Şimdi Ara

Hasret sona mı eriyor? (mazda 3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi geceler herkese, normalde bu tarz konular açmam.zaten açtığım konuların sayısı bi elin parmaklarını geçmez, ancak içimdeki mazda 3 sevdasından dolayı bu haberi görünce çok sevindim...

hepimizin bildiği worldcarfans sitesindeki habere göre çekilen resimler mazda 3 prototype a ait casus resimler :)

ilgili resimlerden elde edilen en gerçekçi bilgisayar modellemesi ise şöyle;

mazda 3 fan klüp sitesine bakmama rağmen eski resimler ve kötü bi fotoşop çalışması ile karşı karşıya kaldım...

aracın çıkış tarihi, motor özellikleri hakkında umarım bilgisi olan vardır.

heyecanımı mazur görün

herkese tekrar iyi geceler...

• adamlar delikanlı gibi gizlemiş aracı...
    ne o öbürleri 3-5 bant yapıştırıyor.... başörtüsü takıp dekolte verenler gibi ...

tasarımı muhtemelen gene oldukça güzel olucaktır..
  • Dizel motor, doğru düzgün distribütör ve servis isterük.
  • farların mazda rx8 modeline göndermeler yapması dikkat çekici fotoşop için değil casus resimler için diyorum, yeni bir çok sedanda olan mütevazı yayvan bir tasarım yerine mazda yine çizgisine sadık kalarak, mazda 3 toplu spor bir tasarıma sahip olacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: der Rebell

Dizel motor, doğru düzgün distribütör ve servis isterük.

+1
  • arka stoplarda mazda 6 dan esinlenme varmış gibi

• Bu evrende bir Mercedes-benz i severim, birde Mazda yı..

Görsellik konusunda yine coşucağından eminim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Süper olmuş tasarım
  • Gerçekten çok güzel araçları olan mazdanın memlekette birde servis sıkıntısı olmazsa. Bunun yüzünden mazda alacaklar bile vazgeçiyor. Yoksa çok güzel araçları var firmanın.
  • Gene çok güzel bir araç yapmış
  • Kamuflaj iyi olmuş , diğerleri çoğunlukla bant çektikleri için tasarımı çizgileri ovalliği falan belli oluyor
  • Eski mazda 3'ün tipi bile hala güzel geliyor bana...Foto gerçeğe yakınsa daha da güzel olmuş...Bu arada fotolara bakarken liftback bir araç hissi yarattı...
  • Eskinin milletin bir türlü beğenemediği ve 105 lik düşük gücüne rağmen rakiplerinin çoğunu sıraya dizen bir kalkışı vardı.Aslen iyi motordu ama çok eleştirildi.Benim için 80 bile olsa farketmez ama ne olduğunu bilemeden sürekli BG isteyen kullanıcı için en az bi 115-120 lik 1,6 makinası olması iyi olur.Dizeli zaten vardı eskisinde de ama bize gelmedi.Bence bunun ki de gelmesin.Bi farkı kalsın diğerlerinden.Zaten dizelin elle tutulur bi karı da kalmadı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabitSalınım -- 22 Mayıs 2008; 18:19:49 >
  • Bu Arada Açtığın Konular El parmakları Sayısını Geçiyor

El ve Ayak Parmakları Sayısının Toplamını Geçmiyor Ama

17 Konu Açmışsın

• Ne de olsa tasarımcısı Türk tasarımcısı.Güzel olacak tabiki.
  • bende mazda 3 ü severim
    siyah bir sedanı olsaydı fena olmazdı
    kısmet

yalnız forumun apaçisi extremeenvy ile zevklerimiz nasıl aynı olabiliyor
    düşündürücü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 22 Mayıs 2008; 18:35:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AykuT KosvA

Bu Arada Açtığın Konular El parmakları Sayısını Geçiyor

El ve Ayak Parmakları Sayısının Toplamını Geçmiyor Ama

17 Konu Açmışsın

hadi ya o kadar olmuş mu
    ben üç beş tane biliyorum cidden :)

@indirvieualjneoıspdıopwe

anladın sen

bi arkadaş dizle modeli ile gelmesin demiş, kendisine katılıyorum.ayrıca umarım motor konusunda da tatmin edici güçler sergilerler.gerçi herşey motordan alınan salt BG değil ama biraz da gözler şenlensin istiyor insan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremeenvy -- 22 Mayıs 2008; 21:05:39 >

• Daha iyi bir disbiritör ve servis agı ile tutulmayacak bir araç degil Mazda...

Hakettigi degeri gormuyor bu araçlar TR de ne yazık ki...

• belli olmuyo pek fakat güzel gibi görünüyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: attractivegipsy

Daha iyi bir disbiritör ve servis agı ile tutulmayacak bir araç degil Mazda...

Hakettigi degeri gormuyor bu araçlar TR de ne yazık ki...

katılıyorum vakti zamanında bunlar yapılmış ve 1.6 dizeli ülkeye girmiş olsaydı bence c sınıfında birincilige oynardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CuCuK -- 22 Mayıs 2008; 21:34:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.