Şimdi Ara

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com' (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.619
Cevap
1
Favori
87.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EWET DIABLO KARDES ORUN DUZLDI GIRILEBILIO YARDIMLARINIZ ICIN TESKKURLER
  • VIP map's 4eva..
    Dust açtınız , kaçtık haLk olarak =)
  • Server çöktü Server çöktü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 9 Kasım 2008; 20:09:47 >
  • Fenerbahçe naptı bu aksam

Buna rağmen server doluydu walla
  • He maçtan sonra bi girdim bi tek ben varım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Escoteric

He maçtan sonra bi girdim bi tek ben varım

Bi ara boşalmıstı bnde cıktm onada sen denk gelmıssın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac Schnitzer. -- 9 Kasım 2008; 23:06:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

Server çöktü Server çöktü

Çöktüğü felan yok yerinde duruyor...

Bazı şerefsizler servera saldırı yapıyor,"cankus" nickli bu arkadaşın 7 sülalesine ağzıma geleni saydım bu yazıyı okursa belki yüzü olur da benle irtibat kurar...

Şimdiden düşmanlarımız ortaya çıkmaya başladı...

Allah belanızı versin.

• sizi vipe doyurcaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nLy*

sizi vipe doyurcaz

Kesinlikle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_UsTuRa

Fenerbahçe naptı bu aksam

Buna rağmen server doluydu walla

as_oilrig de vardım ben de. Valla çok güzel oluyo, fazla kişi olmadan
  • server boş şu sıralar sanki
  • Serveriniz Tekrar Hayırlı Olsun
  • Artık Pijlikten vazgectım.Yenı adım VİpOZZy:):):)
  • Servere bazı dosyalar eklenmiş heralde sürekli download yapıyor. Şimdi oyuna giriyordum paris_truck / paris_kiss vs. adlarında dosyalar download etti bitti tekrar download etmeye başladı
  • ADMINLER BI ADMINDEN SIKAYT CIYIM BANA HAKSIZ YERE CAMUR ATTI WALL ACMIOM BN HIC BANA WALL ACTIN DEDI BANLADI AMA BN 3 AYDIR SERWERIZDA HEP TAKILIOM BI ERER WALL AC ACMADIM OYUNDAKI NICIKIM [ qp. ] _M_ YEMIN BILE ETTIM ANNEMI BILE KATTIM INANMADI MILLETIDE KISKIRTTI BANLADI BENI OYUNDA HUSEYIN 16 VE BOUSTREDE WAR ONLARDA SAHIT ADMINLER hAhaH DIE BI ADMIN BANLDI BENI KESINLIKLE DEGISMESINI ISTIOM ADMININ

• uzun uzun izledim arada giriyorum yabanci nickler ile direk izliyorsun duvardan eğer izlemedim oyundan ss aldım diyorsan koy buraya
  • KARDES WALLA BNM HILEYLE FALAN ISIM OLMAZ OKE SS KOYCAM AMA INT. KOMSUDAN ALIOM ADSLININ FISI ONDA ANCA ONU KSAM YAPABILIRIM MSNYE GIRERSE SOYLERIM REST ATAR MODEME AMA YAPTIGI AYIP WALLA ADMININ bn hıc hıle acmadım allah kuran carpsnkkı byler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pijjozzy

Artık Pijlikten vazgectım.Yenı adım VİpOZZy:):):)

Oyundasun su anda xD
  • quote:

Orjinalden alıntı: [By]. roLLer cosT

ADMINLER BI ADMINDEN SIKAYT CIYIM BANA HAKSIZ YERE CAMUR ATTI WALL ACMIOM BN HIC BANA WALL ACTIN DEDI BANLADI AMA BN 3 AYDIR SERWERIZDA HEP TAKILIOM BI ERER WALL AC ACMADIM OYUNDAKI NICIKIM [ qp. ] _M_ YEMIN BILE ETTIM ANNEMI BILE KATTIM INANMADI MILLETIDE KISKIRTTI BANLADI BENI OYUNDA HUSEYIN 16 VE BOUSTREDE WAR ONLARDA SAHIT ADMINLER hAhaH DIE BI ADMIN BANLDI BENI KESINLIKLE DEGISMESINI ISTIOM ADMININ

Ayrıca banlanmanın diğer bir nedeni olarak,oldukça ağır küfürler ettiğini yakın arkadaşlarım bizzat söylediler...
    Yaptığınız ayıp beyler...İnsanların iyi niyetini suistimal ediyorsunuz.

• onlarda bnle dalga gecıolardı
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.