Şimdi Ara

DH CS 1.6 : 'pub.oyuntech.com' (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.619
Cevap
1
Favori
87.202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: [By]. roLLer cosT

onlarda bnle dalga gecıolardı

Yeri geldiğinde bizimle bile dalga geçiliyor ama biz ana avrat küfür etmiyoruz kimseye ama...
  • YAW DIABLO HER HS ILE ADAM WURAN wallmı yaw sız sanırım duwardan adam wurmayı bılmıosunuz cs de colt ve keles duwardan wermı gecırebılıo ınce olan duwardan tarayınca duwardan mermı gecıo bnde adamları oyle alıom bana hıle dıolar ama WALLA DIOM SANA ANAM AWRADIM OLSUNKI BN HIC HILE ACMADAM YAW SANA YEMIN EDIOM ADAMLAR OYNAMAYI BILMIOLAR MILLETE HILE DIOLAR
  • Taze taze açtım pc yi formattan sonra. Abanıcam cuma günü servera
  • quote:

YAW DIABLO HER HS ILE ADAM WURAN wallmı yaw sız sanırım duwardan adam wurmayı bılmıosunuz cs de colt ve keles duwardan wermı gecırebılıo ınce olan duwardan tarayınca duwardan mermı gecıo bnde adamları oyle alıom bana hıle dıolar ama WALLA DIOM SANA ANAM AWRADIM OLSUNKI BN HIC HILE ACMADAM YAW SANA YEMIN EDIOM ADAMLAR OYNAMAYI BILMIOLAR MILLETE HILE DIOLAR

Ben sana hilesin demiyorum ki,küfür etmişsin...
  • dün gece oynadım yeni serverda hayırlı olsun

Megadeth nickim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DiabloXT

quote:

YAW DIABLO HER HS ILE ADAM WURAN wallmı yaw sız sanırım duwardan adam wurmayı bılmıosunuz cs de colt ve keles duwardan wermı gecırebılıo ınce olan duwardan tarayınca duwardan mermı gecıo bnde adamları oyle alıom bana hıle dıolar ama WALLA DIOM SANA ANAM AWRADIM OLSUNKI BN HIC HILE ACMADAM YAW SANA YEMIN EDIOM ADAMLAR OYNAMAYI BILMIOLAR MILLETE HILE DIOLAR

simdi oynıyabılcem deme yıne duwardan hs atarsam hıle demesınlerde taktıgı bılmıolar konusuolar baba

• Server 1 IP : 212.175.124.51
    Veya : cs1.dh-kt.com

Server 2 IP : 212.175.124.77
    Veya : cs2.dh-kt.com

Mac Server IP : 212.175.124.78
    Veya : mac.dh-kt.com
  • quote:

quote:

quote:

simdi oynıyabılcem deme yıne duwardan hs atarsam hıle demesınlerde taktıgı bılmıolar konusuolar baba

Adam ne dior sen ne diosun Küfür etmişsin kendini öve öve anlatıyosun..Wall ile oynusan normalını dusunemıorm

• Yeni ip gerçekten çok cansız. Gelen gıden yok 10-15 dk dır tek basıma duruyorum. Bence Zombie server'a da hıc gerek yoktu ama yınede sızın secımınız tabıkıde. Belli ki eflasyon sizi vurmamış
  • server hep boş hacılar yav
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doruk..

server hep boş hacılar yav
    Evet
    Hep boş ya of.
  • Arkadaşlar serverin boş olduğunu söylemek için mi giriyorsunuz konuya?Post mu kasıyorsunuz nedir,500 kere söylendi,server daha 6 günlük beyler,nasıl full dolu olmasını bekliyosunuz şaka mısınız????

Laf olsun diye gelip gelip server boş server boş naraları atıyosunuz burda,biz de biliyoruz kimin nerde ne zaman girdiğini,serverin doluluk oranını...

Bu hafta hep vize sınavlarım vardı ben de fazla ilgilenemiyordum,bu haftasonundan itibaren daha çok uğraşıcaz serverla...

Eğer bizim serverlarımızda oynamak istiyosanız,boş boş boş diye ağlayana kadar "boş diyenler" olarak girseniz zaten iceworld atacak kadar adam olursunuz...
  • 10 kişiye kadar adam varsa iceworld , snow oynuyoruz eğlenceli oluyor sonra başka oyuncularda geliyor map değişiyoruz. Bugün ev boş yarına kadar full cs gece yarısı bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyinn31 -- 15 Kasım 2008; 8:02:17 >

• quote:

Arkadaşlar serverin boş olduğunu söylemek için mi giriyorsunuz konuya?Post mu kasıyorsunuz nedir,500 kere söylendi,server daha 6 günlük beyler,nasıl full dolu olmasını bekliyosunuz şaka mısınız????

Laf olsun diye gelip gelip server boş server boş naraları atıyosunuz burda,biz de biliyoruz kimin nerde ne zaman girdiğini,serverin doluluk oranını...

Bu hafta hep vize sınavlarım vardı ben de fazla ilgilenemiyordum,bu haftasonundan itibaren daha çok uğraşıcaz serverla...

Eğer bizim serverlarımızda oynamak istiyosanız,boş boş boş diye ağlayana kadar "boş diyenler" olarak girseniz zaten iceworld atacak kadar adam olursunuz...
    Hacı war3 e giriyorum, arada bakıyorum bizim servera boş oluyor hep. Tek girsem başkasını bekleyeceğim, gelmeyen olursa zaten war3 dolu hep giremem... Hep arada kalıyorum öyle

Ayrıca yorum biraz ağır olmamış mı? Daha ilk söyleyişimdi, Doruk yazınca bende söyleme gereği duydum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B52. -- 15 Kasım 2008; 11:14:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: InFlames*

Hacı war3 e giriyorum, arada bakıyorum bizim servera boş oluyor hep. Tek girsem başkasını bekleyeceğim, gelmeyen olursa zaten war3 dolu hep giremem... Hep arada kalıyorum öyle

Ayrıca yorum biraz ağır olmamış mı? Daha ilk söyleyişimdi, Doruk yazınca bende söyleme gereği duydum.

Bunu ben doğrudan size demedim,genel duyuru olarak...Çünkü msnden,özel mesajdan,forum mesajlarından her gün bir çok insan serverin boş olduğundan yakınıyor.Bıktım artık izah yapmaktan..

Server niye boş olur beyler,gelen oyuncu kovmuyoruz ya bize niye soruyosunuz onu anlamadım ben...
    Bot mu atalım servera..

Diyorum işte,boş diye yakınan adamlar servera girse zaten server dolar...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: InFlames*

Bunu ben doğrudan size demedim,genel duyuru olarak...Çünkü msnden,özel mesajdan,forum mesajlarından her gün bir çok insan serverin boş olduğundan yakınıyor.Bıktım artık izah yapmaktan..

Server niye boş olur beyler,gelen oyuncu kovmuyoruz ya bize niye soruyosunuz onu anlamadım ben...
    Bot mu atalım servera..

Diyorum işte,boş diye yakınan adamlar servera girse zaten server dolar...
    Vip açarsanız gelirim bak

• olirig de ıyıce sardı
  • bot atın abi güzel olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Revolutiøn

olirig de ıyıce sardı

Türk CS tarihine yeni bir soluk getirdik...Harbiden çok sarıyor dediğiniz gibi,ama herkes amacı anlamıyor,diyelim 10vs 10 adam VIP oynarken,daha ilk defa as_ oynayan bi adam VIP oluyor,ve direkt teröristlerin arasına dalıp telef oluyor,10 tane adamın emeği boşa gidiyor...

O yüzden biraz sıkıntı yaşıyoruz,ama yine de fena değil,böyle tutacağını az çok tahmin ediyordum zaten.

Çünkü Türkiyede as_ tipi haritaların tanıtımı hemen hemen 0,halbuki bence CSyi CS yapan as_ mantığı oyundur,ama reklamı olmadığından pek oynanmıyor...

Eğer ki, as_ tipi haritalar DHKT serverlarında tutarsa,iyi sararsa,ortalama oyuncu sayısı 20'nin üzerine net biçimde çıkarsa,farklı bir as_ serveri açabiliriz....Duruma göre bakarız...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Revolutiøn

olirig de ıyıce sardı

Türk CS tarihine yeni bir soluk getirdik...Harbiden çok sarıyor dediğiniz gibi,ama herkes amacı anlamıyor,diyelim 10vs 10 adam VIP oynarken,daha ilk defa as_ oynayan bi adam VIP oluyor,ve direkt teröristlerin arasına dalıp telef oluyor,10 tane adamın emeği boşa gidiyor...

O yüzden biraz sıkıntı yaşıyoruz,ama yine de fena değil,böyle tutacağını az çok tahmin ediyordum zaten.

Çünkü Türkiyede as_ tipi haritaların tanıtımı hemen hemen 0,halbuki bence CSyi CS yapan as_ mantığı oyundur,ama reklamı olmadığından pek oynanmıyor...

Eğer ki, as_ tipi haritalar DHKT serverlarında tutarsa,iyi sararsa,ortalama oyuncu sayısı 20'nin üzerine net biçimde çıkarsa,farklı bir as_ serveri açabiliriz....Duruma göre bakarız...
    as serverı açarsanız public boş kalır söyleyeyim çünkü takım ruhunu hissettiğiniz bir oyun türü vip'li mapler.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.