Şimdi Ara

DH Güncel Sürücüler Konusu { 25.03.2008 } (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
68.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: lunatic0001

ZİWRO kardes hallettim sonunda. az once bi program buldum 'DNA-ATi_4.4.5.10' bu adli bi program halletti. cok sukur. yardimlarin icin cok saol.

Sorunu cözdüğüne sevindim ,artık için rahatlamıştır

• quote:

Orjinalden alıntı: ZİW®O

quote:

Orjinalden alıntı: lunatic0001

ZİWRO kardes hallettim sonunda. az once bi program buldum 'DNA-ATi_4.4.5.10' bu adli bi program halletti. cok sukur. yardimlarin icin cok saol.

Sorunu cözdüğüne sevindim ,artık için rahatlamıştır

oyle bir rahatladı ki sorma boyle biseyi halletcem ve rahatlamiyacak ha!

• ZIWRO eline sağlık ...

Arkadaşlar her türlü pc ürünlerinin Driver sürücülerini bulabilirsiniz....(Ekran k.Ses,printer,modem. vs gibi )

www.driverguide.com

size üyelik bilgilerimide vereyim ...

Üye adı : driver2
    Şifre : all

• saol arkadaş emeklerin icin
  • arkadaşlar merhaba acaba elinde bt848 chipsetli showmedia tv kartının xp sürücüsü olan var mı
  • Yukarıdaki linklerden kafam karıştı. Grafik kartım Ati 256 Mb 128 bit sapphire 9550. Amd 3000+64bit ve xp sp2 yüklü. Bu grafik kartının güncel sürücüsünü hangi linkten indirebilirim? Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bbyclub

arkadaşlar merhaba acaba elinde bt848 chipsetli showmedia tv kartının xp sürücüsü olan var mı

Benim de Pegasus BT878A/TV/FM chipsetli bir tv kartım var official bir XP driverı bulamadım. Kendim win98 driverları ile avermedia'nın xp driverlarını birleştirip kırma bir sürücü yarattım. MoreTV ve Dscaler ile izleyebiliyorum, FM özelliğini kullanamıyorum, uzaktan kumanda zaten nerde bilmiyorum, capture problemi de var.

Arkadaşlar;
    @bbyclub arkadaşımızda da bende de benzer problemler var, piyasada satılan ucuz tv kartlarının XP sürücülerini nerden bulabiliriz?

Showmedia, pegasus, machtv vs.
  • Benim sistemde service pack 1 kurulu bunun üzerine service pack 2 yi kurduğun zaman sistemdeki programlara bir zararı oluyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dandini

Benim sistemde service pack 1 kurulu bunun üzerine service pack 2 yi kurduğun zaman sistemdeki programlara bir zararı oluyor mu ?

Normal şartlarda bir sorun çıkmaz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

quote:

Orjinalden alıntı: dandini

Benim sistemde service pack 1 kurulu bunun üzerine service pack 2 yi kurduğun zaman sistemdeki programlara bir zararı oluyor mu ?

Normal şartlarda bir sorun çıkmaz.

Teşekkürler.. Önceden service pack 2 yi kullanıyordum arkadaş service pack 1 kurdu buda bana bir tuhaf geldi.Sistemdeki kurulu programlara bir zararı olur diye service pack 2 üzerine kurmaya çekiniyordum.
  • çok iyi düşünmüş arkadaşım eline saglık

• Emek veriyorsun . sürekli ilgileniyorsun. Çok çok teşekkürler linkler ve bilgiler için
  • Arkadaşlar benim sorunum şu:

NvİDİA RİVA TNT2 M64 32mb ekran kartıma referans sürücüsü yüklemeye kalktığımda sihirbaz hazırlanıyor ama yüklemeye başlamadan 'Nvidia Kurulum Programı mevcut donanımınızla uyumlu bir sürücü bulamadı.Kurulum programı şimdi kapanacak' hatasını veriyor ve kapanıyor.Ne yapmalıyım sizce.Lütfen yardım edin.
  • ZİW®O eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: M@xx

ZİW®O eline sağlık

Mert bey Sanada beğendirdiysem ne mutlu bana
  • Yenilendi***
  • Omega 6.2 eklendi***
  • güzel olmuş elinize sağlık
  • ziwro gercekten guzel calısma olmus. ASLINDA BENCH PRG DIYE BIR UST KONUDA ACARSAN EGER YARARLI OLABILIR
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Blackfly_

ziwro gercekten guzel calısma olmus. ASLINDA BENCH PRG DIYE BIR UST KONUDA ACARSAN EGER YARARLI OLABILIR

Bench Programlarının olduğu konu var ama baslık farklı olduğu için kimse bilmiyor

OVERCLOCK NEDİR-NASIL YAPILIR-FAYDALI O/C PROGRAMLARI - TIKLA

Sivil arkadaşımızın actığı topic'de java'da bench programlarını koymuş

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.