ZİWRO kardes hallettim sonunda. az once bi program buldum 'DNA-ATi_4.4.5.10' bu adli bi program halletti. cok sukur. yardimlarin icin cok saol.
Sorunu cözdüğüne sevindim ,artık için rahatlamıştır
quote:
Orjinalden alıntı: ZİW®O
quote:
Orjinalden alıntı: lunatic0001
ZİWRO kardes hallettim sonunda. az once bi program buldum 'DNA-ATi_4.4.5.10' bu adli bi program halletti. cok sukur. yardimlarin icin cok saol.
Sorunu cözdüğüne sevindim ,artık için rahatlamıştır
oyle bir rahatladı ki sorma boyle biseyi halletcem ve rahatlamiyacak ha!
ZIWRO eline sağlık ...
Arkadaşlar her türlü pc ürünlerinin Driver sürücülerini bulabilirsiniz....(Ekran k.Ses,printer,modem. vs gibi )
www.driverguide.com
size üyelik bilgilerimide vereyim ...
Üye adı : driver2 Şifre : all
saol arkadaş emeklerin icin
arkadaşlar merhaba acaba elinde bt848 chipsetli showmedia tv kartının xp sürücüsü olan var mı
Yukarıdaki linklerden kafam karıştı. Grafik kartım Ati 256 Mb 128 bit sapphire 9550. Amd 3000+64bit ve xp sp2 yüklü. Bu grafik kartının güncel sürücüsünü hangi linkten indirebilirim? Saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: bbyclub
arkadaşlar merhaba acaba elinde bt848 chipsetli showmedia tv kartının xp sürücüsü olan var mı
Benim de Pegasus BT878A/TV/FM chipsetli bir tv kartım var official bir XP driverı bulamadım. Kendim win98 driverları ile avermedia'nın xp driverlarını birleştirip kırma bir sürücü yarattım. MoreTV ve Dscaler ile izleyebiliyorum, FM özelliğini kullanamıyorum, uzaktan kumanda zaten nerde bilmiyorum, capture problemi de var.
Arkadaşlar; @bbyclub arkadaşımızda da bende de benzer problemler var, piyasada satılan ucuz tv kartlarının XP sürücülerini nerden bulabiliriz?
Showmedia, pegasus, machtv vs.
Benim sistemde service pack 1 kurulu bunun üzerine service pack 2 yi kurduğun zaman sistemdeki programlara bir zararı oluyor mu ?
quote:
Orjinalden alıntı: dandini
Benim sistemde service pack 1 kurulu bunun üzerine service pack 2 yi kurduğun zaman sistemdeki programlara bir zararı oluyor mu ?
Normal şartlarda bir sorun çıkmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: Tuğer
quote:
Orjinalden alıntı: dandini
Normal şartlarda bir sorun çıkmaz.
Teşekkürler.. Önceden service pack 2 yi kullanıyordum arkadaş service pack 1 kurdu buda bana bir tuhaf geldi.Sistemdeki kurulu programlara bir zararı olur diye service pack 2 üzerine kurmaya çekiniyordum.
çok iyi düşünmüş arkadaşım eline saglık
Emek veriyorsun . sürekli ilgileniyorsun. Çok çok teşekkürler linkler ve bilgiler için
Arkadaşlar benim sorunum şu:
NvİDİA RİVA TNT2 M64 32mb ekran kartıma referans sürücüsü yüklemeye kalktığımda sihirbaz hazırlanıyor ama yüklemeye başlamadan 'Nvidia Kurulum Programı mevcut donanımınızla uyumlu bir sürücü bulamadı.Kurulum programı şimdi kapanacak' hatasını veriyor ve kapanıyor.Ne yapmalıyım sizce.Lütfen yardım edin.
ZİW®O eline sağlık
quote:
Orjinalden alıntı: M@xx
ZİW®O eline sağlık
Mert bey Sanada beğendirdiysem ne mutlu bana
Yenilendi***
Omega 6.2 eklendi***
güzel olmuş elinize sağlık
ziwro gercekten guzel calısma olmus. ASLINDA BENCH PRG DIYE BIR UST KONUDA ACARSAN EGER YARARLI OLABILIR
quote:
Orjinalden alıntı: _Blackfly_
ziwro gercekten guzel calısma olmus. ASLINDA BENCH PRG DIYE BIR UST KONUDA ACARSAN EGER YARARLI OLABILIR
Bench Programlarının olduğu konu var ama baslık farklı olduğu için kimse bilmiyor