Bildirim
♫ DH Gitaristler Fan Club ♫ [130+ Kişiyiz] (7. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
meraba arkadaşlar gitaristlere sorum şu sololarda hiç sorunum yokta akorları basarken hani aşaı yukarı ritim atılıyo ya ne biliym ben yapamıyorum nasıl alıştımalarla atabilirim .. _____________________________ -
hüseyin 16 nikli arkadaş lütfen benide eklebende alalı 3 ay olmadı ama bayağı çalıyorum sadece zor tabları çalamıyorum yeni başladım akorları öğrenmek istiyorum bu konuda yardımcı olabilecek markadaşlar var sa hemen bekliyorum yardımlarını msn:lost_boy_samet@hotmail.com _____________________________ -
hüseyin 16 nikli arkadaş lütfen benide ekle gitarı alalı 3 ay olmadı bayağı öğrendeim sadece bilgi birikimim yok basit tabları çalabiliyorum zor tabları çalamıyorum birde akorları öğrenmek istiyorum bana bu konuda yardımcı olacak arkadaş varsa lütfen yardım etsin msn:lost_boy_samet@hotmail.com _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: princeofsamet1
hüseyin 16 nikli arkadaş lütfen benide ekle gitarı alalı 3 ay olmadı bayağı öğrendeim sadece bilgi birikimim yok basit tabları çalabiliyorum zor tabları çalamıyorum birde akorları öğrenmek istiyorum bana bu konuda yardımcı olacak arkadaş varsa lütfen yardım etsin msn:lost_boy_samet@hotmail.com
İnternette bazı videolar var. Araştırırsan rahat bulursun_____________________________ -
Van HaLLen Hesabımdan uzaklaştırma aldım Van HaLLen diye yazarsan
1 yıl 8 aylık klasik gitar deneyimim 4 5 aydırda elektro gitar deneyimim var gitarla günde 6 saat uraşıyorum baya ilerleme kaydettiğim kanısındayım elektro gitar kursunada devam ediyorum eklersen sevinirim._____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: cezager
meraba arkadaşlar gitaristlere sorum şu sololarda hiç sorunum yokta akorları basarken hani aşaı yukarı ritim atılıyo ya ne biliym ben yapamıyorum nasıl alıştımalarla atabilirim ..
akor ve eğitim kitapları var. onlardan almanı tavsiye ederim. Özellik Major Yayınlarının Pop Gitar Repertuarı diye bir kitap ver internetten araştırıp bulabilirsin çok ii anlatılıyor herşey orda uyugulama resimleride var..._____________________________ -
saol dostum bakıcam şimdi _____________________________ -
-
benide ekleyin hocam.1 yıl classic-2 yıl elektro toplam 3 yıl... _____________________________ PSN ID: motorbreath238 -
4 yıldır elektrik gitar çalıyorum gitarım Ibanez jem7v-wh building the chruch,mr.crowley gibi şarkılarda birlikte oynaşıyoruz... _____________________________ -
Paranin gozu kor olsun JEM7V-WH ahh ahhh....
_____________________________ -
Ekle;
Gitar türevlerinin hepsini çalabiliyorum ( 1 yıl )
/i]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Beatles -- 19 Ekim 2009; 21:32:56 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmettombak
Paranin gozu kor olsunJEM7V-WH ahh ahhh....
3 yıl bekledim o gitarı senin RG2550Z de hiç fena değil...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backy -- 9 Ağustos 2009; 20:56:37 >_____________________________ -
DH Gitaristler Fan Clup
DH Gitaristler Fan Clup derken?
Dhde gitar çalan arkadaşların hayranı olan bir kitlenin toplandığı bir fan bölümü mü bu?
Türkçe açılımı böyle oluyor çünkü
Yada FAN sözcüğü aslında FANtazi sözcüğünün kısaltması mı?
Öyleyse ne tür fantaziler mesela?
Benide Ekle severim fantazi...
Bass Guitar - 7 Yıldır Çalıyorum._____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: AsilBerk
quote:
Orijinalden alıntı: ahmettombak
Paranin gozu kor olsunJEM7V-WH ahh ahhh....
3 yıl bekledim o gitarı senin RG2550Z de hiç fena değil...
Senin gitarı Rg3620z ile karşılaştırma fırsatı buldun mu? Şu Super Wizard klaavyeleri merak ediyorum açıkçası. Bundan sonra ya o gitarı alırım ya da Jem._____________________________ -
quote:
4 yıldır elektrik gitar çalıyorum gitarım Ibanez jem7v-wh building the chruch,mr.crowley gibi şarkılarda birlikte oynaşıyoruz...
4 yıldır gitar çalıyorsun ve Mr.Crowley mi çalıyorsun? Ben virtüöz olacağım o zaman sanırım..._____________________________ Mabel's Fatal Fable
Nam-ı Diğer Chuck Schuldiner -
quote:
Orijinalden alıntı: Chuck Schuldiner
quote:
4 yıldır elektrik gitar çalıyorum gitarım Ibanez jem7v-wh building the chruch,mr.crowley gibi şarkılarda birlikte oynaşıyoruz...
4 yıldır gitar çalıyorsun ve Mr.Crowley mi çalıyorsun? Ben virtüöz olacağım o zaman sanırım...
belki adam malmsteen'in mr.crowley'sini çalıyodur_____________________________ -
2 ay önce cort x2 aldım 1
kazayla amfiyi kırdık1 ay çalamadim
ilk çaldıgım şarkı metallica enter sandman(başka bişi yok)
benide ekle
bu arada çalacak şarkı bulamıyorum
yeni başlayanlar için güzel şarkı önerecek biri varmi_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X