Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (954. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Furkan*

quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

quote:

Spora başladığımda yağ oranım %18di şimdi %14'e düştü ama belimde yani simit bölgesi denen yerde hala yağlar mevcut bunlardan nasıl kurtulucam ?

bendede var onlardan kardiyo+diyet uyguluyorum azalıyorlar gittikçe sen diyet ve ya kardiyo yapıyormusun ?

diyet derken şöyle , yağlı ve şekerli şeyleri tüketmiyorum , pilav makarna tavuk ton balığını çok tüketiyorum aslında hoca gelişim iyi dedi kas kütlem artarken yağım azalıyormuş ama o bölge gitmiyor kardiyoda ağırlık çalışmasından sonra 15 dakika yapıyorum

Kafam karışık yani bazıları diyorki cardio kasları yakıyor aynı zamanda ben hacimde kazanmak istiyorum bu yüzden daha çok ağırlık çalışıyorum

şimdi boydci olduğun için pilav ton balığı makarna tüketmek zorundasın bu doğru fakat kardiyo kasları yakmaz eğerki düzgün beslenmezsen 1 saatten sonraki kardiyolarda kaslar yakılmaya başlanır o da düzgün beslenmezsen ve 15 dakikalık kardiyo yeterli olurmu bilemem. ve zaten kanatlarını geliştirdiğinde o bölgen dikkat bile çekmez merak etme

ASUS Zenfone 5 (ZE620KL) 2018 Kullanıcı Kulübü
    64 GB || Geceyarısı Mavi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CekomastikSilikon

Body başlıyorum + cardio da yapıcam. p90x denedim ama çok zorladı beni. Biraz vücudu şekle sokayım kondisyon kazanayım o zaman p90x tekrar deneyebilirim

hmm benide çok zorluyor ama sonuçlar inşallah güzel olucak ne bileyim fitness bana daha çok çekici geldi yoksa bende bodye başlıcakdım :D

64 GB || Geceyarısı Mavi
  • MrCaner kullanıcısına yanıt
    Ben body seviyorum ağırlıklarla çalışmayı falan :)

quote:

Orijinalden alıntı: depresif_adam

quote:

Spora başladığımda yağ oranım %18di şimdi %14'e düştü ama belimde yani simit bölgesi denen yerde hala yağlar mevcut bunlardan nasıl kurtulucam ?

zamanla

Zamanla derken galiba 2-3 sene gibi uzun bir süre değil mi ?

gerçek bir defie olmak icin o süre sart diyebilirim
    tabii o süre zarfında iyi bir beslenme ve sadık diyet yapmalısın

kısa süreli istekler genellikle hüsranla biter

Ben body seviyorum ağırlıklarla çalışmayı falan :)

fitnessda ağırlık yokmu ? :D fitness da 3 gün kardiyo türü, 3 gün ağırlık çalışıyorum ve kardiyonun yanında yoga + kenpo + esneme türü şeyler de yapıyorum ve favori fitness modelimde lazar beydir :( karın kaslarına bak abi ya :D

### DH Body Builders ###

64 GB || Geceyarısı Mavi
  • --FOSSA-- kullanıcısına yanıt
    durumun iyimiş,bana göre tabi.bi çalışma progrmaı oluşturup devam et.oluşturamam dersen b odybuilding.com da var ordan alaiblirisn.çalışmadığın günlerde de yemeği aabrtma

Orijinalden alıntı: Executor06

çok profesyonel birşey olmasına gerek yok, deadlift falan yaparken kopmasın yeter kapasitesi kaç kilo acaba

bu cihaz tam olarak ne işe yarıyor dostum
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
    Var tabi hocam ama p90x cidden çok ağır bir program :) En azından bana çok ağır geldi. Ham vücut, birden o kadar hareket görünce. polymetrics'in ilk 15 dakikasında benim nabız 1500ü gördü ister istemez bırakmak zorunda kaldım çok felaket zorladı çünkü beni. 3 ay serbest çalışıp ardından p90x uygulamayı düşünüyorum

Var tabi hocam ama p90x cidden çok ağır bir program :) En azından bana çok ağır geldi. Ham vücut, birden o kadar hareket görünce. polymetrics'in ilk 15 dakikasında benim nabız 1500ü gördü ister istemez bırakmak zorunda kaldım çok felaket zorladı çünkü beni. 3 ay serbest çalışıp ardından p90x uygulamayı düşünüyorum

tam sen başlarken bende bitiricem hatta 1 ay daha fazla yaparım inş sonuçlarım olumlu olurda sende motive olursun :D

64 GB || Geceyarısı Mavi
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

çok profesyonel birşey olmasına gerek yok, deadlift falan yaparken kopmasın yeter kapasitesi kaç kilo acaba

bu cihaz tam olarak ne işe yarıyor dostum

Ön kolun gücünün yetmediği hareketleri yapmanı sağlıyor. Deadliftte ağırlığı kaldıracaksın ama kolunun tutma gücü yetmiyor mesela. Ağırlığı bileğine yapıştırıyor bir nevi. Bütün sırt idmanı ön kola yük bindirdiği için sırt idmanının performansını artırır.
    Bench press gibi ağırlığın senden uzaklaştığı değil, sana geldiği hareketlerde kullananları görüyorum bir de
    P90x için çok kişiyle görüştüm konuştum, sonuçlarından şüphem yok açıkçası bence o program ile 90 günde çok sağlam vücuda sahip olunabilir. Ama dediğim gibi beni baya bi zorladı :) Şimdi fitness odasını kurmaya devam ediyorum çalışmalarına, orayı bi hazır edeyim alıcaklarımı alayım ya allah diyip başlayacam

P90x için çok kişiyle görüştüm konuştum, sonuçlarından şüphem yok açıkçası bence o program ile 90 günde çok sağlam vücuda sahip olunabilir. Ama dediğim gibi beni baya bi zorladı :) Şimdi fitness odasını kurmaya devam ediyorum çalışmalarına, orayı bi hazır edeyim alıcaklarımı alayım ya allah diyip başlayacam

hiç sorma ben sanıyordumki barfiks kolay bişey :D hiç çekemiyordum şuan rahat 5 tane çekerim :D abi şaşıyorum hala o kadar yıl pc başında oturduk yinede düzelme imkanımız varmış demekki :D

64 GB || Geceyarısı Mavi
    Öyle tabi, ben 1 tane çekiyordum, hiç prgoram vs uygulamadım sadece 2 hafta boyunca her gün bir kere asılıyordum barfikse :) 2.haftanın sonunda 8 tane çekebiliyordum sonra kasık fıtığı mevzusu çıkınca barfikse asılmayı bıraktım

Öyle tabi, ben 1 tane çekiyordum, hiç prgoram vs uygulamadım sadece 2 hafta boyunca her gün bir kere asılıyordum barfikse :) 2.haftanın sonunda 8 tane çekebiliyordum sonra kasık fıtığı mevzusu çıkınca barfikse asılmayı bıraktım

uff arkadaş ne yapsak fıtık mıtık bişeyler çıkıyor yeter ya :D

64 GB || Geceyarısı Mavi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

zamanla

2-3 sene definisyonla kaç kilo yağ yakacak acaba

Orijinalden alıntı: T-Dog

50 liranın altında olup alınabiletesi olan markalar

Solgar ve Olimp tir.

peki solgarın
    vm2000 mi
    male multiple mi?
    hangisi?

quote:

destekli yapın sizde.ben sandelyeye ayaklarımı koyuyorum.gerektiği yerde ayaktan yardım alıyorum.bi süredir ytapamıyorum salonda demiri takabileceğim bi yer yok.dead liftte hiç yapamazdım.videoalrı izlwedim.hafif ağırlık ile ağrımayan bi teknik buldum kendime.çarşamba günü 60 kilo 10 tekrar yaptım.adam olana yeter

quote:

quote:

quote:

quote:

zamanla

2-3 sene definisyonla kaç kilo yağ yakacak acaba

Bunca yıl ne kadar pisligi varsa o kadar yakacak
    Tabii bunu yaparken kaçamak vsler de olacak yine pislenecek

Definisyon süreci yag yakmak degil,kasla birlikte yagsız hacimlenme anlamına da gelmektedir.
    Simit bölgesini eritmek amacıyla yag yakımıyla ugraşmak hüsranla biter
    Bu dogrulta define olmak yaşam standratına haline getirilmesi gerektigini düşünüyorum 2-3 sene bile az gelebilir.
    Cünkü her insan ektomorf degil,yag sorunu olmaması durumu yok.

Yeni yetmeler gibi zaman vererek konusmak haddime degil kesinlikle.
    ama benim yazdıgım yazıda herhangi bir komiklik yok.

Herşey anlayışında bitiyor.

Ben kısa süreli o simitlerin gitmeyecegini düşünüyorum ve dogrultu da uzun vadeye yayması gerektigini öneriyorum.
    bu dogrultu da ne "kaç kilo yag " yakması umrum da ne de "ne kadar süre definisyon süreci"nde olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-005109EE3 -- 30 Ağustos 2013; 21:44:24 >
  • Ne diyim bilmiyorum dostum, ne desek senle uzlaşamıyoruz. Kişinin hedefi yağ yakımı olduktan sonra haftada 0,5-1 kiloyu rahatlıkla atıp 10-16 hafta içinde çok define olabilir. Doğru bir diyet uyguladıktan sonra yağ miktarı haftadan haftaya azalacaktır. Eğer bu düzeni bozmazsa 2-3 senede bu insan 70-80 kilo yağı bile rahatlıkla yakar.

Zaten definisyon yağsız hacim değil de hacimi koruyup yağı adeta sıfırlamak, deri altındaki ince yağ tabakasını bile yakmak demektir.
    İnsanlar kışın bulk yaptığında aldığı 10 kilo civarı yağı yazın 10-16 haftada veya yarışmaya girecekse yarışma öncesi 15-20 haftalık dönemde halleder. Biz amatörlerin işi daha basit çünkü kas kaybı korkusu taşımıyoruz(doğal müsabıklara nazaran) kas kaybetsek de definisyon sonrası müsabakaya çıkmayacağımız için bir önemi yok, bulkta kas hafızası sayesinde bir kaç haftada o kütleyi toparlarız.
    Tabi çok berbat bir diyet-antrenman dönemiyle vücudu eritip bitirmekten söz etmiyorum.

Definisyon işi normal insanın diyet yapmasına benzemez. Zaten bu işi bilmeyen insan da definisyon yapıyorum demesin, diyorsa da gelip "ne yemeliyim, ne yememeliyim" diye işin temeli şeyleri sorması abes olur.

Orijinalden alıntı: montevo

quote:

quote:

destekli yapın sizde.ben sandelyeye ayaklarımı koyuyorum.gerektiği yerde ayaktan yardım alıyorum.bi süredir ytapamıyorum salonda demiri takabileceğim bi yer yok.dead liftte hiç yapamazdım.videoalrı izlwedim.hafif ağırlık ile ağrımayan bi teknik buldum kendime.çarşamba günü 60 kilo 10 tekrar yaptım.adam olana yeter

benimde önümde koltuk var ona koyuyorum ayaklarımı iyi oluyor ya böyle böyle gelişcez :D

64 GB || Geceyarısı Mavi
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.