arkadaşın biri forumda da yazdı şehir içi 5.0 yakıyormuş era sürdüm fakat sevemedim ondan
2'de Hoş, şuan acil bir durum değil tabiki.5 lt şehir içinde benzinli için ütopik geliyor bana ama kesin konuşmayım. 6-6.5 lt'den aşağı yakmaz diye düşünüyorum 1.5 motor için en az.
benim dediğim araç 1.3 ama 1.5 bilmem yakarmı
Mazda 1, 2010`da yollarda olacak Fiat 500 ve Ford KA`ya rakip olarak düşünülen Mazda 1 2010`da satışa sunulacak. Aracın konsepti ise Eylül`de Frankfurt`da görücüye çıkacak
2008 yılında Paris Otomobil Fuarında sergilenen Mazda Kiyora Konsept büyük beğeni toplamıştı. Bu futuristik tasarımlı araç 2010`da satışa sunulacak Mazda 1 için de bir önizleme olmuştu.
Mazda 1`in konsept verisyonunun Eylül ayında Frankfurt Auto Show`da sergilenmesi planlanıyor.
Mazda 1; Fiat 500 ve Ford KA ile aynı platformu paylaşacak. Bu mini şehir aracının rakipleri arasına ilerde Toyota iQ ve Volkswagen Up modelleri de katılacak.
Avrupa için tasarlanmış olan Mazda 1 `stop-start` sistemli ve dört silindirli bir motora sahip olacak. Şimdilik bir söylenti olsa da aracın elektrikli versiyonlarının da olması planlanıyor.
MZR34 sağolasın Mazda ürün gamını genişletiyor yavaş yavaş Mazda 1 in tasarımı da ilginç olmuş (kapıların ordaki cam büyüklükleri mesela) yakında Mazda 4 ü de yaparlarsa şaşırmam
yaparlar bencede mazda4. de yapsınlar millet tasarım görsün