Şimdi Ara

DH MAZDA TAKIMI (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.442
Cevap
6
Favori
82.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence biraz zor geçer benzer bi olay bizim başımızada geldi bi türlü giderememiştik mecburen boyatmak zorunda kalmıştık
  • tavsiye için teşekkürler torpido parlatıcısı alıp deneyeceğim olmazsa kaskodan yaptırabilirmiyiz acaba kaskoyu bozmadan ? belli bir değere kadarki hasarlarda bozulmuyor diye biliyorum yanlışmı biliyorum acaba ?
  • kaskon karşılaması lazım ama eğer karşılamazsa bence sonax götür aracını veya vb bir yere orda senin sorununu hallederler bence.
  • Çok tutacağını zannetmiyorum en fazla 20-30 YTL civarı olur gibi geliyo
  • arkadaşlar mazdalarınız kaç km de
  • quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

arkadaşlar mazdalarınız kaç km de

126088
  • benim zuzumda 24.000 km de
  • quote:

benim zuzumda 24.000 km de

1 yılda çok yapmışsın yaw 24000 km yi
    bizim cıvıc 9 aylık daha 5000 km de
  • haklısın biraz fazla oldu ama şehir dışına baya çıktık onunda etkisi var
  • quote:

Orjinalden alıntı: eczem

quote:

126088

sende güzel km yapmışsın
  • quote:

150000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 3 Ağustos 2008; 19:05:00 >
  • EN DAYANIKLI VE SORUNSUZ MOTORA SAHİP OTOMOBİL: MAZDA
    İngiltere' de " WhatCar" dergisinin 200 bin araç üzerinde yaptığı araştırmada MAZDA, en az arıza yapan otomobiller listesinde ilk sırada yer aldı. Özellikle ikinci el otomobiller arasında, 200 bin araç üzerinde ve 22 marka arasında yapılan araştırmada Mazda, en az arızayla birinci sırada bulunuyor. Arıza ihtimali çok düşük olarak belirlenen Mazda Otomobilleri, " dayanıklılık" ve "tamir masrafı" olarak iki ayrı bölümde incelendi ve sonuç Mazda''nın önderliği ile sonuçlandı.

İngiltere'nin en iyi otomobil dergilerinden WhatCar yaptığı araştırmada Mazda Otomobilleri ile ilgili olarak, " Eğer kilometrelerce eziyetsiz bir motor arıyorsanız, daha fazla bakmayın. Çünkü birçok ünlü markalar bile Mazda'nın 100 araçta 17 garanti isteği rekorunu yakalayamadı. Küçük Mazda 323 yüksek performans elde etmesine rağmen, bütün araçların performansı da çok iyiydi. Spor otomobil alıcıları ise, araştırmamızda en güvenli araba seçilen MX-5 'in tekerlekleri üstünde rahat olabilirler." cümlelerine yer veriyor.

Dayanıklı ve problem yaratmayan bir otomobil sahibi olmak istiyorsanız, Mazda' da çok daha fazlası var... Estetik ve gücün birleşimi Mazda Otomobilleri en güvenli yolculukları, gösterişi, zerafeti, kaliteyi, konforu, üstün performansı ve doğa ile mükemmel uyumu yaşamayı garanti ediyor.
    22 marka arasında yapılan araştırma tablosu
    Arıza İhtimali
    1. Mazda %17
    2. Mercedes %25
    3. Toyota %26
    4. Honda %27
    5. Mitsubishi %29
    6. Volvo %30
    7. Nissan %33
    8. Fiat %34
    9. Audi %35
    10.Ford %36
    11.BMW %37
    12.Peugeot %37
    13.Subaru %37
    14.Hyundai %38
    15.Rover %39
    16.Volkswagen %40
    17.Opel %43
    18.Renault %48
    19.Saab %48
    20.Citroen %50
    21.Land Rover %53
    22.Alfa Romeo %54

• quote:

sağolasın 1 saniye benim içinde önemli değil ama maksimum hız önemli benim için.ama mazda3 alsaydık eminim pişman olmazdım

Bence son sürat çok önemli değil çünki sürekli son süratlerde gitmiyoruz 0-100 içinde şöyle bir savunmam olur...1.6 motor gücündeki hiç bir araba hiç bir arabaya metrelerce fark atamaz aradaki 1 sn farkta plotaj ile kapatılabilir...(Honda'nın gücüne diyeceğim birşey yok..Hatta honda almayı düşünüyorum)Mazda 3 ile tam 220 yi gördük bu aradaAnkara konya yolunda.

• quote:

Orjinalden alıntı: talaria

DH MAZDA TAKIMI

selamlar,

aracım resimdekinin aynısıdır.geçen gün park yerinden çıkarken ufak bir sürtünme sonucu sağ ön kapıdaki yan çıta beyaza boyandı nasıl temizleyebilirim bunu yardımcı olabilirmisiniz ?

süper marketlerde falan araba reyonları mevcut.Oralarda boya bakım ve onarım malzemeleri bulunmaktadır gidip incelerseniz arkalarında ne işe yaradıkları yazar

• quote:

Orjinalden alıntı: japon dostu

quote:

sağolasın 1 saniye benim içinde önemli değil ama maksimum hız önemli benim için.ama mazda3 alsaydık eminim pişman olmazdım

Bence son sürat çok önemli değil çünki sürekli son süratlerde gitmiyoruz 0-100 içinde şöyle bir savunmam olur...1.6 motor gücündeki hiç bir araba hiç bir arabaya metrelerce fark atamaz aradaki 1 sn farkta plotaj ile kapatılabilir...(Honda'nın gücüne diyeceğim birşey yok..Hatta honda almayı düşünüyorum)Mazda 3 ile tam 220 yi gördük bu aradaAnkara konya yolunda.

sendemi hondacı olucan japon dostu

• quote:

Mazda 3 ün o hızı yapacağına inanıyorum belki daha da fazlasını yapar bizim 323 le 4 kişi ve dolu bagajla 200 ü gördü bizimki gördüyse 3 hayli hayli görür
    Maksimum hız konusunda şöyle düşünüyorum : araba 220 yi görürken ne kadar zorlandı 3 ün son hızı 177 yani 43 km/h üstüne çıkmış CIVIC ın son hızı 192 220 basılsaydı 28km/h üstüne çıkmş olacaktı araba daha az zorlanmış olacaktı ve daha da zorlanabilir halde olurdu (tabi bu dediklerim kendi görüşümdür)
    5 gün önce bizde konya-ankara yolundaydık 212 gördü CIVC le daha giderdi ama sağa çekilmeyi bilmeyen sürücüler var malesef

• Farketmez Honda da Japon
  • quote:

quote:

Mazda 3 ün o hızı yapacağına inanıyorum belki daha da fazlasını yapar bizim 323 le 4 kişi ve dolu bagajla 200 ü gördü bizimki gördüyse 3 hayli hayli görür
    Maksimum hız konusunda şöyle düşünüyorum : araba 220 yi görürken ne kadar zorlandı 3 ün son hızı 177 yani 43 km/h üstüne çıkmış CIVIC ın son hızı 192 220 basılsaydı 28km/h üstüne çıkmş olacaktı araba daha az zorlanmış olacaktı ve daha da zorlanabilir halde olurdu (tabi bu dediklerim kendi görüşümdür)
    5 gün önce bizde konya-ankara yolundaydık 212 gördü CIVC le daha giderdi ama sağa çekilmeyi bilmeyen sürücüler var malesef

fazla bir zorlanma olmuyor mazda3 de 105 bg diye hep kücümsüyorlar motor olarak ama sınıfındaki çok aracı yola getiriyor ben herzaman diyorum mazda3 e tek rakib civic ve corolla

• Ben küçümsemiyorum küçümseseydim CIVC ile 3 arasında kalmazdım zaten
    bu arada bizim 323 ü satıp 2. el Mazda 3 almayı düşünüyoruz kullananların memnun olmadığ bi şey var mı (pek zannetmiyorum ama)
    paylaşırsanız sevinirim
  • tek sıkıntım 2.0 cc gelmedi kesinlikle almanı tavsiye ederim her şeyiyle çok güzel araç
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.