Şimdi Ara

♫ DH Gitaristler Fan Club ♫ [130+ Kişiyiz] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
10
Favori
25.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkes Öner Yavuzu tavsiye ediyor.Videolarını indirebilecegimiz bi site falan var mı?

• Arkadaşlar ben gitar aldım ama ilk önce ne çalışmam gerektigini ne öğrenmem gerektigini bilmiyorum.Evde öğrenmek istiyorum.Yardım ederseniz sevinirim.

• meraba arkadaşlar gitaristlere sorum şu sololarda hiç sorunum yokta akorları basarken hani aşaı yukarı ritim atılıyo ya ne biliym ben yapamıyorum nasıl alıştımalarla atabilirim ..
  • hüseyin 16 nikli arkadaş lütfen benide eklebende alalı 3 ay olmadı ama bayağı çalıyorum sadece zor tabları çalamıyorum yeni başladım akorları öğrenmek istiyorum bu konuda yardımcı olabilecek markadaşlar var sa hemen bekliyorum yardımlarını msn:lost_boy_samet@hotmail.com
  • hüseyin 16 nikli arkadaş lütfen benide ekle gitarı alalı 3 ay olmadı bayağı öğrendeim sadece bilgi birikimim yok basit tabları çalabiliyorum zor tabları çalamıyorum birde akorları öğrenmek istiyorum bana bu konuda yardımcı olacak arkadaş varsa lütfen yardım etsin msn:lost_boy_samet@hotmail.com

Orjinalden alıntı: princeofsamet1

hüseyin 16 nikli arkadaş lütfen benide ekle gitarı alalı 3 ay olmadı bayağı öğrendeim sadece bilgi birikimim yok basit tabları çalabiliyorum zor tabları çalamıyorum birde akorları öğrenmek istiyorum bana bu konuda yardımcı olacak arkadaş varsa lütfen yardım etsin msn:lost_boy_samet@hotmail.com

İnternette bazı videolar var. Araştırırsan rahat bulursun

1 yıl 8 aylık klasik gitar deneyimim 4 5 aydırda elektro gitar deneyimim var gitarla günde 6 saat uraşıyorum baya ilerleme kaydettiğim kanısındayım elektro gitar kursunada devam ediyorum eklersen sevinirim.

Orjinalden alıntı: cezager

meraba arkadaşlar gitaristlere sorum şu sololarda hiç sorunum yokta akorları basarken hani aşaı yukarı ritim atılıyo ya ne biliym ben yapamıyorum nasıl alıştımalarla atabilirim ..

akor ve eğitim kitapları var. onlardan almanı tavsiye ederim. Özellik Major Yayınlarının Pop Gitar Repertuarı diye bir kitap ver internetten araştırıp bulabilirsin çok ii anlatılıyor herşey orda uyugulama resimleride var...

Ben alıştırmalarda yapabiliyorum.Ama şarkıda olmuyor.Mesela sevdan bir ateşi çalıyım dedim sözleriyle arpeji uymuyor.

• benide ekleyin hocam.1 yıl classic-2 yıl elektro toplam 3 yıl...
  • Paranin gozu kor olsun JEM7V-WH ahh ahhh....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 19 Ekim 2009; 21:32:56 >

Orijinalden alıntı: ahmettombak

Paranin gozu kor olsun JEM7V-WH ahh ahhh....

3 yıl bekledim o gitarı senin RG2550Z de hiç fena değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backy -- 9 Ağustos 2009; 20:56:37 >

DH Gitaristler Fan Clup derken?
    Dhde gitar çalan arkadaşların hayranı olan bir kitlenin toplandığı bir fan bölümü mü bu?
    Türkçe açılımı böyle oluyor çünkü

Yada FAN sözcüğü aslında FANtazi sözcüğünün kısaltması mı?
    Öyleyse ne tür fantaziler mesela?

Benide Ekle severim fantazi...

Bass Guitar - 7 Yıldır Çalıyorum.

Orijinalden alıntı: AsilBerk

quote:

Orijinalden alıntı: ahmettombak

Paranin gozu kor olsun JEM7V-WH ahh ahhh....

3 yıl bekledim o gitarı senin RG2550Z de hiç fena değil...

Senin gitarı Rg3620z ile karşılaştırma fırsatı buldun mu? Şu Super Wizard klaavyeleri merak ediyorum açıkçası. Bundan sonra ya o gitarı alırım ya da Jem.

4 yıldır elektrik gitar çalıyorum gitarım Ibanez jem7v-wh building the chruch,mr.crowley gibi şarkılarda birlikte oynaşıyoruz...

4 yıldır gitar çalıyorsun ve Mr.Crowley mi çalıyorsun? Ben virtüöz olacağım o zaman sanırım...

Nam-ı Diğer Chuck Schuldiner
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Schuldiner

quote:

4 yıldır elektrik gitar çalıyorum gitarım Ibanez jem7v-wh building the chruch,mr.crowley gibi şarkılarda birlikte oynaşıyoruz...

4 yıldır gitar çalıyorsun ve Mr.Crowley mi çalıyorsun? Ben virtüöz olacağım o zaman sanırım...

belki adam malmsteen'in mr.crowley'sini çalıyodur

kazayla amfiyi kırdık 1 ay çalamadim

ilk çaldıgım şarkı metallica enter sandman(başka bişi yok
    )

benide ekle

bu arada çalacak şarkı bulamıyorum

yeni başlayanlar için güzel şarkı önerecek biri varmi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.