Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (861. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Çok teşekkür ederim bilgi için. Bende bu sorun var annemdede var bir deneyelim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Windmark

quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

optimum whey bitiyor bsn sythya mıdır nedir onu alıcam

Bende düşünüyorum on bitiyor ama o whey değil diye biliyorum ne gibi zararları veya yararı olur geç sindirilmesinin ?

bulk döneminde olduğum için geç sindirilmesi benim açımdan daha iyi , wheyler çok hızlı sindirildiği için böbreklerde hassas olduğu için sorun çıkartmasından korkuyordum, bununda içinde whey var ama hepsi whey değil

edit: Resimlerine baktım da üstünde bazı yazılar eksik ve nutrition Facts yok. Bunu sorgulayacağım bir yer var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crash47 -- 3 Temmuz 2013; 16:41:59 >

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Orijinalden alıntı: chirkinordek

Bazen antreman sırasında elvidenleri çıkartıp çıplak elle barları tutuyorum. O da doğal olarak bir zaman sonra nasır yapmaya başladı. Bildiğiniz iyi bir krem var mı? Avuç içlerim fena :S

duoderm diye solüsyon var oje gibi sürüyorsun nasırın üzerine 3-4 güne kalıp gibi yolunuyor.4-5 ayda bir kullanırım

Teşekkürler ;) En kısa zamanda deneyeceğim..

Deri tamamen kendini yeniliyor mu? (Nasır hiç çıkmamış gibi?)

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

quote:

Bazen antreman sırasında elvidenleri çıkartıp çıplak elle barları tutuyorum. O da doğal olarak bir zaman sonra nasır yapmaya başladı. Bildiğiniz iyi bir krem var mı? Avuç içlerim fena :S

duoderm diye solüsyon var oje gibi sürüyorsun nasırın üzerine 3-4 güne kalıp gibi yolunuyor.4-5 ayda bir kullanırım

Teşekkürler ;) En kısa zamanda deneyeceğim..

Deri tamamen kendini yeniliyor mu? (Nasır hiç çıkmamış gibi?)

evet önce nasırlı deriyi yakıyor sonra eskisi gibi oluyor
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • Şu ana kadar optimum gold standart ve muscletech performance nitrotech kullandım. Sırada MusclePharm Combat var.

Şu ana kadarki sıralamam Muscletech Nitrotech'ten yana çünkü tadı çok güzel optimuma göre aynı zamanda çok daha iyi etki etti bana. Creatinin etkisi iyi oldu.
    2024 s400
    2024 Q7
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

beyler istek var mı sizde ya yaz geldi bende bi isteksizlik felan var idmana gidiyorum ama zoraki gibi kol incelmiş felan moralim bozuluyo
    geçen gün 4 gün ara verdim gitmedim millet 4 gün ara verir ağırlığa daha rahat girer ben zorlanıyorum

salon aşırı sıcak olunca 1 saat bile sürmüyor spor.bugün biraz serin iyi bi spor yapııp ramazana giricem.aminoyuda almıyorum 2 seferdir çünkü bi işe yaramıyor az yapınca.en azından zarar vb olmasın dedim

beyler istek var mı sizde ya yaz geldi bende bi isteksizlik felan var idmana gidiyorum ama zoraki gibi kol incelmiş felan moralim bozuluyo
    geçen gün 4 gün ara verdim gitmedim millet 4 gün ara verir ağırlığa daha rahat girer ben zorlanıyorum

Bugün bacak günüydü squatın son setini yapamadım hem sıcaktan bayılcak gibi oldum hemde bi isteksizlik oldu. birde sırada omuz antremanları vardı zamanda azalmıştı squatı 3. sette bıraktım omuza geçiş yaptım.

Bazen oluyor böyle isteksizlik, bazen de bomba gibi oluyorum. anlayamadım nedenini. belkide uykumu alamadığımdandır emin değilim. yazın adam gibi uyuyamıyorum gece 5-10 kere uyanıp duruyorum buna bir çözüm bulmam lazım. belki magnezyum + b6 kombinesi yaparım. bu kombine iyi uyutur benden söylemesi uyku sorunu olan varsa denesin. eczaneden ayrı ayrı temin edebiliyorsunuz. 400mg magnezyum 15mg b6 bebek gibi uyursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amroth. -- 3 Temmuz 2013; 18:17:42 >
  • Ramazanda oruç ve sporu bir arada götürmek isteyenlerin okumasında yarar var.

www.vucutbilim.com
    AMD RYZEN 3000处理器设计独特:或者有12/16核版本_资讯网
    http://www.vucutbilim.com/beslenme/makaleler/261-oruc-tutmak-kas-kaybina-neden-olur-mu.html

Orijinalden alıntı: Executor06

Ramazanda oruç ve sporu bir arada götürmek isteyenlerin okumasında yarar var.

http://www.vucutbilim.com/beslenme/makaleler/261-oruc-tutmak-kas-kaybina-neden-olur-mu.html

çok faydalı oldu teşekkürler , girerken tutmayın ya da spor yapmayın boş yere diye bir sonuca varıcam diye de korkmadım değil
  • Arkadaşlar ben bulktayım 1 aydır. Ve sanırım biraz yağlanma oldu. Biliyorum %100 kas gelmeyeceğini fakat bu yağlanmayı kontrol altında tutmak adına her sabah 30 dk civarı hiit kardio yapsam hacim ve kas kazanma açısından bana zararı olur mu ?
  • Boyum 1.74 52 kiloyum, çok zayıfım hatta çoğu zaman kendime uygun kıyafet bulmakta zorluk çekiyorum. Bu yüzden kilo almak istiyorum salona başlayacağım vücut geliştirme yaparak sağlıklı kilo alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Bugün bacak günüydü squatın son setini yapamadım hem sıcaktan bayılcak gibi oldum hemde bi isteksizlik oldu. birde sırada omuz antremanları vardı zamanda azalmıştı squatı 3. sette bıraktım omuza geçiş yaptım.

Bazen oluyor böyle isteksizlik, bazen de bomba gibi oluyorum. anlayamadım nedenini. belkide uykumu alamadığımdandır emin değilim. yazın adam gibi uyuyamıyorum gece 5-10 kere uyanıp duruyorum buna bir çözüm bulmam lazım. belki magnezyum + b6 kombinesi yaparım. bu kombine iyi uyutur benden söylemesi uyku sorunu olan varsa denesin. eczaneden ayrı ayrı temin edebiliyorsunuz. 400mg magnezyum 15mg b6 bebek gibi uyursunuz

hocam ben gece uyuyamıyorum hiç 3-4 e kadar

Orijinalden alıntı: _Meister

Boyum 1.74 52 kiloyum, çok zayıfım hatta çoğu zaman kendime uygun kıyafet bulmakta zorluk çekiyorum. Bu yüzden kilo almak istiyorum salona başlayacağım vücut geliştirme yaparak sağlıklı kilo alabilir miyim?

Başka şekilde sağlıklı kilo alamazsın ki zaten. Yani maksat spor yapıp kas geliştirmek, bunu da en iyi vücutgeliştirme sağlar.

Orijinalden alıntı: ADEBISI

squat falan yaparken diz kapaklarindan citir citir sesler geliyor bunlara ne iyi gelir? balik haplari mi

Glucosamine Chondroitin MSM. Kıkırdak onarımı için birebirdir. Uzun vade de etki eder. Solgar'ı tavsiye ederim marka olarak. Yalnız bana kalırsa squat'ı bırak. O sesler hayra alamet değil bende de var o yüzden squat yapmıyorum. Leg press, leg extension, leg curl ve ekstradan leg abduction yapıyorum. Bunları yapabilirsen squat a gerek yok.

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: _Meister

Boyum 1.74 52 kiloyum, çok zayıfım hatta çoğu zaman kendime uygun kıyafet bulmakta zorluk çekiyorum. Bu yüzden kilo almak istiyorum salona başlayacağım vücut geliştirme yaparak sağlıklı kilo alabilir miyim?

Başka şekilde sağlıklı kilo alamazsın ki zaten. Yani maksat spor yapıp kas geliştirmek, bunu da en iyi vücutgeliştirme sağlar.

teşekkürler, supp. ler hakkında ne diyorsun sence kullanmalı mıyım?

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.