Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (1648. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Eğer vücut geliştiren adamlar kategorisinde bakıyorsanız, evet, vücut geliştirdiği belli oluyor, dolayısıyla normal. Ancak ben "Bakın vücut geliştiriyor, ne kadar da normal gözüküyor diğer vücut geliştirmeciler arasında, değil mi?" demek için koymadım. Berbat bir uyku düzeniyle bile 6 ayda neler yapılabileceğini göstermekti.

Hea, diyorsanız ki "Ne vücut geliştirmesi? Sokakta gördüğüm adamdan farkı yok." O zaman boş muhabbet yapıyorsunuzdur.

Sen öyle bir iddiada bulunmamışsın zaten de arkadaşların tepkileri garip geldi. Bir de "6 ayda neler yapılabileceğini göstermek" istediğini belirtmişsin, bunun için before-after olmalı bence. Değilse hiç spor yapmadan da böyle olan insanlar biliyorum.

Başlarken foto çekmeme hatasını yapanlardan benim gibi. Ben biliyorum vücudunu. Ama 14-16 yaşları arasında cahilce de olsa salona gidip gelmiş, onun altyapısı kendini gösteriyor olsa gerek. Çocukken hiç spor yapmamış adamla, spor yapmış adamın sınırları farklı olur biliyorsun.

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev Tolstoy

quote:

Orijinalden alıntı: dahakathekiller7

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

arkadaş bi tek bana mı normal geldi

Valla nesi var ben de anlamadm

ben de anlamadim...

Bende anlamadım + ışığın altında çekilmiş
  • Ya beyler anlamadım diyenleri anlamadım bende
    Şurda ne zamandır çalışıyorum iyi kötü hala 5x5 60 bench pressi yaparken biyerlerim patlıyo mesela Benim kollar bu adamın yanında hiçbirşey Ki ben o kadar dikkat ediyorum uykuma falan bu adama harbiden helal olsun
    Lan benim kollar harbiden ince ya =(

Orijinalden alıntı: Doğa Can

Ya beyler anlamadım diyenleri anlamadım bende
    Şurda ne zamandır çalışıyorum iyi kötü hala 5x5 60 bench pressi yaparken biyerlerim patlıyo mesela Benim kollar bu adamın yanında hiçbirşey Ki ben o kadar dikkat ediyorum uykuma falan bu adama harbiden helal olsun
    Lan benim kollar harbiden ince ya =(

Bazen kafaya takmamak gerekiyor kafayı ona takarsan büyümüyor oluruna bırak aynı şekilde çalış elbet büyüyecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bir insanın neye güldüğü akıl seviyesini, nasıl güldüğü ahlak seviyesini gösterir.
  • Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Aksine benim imkanım olsa salondan çıkmam. Çok farklı bir yerde benim için spor yapmak.
    Dövüş sporları da adı üstünde spor. Her erkeğin kendisini savunmayı öğrenmesi gerek bence. Türkiye gibi bir yerde yaşarken özellikle, istediğin kadar güçlü ol, basit birkaç teknikle senden çok daha çelimsiz biri alt edebilir seni.

Kavga hayatın içinde olan bir şey. Ondan utanmayın, hayatın bir gerçeği. Hiç kavga etmemiş erkek ya istatistikleri zorlayacak derecede bir hayat yaşamıştır, ya da kendini ezdiriyordur. Kimseye taviz vermeyin, kendinizi korumayı öğrenin.

• bi fotograftan "auu"" tepkileri veren tek milletiz sanırım
    en son din hocası fiyaskosu varken dikkat etmek lazım

• Mr. Pink kullanıcısına yanıt
    Bilimsel olarak yakışıklı olma olayını anlatır mısınız lütfen.

Heveslenmeniz için bir ilk cümle;

"Studies have shown that ovulating heterosexual women prefer faces with masculine traits associated with increased exposure to testosterone during key developmental stages, such as a broad forehead, relatively longer lower face, prominent chin and brow, chiseled jaw and defined cheekbones."

en.wikipedia.org
    Physical attractiveness - Wikipedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Physical_attractiveness

• Öneriye ve tavsiyeye ihtiyacım var.

Herhangi bir ek madde kullanmadan (amino asit, protein tozu) düzenli bir şekilde spor yaparak vücut yapmak istiyorum. Omuzlar dikleşsin birazda kol bana yeter de artar bile.

Mac fit'e başladım, sigara kullandığım için 40 dk hafif tempo koşabiliyorum. Sonrasında bırakıyorum ağırlık'a hiç geçmedim her türlü öneriye açığım.

• Arkadaşlar ben 10 gün sonra falan (vize sınavlarımın sonrası) bi salona yazılıp fitness'a başlamayı düşünüyorum.
    1.78 boyun 76 kiloyum . Öyle baklavalar , adonisler peşinde değilim. Hafif göbeğim var onu ve belimdeki simitleri eritip göğüse, kola ve bacaklara şekil şemal vermek ne kadar süre alır düzenli biçimde sporla. Bir de beslenme çok önemliymiş bu işte. Beslenme programı falan verirler mi salonlarda yoksa diyetisyene falan mı gitmek lazım.
  • montevo kullanıcısına yanıt
    Ama bilimsel olarak yakışıklı

Programım upper lower haftanın 4 günü geliyorum artık eskiden 3'tü. Squat yaptıktan sonra dizlerimde morluk oluyor diye bırakmıştım ama şimdi haftada 1 squat girmeyi düşünüyorum yoksa 2 mi girmeliyim?1 lower günü squat yapmamayı düşünüyorum çünkü.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.