Şimdi Ara

DH Güncel Sürücüler Konusu { 25.03.2008 } (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
429
Cevap
0
Favori
68.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _Blackfly_

ziwro gercekten guzel calısma olmus. ASLINDA BENCH PRG DIYE BIR UST KONUDA ACARSAN EGER YARARLI OLABILIR

Bench Programlarının olduğu konu var ama baslık farklı olduğu için kimse bilmiyor

OVERCLOCK NEDİR-NASIL YAPILIR-FAYDALI O/C PROGRAMLARI - TIKLA

Sivil arkadaşımızın actığı topic'de java'da bench programlarını koymuş

• gerçekte güzel topic olmuş ziver eline sağlık
  • pioneer dvd-rom 104 kullanıyorum sitesinden sürücü ve firmware i buldum ama dostan yükleniyor benim dos bilgim yok bunu detaylı olarak mümkünse şekille anlatabilecek birileri varsa bana ulaşsın

EYVALLAH
  • HOCA ELLERİNE SAGLIK ÇOK FAYDALI OLDU
  • Audigy sürücüleri güncellendi yeni sürücüler 2006 ocak ayına ayitler ve hem Windows XP ve X64 destekliyorlar

http://files.creative.com/manualdn/Drivers/AVP/9056/0xFDDCD16C/SBAX_WEBUP_LB_2_08_0004.exe

This download contains an improved version of the drivers found on the Sound Blaster Audigy®, Audigy 2 series, and Audigy 4 series installation CDs. It also supports Microsoft® Windows® XP Professional x64 Edition.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed-Step -- 1 Mart 2006; 17:12:41 >
  • AUTOPATCHER 2006 ŞUBAT BETA FULL

çekebileceğin adres
    http://www.softpedia.com/progDownload/AutoPatcher-XP-February--Beta-FULL-Download-6278.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 8 Nisan 2006; 16:00:10 >
  • Yenilendi***
  • Birçok kişiye yararlı olabilecek bir konu hazırlamışsın teşekkürler ZİW®O
  • quote:

Orjinalden alıntı: parker

Birçok kişiye yararlı olabilecek bir konu hazırlamışsın teşekkürler ZİW®O

Sağol erdem abi bu arada seni uzun zaman sonra donanim bölümünde görmek iyi oldu
  • cok saol baya bi işe yaradi

• eyw dostum saol

• kardes ellerine saglık
    güzel olmuş
  • ATİ 6.3 , NVİDİA 84.20 , Realtek HD Audio Driver v1.32

İnşallah yine database sorun çıkarmaz
  • Bende Notebook HDD war Everest 2.0 Aparatı ile masaustu pclerde kullanıyorum ama Windows Server 2003'de kullanmam lazım kendi cdsi war ama onun iicinde 98,2000,Me suruculeri war nette surucu aradım bulamadım yardımcı olursanız iyi olur simdiden TSK.... bye(Pcye takınca baslatta saat yanında usb goruyor guvenle kaldır filen war ama bilgisayarımda girince gozukmuyor)
  • Bu atinin download sayfasından benmi anlamıyorum yoksa çokmu karışık acaba xp drivers diyor giriyorum seçenekler çok Yüksek hızlı bağlantı düşük hız bağlantı falan diyor aşağıdakinde dil tercihi falan var üsteki farklı hangisi indiricez ?? X1000 series falan diyor benimki X550 direk 550 yazan bi yerde bulamadım..başından beri sorun yaşıyorum ati ile Ati Catalis tıklayınca driver i güncelle diyince oda buraya yönlendiriyor yani biz atinin sayfasını bulabiliyoruz kendimiz :) şunun şu driver şunun içindir detayını verenin alnından öperim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: parker

nVidia ForceWare 84.21 WHQL 2000/XP 32-bit

Ekledim
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.