Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (430. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mahlegan -- 15 Kasım 2012; 12:38:41 >
  • arkadaşlar diyetisyene gittim bugün yağ oranını ölçtürdüm 14.7 çıktı dedim benım bunu 12 nın altına cekmem gerekdedım sımdı dıyet lıstesı verdı onu uyugulucam bakalım 15 gün sonra 2 kilo verirsen 1 ayda 5-6 kilo veririz onların hepsi yağ olur dedi kastan kaybetmiyiz dedim spor yaptıgın ıcın bısey olmaz dedı sasırdım dogrusu

Orijinalden alıntı: Yonto123

arkadaşlar diyetisyene gittim bugün yağ oranını ölçtürdüm 14.7 çıktı dedim benım bunu 12 nın altına cekmem gerekdedım sımdı dıyet lıstesı verdı onu uyugulucam bakalım 15 gün sonra 2 kilo verirsen 1 ayda 5-6 kilo veririz onların hepsi yağ olur dedi kastan kaybetmiyiz dedim spor yaptıgın ıcın bısey olmaz dedı sasırdım dogrusu

bende 11.6 çıkmıştı ama halen aynaya baktığımda çok yağlı görüyorum kendimi
    boy 171 73-74 kg

Orijinalden alıntı: Mahlegan

Meraktan soruyorum, acaba hiç protein tozu vb. yardımcılar falan kullanılmasa ama düzenli ve iyi bir çalışma ve normal bir beslenme ile yapılan çalışmanın vücut üzerinde ne gibi ve ne yönlerden farkları olur?? Çok merak ettim doğrusu.

protein tozu mucizevi bir şey değil diğer takviyelerde öyle mucizesi yok, antreman yapan herkes hacim yapar.
    Zamanın kısa değilse ve geniş vadede yapıyorsan bu işi önce spor sonra estetik diyorsan tekrar vurgulayaraktan zamana karşı yarışın yoksa en iyi bildiğin gibi yap.

Vucut bir yerden sonra zaten çok ağır ilerliyor hacimde işte bu aşamada aşırı takviye bindirmesi yapıyorlar. Ben şahsen sadece protein tozu kullanıyorum aşırı vucuttan çok fit ve hafif kaslı olmak peşindeyim.

Spor sonrası hemen protein alma imkanın yoksa ben 1 ölçek almanı öneririm.

Günde ise 1.5 katı kadar protein alman gerekecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 25 Temmuz 2012; 17:23:34 >

Ben evime yakın bir spor salonuna gidiyordum 1.5 ay oldu yaklaşık motivasyonum gayet iyiydi 6 gün gidiyordum 6 günün hepsi yüzme 3 gün de ağırlık antremanları.Fakat salon 1 ağustostan itibaren 1.5 ay tadilattaymış hem sinirlendim hem de endişeliyim şu anda vücudumdaki yağların durumu eskisine göre çok çok iyi fakat yeniden yağlanıp kaslarımın görüntüsünün inmesinden korkuyorum.Salonda yaptıklarım:
    (3 set 15 tekrar)
    chest press 20 kg
    shoulder press 5x2
    cable rowing 15kg
    Tricep Rope Push Down 10kg
    z bar biceps curl bar+2.5x2 kg
    leg extention 10 kg
    forearm egzersizleri
    120 mekik (20x6)
    alt karın için hareketler
    15-15-15 şınav

Bunların açığı evde kapanır mı arkadaşlar normal bir şekilde ilerlemem lazım okul açılana kadar gerilemek istemiyorum .Ne yapmam lazım yardım edin.
    Normal bir şekilde gelişim devam eder değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edvardo -- 26 Temmuz 2012; 0:03:49 >
  • 20 kglik bitane agirlik eklemeli cikarmali dunvell al sandalyede d. row consantrate curl french curl (arka kol icin) bilekde oklava gibi cevir yatagindada d. press ve incline d. press bacak icin d. squat ve calfleride oyle calis ayaktada d. curl once bi el sonra diger el ile calis ben 1 aydir boyleyim gayet guzel yakiyorum her bolgeyi.ilerde ek agirlik lazim olursa bi 10 ar kiloluk 2 krom plaka daha alcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: himmet_dal

20 kglik bitane agirlik eklemeli cikarmali dunvell al sandalyede d. row consantrate curl french curl (arka kol icin) bilekde oklava gibi cevir yatagindada d. press ve incline d. press bacak icin d. squat ve calfleride oyle calis ayaktada d. curl once bi el sonra diger el ile calis ben 1 aydir boyleyim gayet guzel yakiyorum her bolgeyi.ilerde ek agirlik lazim olursa bi 10 ar kiloluk 2 krom plaka daha alcam

20 kg set alıcam iki tane bar da içerek onlarla shoulder press biceps ve triceps çalışır bir nebze lastik alıp cable rowing falan yapsam nasıl olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 3 Ocak 2021; 21:47:26 >

Xiaomi Mi 9T
    Monitor Audio MR2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Arkadaşlar merhaba 17 yaşındayım 1.83 boyunda ve 78-80 kilogram civarıyım body'e başlamayı düşünüyorum sizce 3 ayda gelişme görebilir miyim?
    Yaptığım iş nedeniyle ağırlıklarda sıkıntı çıkıcağını sanmam.
    Vücudumun fotoğrafını koymalı mıyım net bir cevap için?

Amacım çokta büyük şeyler değil sadece vücudum yapılı durusn ve kaslarım belirginleşsin, ilaç kullanmadan aşşağıdaki gibi / veya ona yakın bir vücut yapabilmem mümkünmüdür spor salonuna yazılıcam.
     ### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

Anladınız siz beyler, yani kol kası belirginleşmesi ve baklava işte

3 ayda imkansız , 1 yılda da imkansız. . .

Orijinalden alıntı: Player 1

quote:

Arkadaşlar merhaba 17 yaşındayım 1.83 boyunda ve 78-80 kilogram civarıyım body'e başlamayı düşünüyorum sizce 3 ayda gelişme görebilir miyim?

Amacım çokta büyük şeyler değil sadece vücudum yapılı durusn ve kaslarım belirginleşsin, ilaç kullanmadan aşşağıdaki gibi / veya ona yakın bir vücut yapabilmem mümkünmüdür spor salonuna yazılıcam.
     ### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

3 ayda neresi imkansiz dostum arkadasin genetigini veya disiplinini biliyor musunuz? Ben ilk resimdeki vucuda 2 ay dolmadan ulasmistim ki o vucutta hicbir sey yok. Sekilsiz kucuk gogusler, yagsiz vucut ve belirgin bicepsler.
    Alttaki fotograf 1 sene de zor tabi, ama iyi takviyeler ve inanilmaz bir disiplinle 7 ayi gecmedeb yapilabilir diyebdusunuyorum ama cepten epey para cikacaktir muhakkak.
    Tabii ben iyimser yaklastim arkadasin genetigi onemli burada.

iletişim için pm
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLieNWare1

quote:

Orijinalden alıntı: himmet_dal

20 kglik bitane agirlik eklemeli cikarmali dunvell al sandalyede d. row consantrate curl french curl (arka kol icin) bilekde oklava gibi cevir yatagindada d. press ve incline d. press bacak icin d. squat ve calfleride oyle calis ayaktada d. curl once bi el sonra diger el ile calis ben 1 aydir boyleyim gayet guzel yakiyorum her bolgeyi.ilerde ek agirlik lazim olursa bi 10 ar kiloluk 2 krom plaka daha alcam

20 kg set alıcam iki tane bar da içerek onlarla shoulder press biceps ve triceps çalışır bir nebze lastik alıp cable rowing falan yapsam nasıl olur?

Super olur yeterki calis duzenli

Orijinalden alıntı: diffriend

quote:

Orijinalden alıntı: Player 1

quote:

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

3 ayda neresi imkansiz dostum arkadasin genetigini veya disiplinini biliyor musunuz? Ben ilk resimdeki vucuda 2 ay dolmadan ulasmistim ki o vucutta hicbir sey yok. Sekilsiz kucuk gogusler, yagsiz vucut ve belirgin bicepsler.
    Alttaki fotograf 1 sene de zor tabi, ama iyi takviyeler ve inanilmaz bir disiplinle 7 ayi gecmedeb yapilabilir diyebdusunuyorum ama cepten epey para cikacaktir muhakkak.
    Tabii ben iyimser yaklastim arkadasin genetigi onemli burada.

hocam 3ayda nasıl ulasacak yahu o vucuda altyapı yoksa? adamlar baslıyor 3 ay sonra tek gelişme yok tak diye bırakıyorlar.

3 ayda steroidle olsa bile İMKANSİZ

3 ayda kür kullanamaz zaten.Vücudu kaldıramaz.

Xiaomi Mi 9T
    Monitor Audio MR2
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crash47

quote:

3 ayda steroidle olsa bile İMKANSİZ

3 ayda kür kullanamaz zaten.Vücudu kaldıramaz.

yani kısaca olmaz

Xiaomi Mi 9T
    Monitor Audio MR2
  • Arkadaşlar benim istediğim vücut google'ye p90x yazınca çıkan vücutlardan

Xiaomi Mi 9T
    Monitor Audio MR2
  • quote:

Peki beyler vücudumda 1 aydan itibaren değişimler görebilir miyim ?

Dostum kilon kac yag oranin kac eger p90x tipi vucut istiyosan p90x basla

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.