323 ü satıpta zaten ne alınırki alınsa alınsa mazda 3 alınır
yine sayfa başı olmuşum 3. sayfa başıda ben olmuştum şimdi 4. sayfayada imzamızı vurduk
quote:
Orjinalden alıntı: aligfb_07
quote:
Orjinalden alıntı: japon dostu
quote:
Orjinalden alıntı: eczem
sağolasın 1 saniye benim içinde önemli değil ama maksimum hız önemli benim için.ama mazda3 alsaydık eminim pişman olmazdım
Bence son sürat çok önemli değil çünki sürekli son süratlerde gitmiyoruz 0-100 içinde şöyle bir savunmam olur...1.6 motor gücündeki hiç bir araba hiç bir arabaya metrelerce fark atamaz aradaki 1 sn farkta plotaj ile kapatılabilir...(Honda'nın gücüne diyeceğim birşey yok..Hatta honda almayı düşünüyorum)Mazda 3 ile tam 220 yi gördük bu aradaAnkara konya yolunda.
sendemi hondacı olucan japon dostu
yok ben mazdacıyım ama şu an yurt dışında olduğum için birazda mecburumHonda cıvıc SR çok vahşi birşey
quote:
Orjinalden alıntı: eczem
quote:
Orjinalden alıntı: japon dostu
Bence son sürat çok önemli değil çünki sürekli son süratlerde gitmiyoruz 0-100 içinde şöyle bir savunmam olur...1.6 motor gücündeki hiç bir araba hiç bir arabaya metrelerce fark atamaz aradaki 1 sn farkta plotaj ile kapatılabilir...(Honda'nın gücüne diyeceğim birşey yok..Hatta honda almayı düşünüyorum)Mazda 3 ile tam 220 yi gördük bu aradaAnkara konya yolunda.
Mazda 3 ün o hızı yapacağına inanıyorum belki daha da fazlasını yapar bizim 323 le 4 kişi ve dolu bagajla 200 ü gördü bizimki gördüyse 3 hayli hayli görür Maksimum hız konusunda şöyle düşünüyorum : araba 220 yi görürken ne kadar zorlandı 3 ün son hızı 177 yani 43 km/h üstüne çıkmış CIVIC ın son hızı 192 220 basılsaydı 28km/h üstüne çıkmş olacaktı araba daha az zorlanmış olacaktı ve daha da zorlanabilir halde olurdu (tabi bu dediklerim kendi görüşümdür) 5 gün önce bizde konya-ankara yolundaydık 212 gördü CIVC le daha giderdi ama sağa çekilmeyi bilmeyen sürücüler var malesef
Tabiki o hızı yaparken biraz zorlandı malumunuz 1.6 motorbugün 2.0 motorlar bile bu hızı yapmaya zorlanırken 1.6 ların yırtınması gayet doğalCıvıcte rahatlıkla yapacaktır bu süratleri çünkü 2 eski kasa 1.4 cıvıc 200 ü rahat geçiyordu 205 civarı gidiyordu (eğimin etkiside var tabi)Hız felakettir arkadaşım
benim araba 180 e gelince kıçını yırtıyo korkuyom kalacak burda diye ama dahada gider sanırım 1.5 cc daha ne beklneirki
quote:
Orjinalden alıntı: opr
323 ü satıpta zaten ne alınırki alınsa alınsa mazda 3 alınır
rx-8 de alınır
mazda3 ile 190 kadar rahat çıkıyosun ama ondan sonra biraz k.ç yırtıyor çıkarken zaten 1.6 araba ile zorlanmadan çıkamazsın 220 vs
220 ye çıkarken tek etken motor değil arabanın kilosu ve arabada bulnan kişi sayısınada bağlı
kesinlikle eczem katılıyorum sana arabanın kilosu ve arabada bulnan kişi sayısı çok önemli
bugün evo dergisini karştırırken audi rs6 nın reklamını gördüm ..araba yaktı beni.. mazda3 üde 4 lüleri yanık bir şekilde park halinde görüp beğenmiştim..sonrada almıştım..hayırlısı
hayırlısı şimdiden çekersin inş ondanda altına
BİRKAÇ GÜNDÜR. MAZDA 2001 model makyajlı son kasa 626 2,0 aracıma LPG Mİ TAKAYIM yoksa SATAYIM DİYORDUM. satınca yerine mazda 3 almayı düşünüyordum. bugun mazda 3 ü test etme imkanım oldu. Fakat pek menmun kalmadım. aracın konsolu muhteşem fakat biraz dar gibi geldi bana. oysa ki benim aracımdan çok ta küçük değil mazda3. kol dayama yeri kıpırdıyor idi. birde el freninin yanında ki çekmeceli göz kızmı bayağı sallanıyordu. bu arada araç 2007 model dinamik ve 23,750 km de idi. performansı iyi idi. ben ce 105 beygire göre bayağı bayağı iyi idi hemde. Fakat karartsız kaldım
kol dayama yeri bende kıpırdamıyor,çekmece gözüde sallanmıyor.
o kıpırdama olayı araca iyi bakılmadığındandır bizimkilerde hiç sallanmıyor !!!!!!
zorlamışlardır kapakları ..
bence o arabaya o km de fazla gibi sanırım arabayı hırpalamışlar ama mazdanın km si çok önemli değil
içine sinmediyse hiç alma. alıp zevkle kullanmamaktansa almamak daha iyi
evet vazgeçtim zaten almaktan. sanırım bena 6 serisi uyacak gibi. 1.nesil 6 serisi fiyatları biraz daha düşerse onlardan bakacağım. eskiyi kullanmaya devam...
quote:
Orjinalden alıntı: mustafam
BİRKAÇ GÜNDÜR. MAZDA 2001 model makyajlı son kasa 626 2,0 aracıma LPG Mİ TAKAYIM yoksa SATAYIM DİYORDUM. satınca yerine mazda 3 almayı düşünüyordum. bugun mazda 3 ü test etme imkanım oldu. Fakat pek menmun kalmadım. aracın konsolu muhteşem fakat biraz dar gibi geldi bana. oysa ki benim aracımdan çok ta küçük değil mazda3. kol dayama yeri kıpırdıyor idi. birde el freninin yanında ki çekmeceli göz kızmı bayağı sallanıyordu. bu arada araç 2007 model dinamik ve 23,750 km de idi. performansı iyi idi. ben ce 105 beygire göre bayağı bayağı iyi idi hemde. Fakat karartsız kaldım
Mazda 626'nın tadını 3 ten alamazsın bence çünki 3 ne kadarda yeni olsa 626 üst segment....Ama lpg taktıracam diyosan 626 yı bekletmeden sat lpg problemlerin başlangıcıdır illaki büyük bir problem yaşarsın lpg yüzünden...Mazda 3 alıp binmek gayet mantıklıen azından yeni model araç
quote:
Orjinalden alıntı: demirarca
kol dayama yeri bende kıpırdamıyor,çekmece gözüde sallanmıyor.