Şimdi Ara

DH MAZDA TAKIMI (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.442
Cevap
6
Favori
82.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mustafa bulduğun fiyat çok iyi bence istanbulda bile o fiyatlara dinamik bulanamıyor ki hele senin bulduğun bide 2007. km de, arabanın durumuda iyi ise hiç kaçırma kardeşim hemen al. istanbuldaki fiyatları 30"a kadar çıkıyor, kaçırma derim..

quote:

Orjinalden alıntı: mustafam

BİRKAÇ GÜNDÜR. MAZDA 2001 model makyajlı son kasa 626 2,0 aracıma LPG Mİ TAKAYIM yoksa SATAYIM DİYORDUM.
    satınca yerine mazda 3 almayı düşünüyordum.
    bugun mazda 3 ü test etme imkanım oldu. Fakat pek menmun kalmadım. aracın konsolu muhteşem fakat biraz dar gibi geldi bana. oysa ki benim aracımdan çok ta küçük değil mazda3.
    kol dayama yeri kıpırdıyor idi. birde el freninin yanında ki çekmeceli göz kızmı bayağı sallanıyordu. bu arada araç 2007 model dinamik ve 23,750 km de idi.
    performansı iyi idi. ben ce 105 beygire göre bayağı bayağı iyi idi hemde. Fakat karartsız kaldım

• quote:

Orjinalden alıntı: babatolia

mustafa bulduğun fiyat çok iyi bence istanbulda bile o fiyatlara dinamik bulanamıyor ki hele senin bulduğun bide 2007. km de, arabanın durumuda iyi ise hiç kaçırma kardeşim hemen al. istanbuldaki fiyatları 30"a kadar çıkıyor, kaçırma derim..

quote:

BİRKAÇ GÜNDÜR. MAZDA 2001 model makyajlı son kasa 626 2,0 aracıma LPG Mİ TAKAYIM yoksa SATAYIM DİYORDUM.
    bugun mazda 3 ü test etme imkanım oldu. Fakat pek menmun kalmadım. aracın konsolu muhteşem fakat biraz dar gibi geldi bana. oysa ki benim aracımdan çok ta küçük değil mazda3.
    kol dayama yeri kıpırdıyor idi. birde el freninin yanında ki çekmeceli göz kızmı bayağı sallanıyordu. bu arada araç 2007 model dinamik ve 23,750 km de idi.
    performansı iyi idi. ben ce 105 beygire göre bayağı bayağı iyi idi hemde. Fakat karartsız kaldım

ben fiyat yazmadım yanlış anlaşılmış galiba. 23,750 olan aracın km si. sadece deneme amaçlı arkadaşın aracı idi.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: babatolia

mustafa bulduğun fiyat çok iyi bence istanbulda bile o fiyatlara dinamik bulanamıyor ki hele senin bulduğun bide 2007. km de, arabanın durumuda iyi ise hiç kaçırma kardeşim hemen al. istanbuldaki fiyatları 30"a kadar çıkıyor, kaçırma derim..

quote:

ben fiyat yazmadım yanlış anlaşılmış galiba. 23,750 olan aracın km si. sadece deneme amaçlı arkadaşın aracı idi.

test ettğin mazda3 ün fiyatı nekadar dır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaT1F -- 6 Ağustos 2008; 13:03:39 >

• yeni mazda3

yorumlarınızı alalım arkadaşlar

DH MAZDA TAKIMI

DH MAZDA TAKIMI

DH MAZDA TAKIMI

• 2+ mazda3

DH MAZDA TAKIMI
  • sınıfının yine en karizmatik aracı olucak gibi
  • Çok güzel olmuş ama 2. gönderdiğin daha çok hoşuma gitti. 6 ya çok benziyo son gönderdiğin.Ama fotoshop gibi geliyo bana
  • ezcem bilmiyorum bulduklarımı ekledim valla alıcam bundan eğer 2.0 gelirse aşık oldum beni mazda3 ümden soğutu
  • zaten çizgileri vs yeni mazda3 ün mazda6 ya benziycekmiş

DH MAZDA TAKIMI
  • gerçekten çok güzel olmuşş arkadaşlar bende sedanın içi var ama yükleyemiyorum file not found deyip duruyor napıcam
  • ama sedan daha şık gibi ya sizce??
  • bende de kamuflajlı fotoğrafları var yüklemeye çalışıyorum olmuyo
  • mazda3 iç

DH MAZDA TAKIMI
  • içi güzel gözüküyo (koltuk renkleri dışında) daha öncede dediğim gibi mazda 6 ya benziyo
    NOT :seri üretimde bu renk koltukları koymazlar inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eczem -- 7 Ağustos 2008; 1:12:55 >
  • koymazlar inş benim en merak ettiğim nasıl motorlar kullanıcaklar
  • selam millet bende varım eskilerden kim kaldı :) şu aralar bir mazda sahibi değilim. Ama her zaman bir mazda aşığıyım..
  • eğer bu yeni mazda 3 ise, yorum yapılamayacak kadar güzel.
  • Selamlar
    Dun ıtıbarıyle ben de Mazda ailesine katılmıs oldum.
    2006 model Mazda 3 Sedan Dynamic AT Füme
    Saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jatha

Selamlar
    Dun ıtıbarıyle ben de Mazda ailesine katılmıs oldum.
    2006 model Mazda 3 Sedan Dynamic AT Füme
    Saygılarımla

ne kadara mal oldu.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.