Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (840. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • proteini daha fazla artırmak istemiyorum 80x1.5: 120 gr'i gectigimde sivilce çıkmaya baslıyor ya da ben öyle hissediyorum.21 yasındayım hala ergenlik sivilceleride olabilir bunlar 1hafta hiç çıkmadıgı oluyor sonra birden yine çıkıyor.1 adette magnum mini eklesem 150 kalori 2150 olacak karbonhidratta iyice artcak bunla birlikte malum forumda cogu kişi 1gr civarı karbo aldıgını belirtmiş ve toplam beslenmeleri toplasan 1200-1300 kaloriyi gecmiyor. 2150 ve bu kadar karbo ile sonuc ne olur ne dersin ?

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

Yazı geçirdiğim yerde spor salonu kapanmış, temmzu da spor salonu açılışı var mış devletin ama onda da neler olur nasıl olur belli değil Bi başlayamadık :(

### DH Body Builders ###

bu sefer alt göğüs için kararlısın heralde termojenik yağ yakıcı hazır

yok alt göğüs için değil :D madem işten çıkartıldık yaz ayında tatil yapalım dedik salon kapanmış ama öncesinde almıştım arkadaşlar için vazgeçtiler ee bende kendime alayım dedim :D :D

yaz ayı zor geçiyor kilo almaya başladım sadece yüzme var o da ne kadar temiz olursa deniz.

Yazı geçirdiğim yerde spor salonu kapanmış, temmzu da spor salonu açılışı var mış devletin ama onda da neler olur nasıl olur belli değil Bi başlayamadık :(

### DH Body Builders ###

DNP mi o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

### DH Body Builders ###

DNP mi o

Aynen bu ay ki ürün böyle geçti elime. Yoksa netten yada forumdan aldığım değil.
  • Executor06 kullanıcısına yanıt
    solgar vm 2000 in son kalanları.

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

### DH Body Builders ###

DNP mi o

Aynen bu ay ki ürün böyle geçti elime. Yoksa netten yada forumdan aldığım değil.

İyi cesaret valla sendeki, yaz sıcaklarında çarpmaz inşallah
  • İşin sırrı yokki; yaktığın kalori - aldığın kalori = sonuç

Macro tutmak burda önemli. Buna flexible diet (If it fit your macros) deniliyor. İstersen dondurma ye, istersen milkshake iç.. günlük makrona ekle.

Ben bugün 2 tane bravo bademli yedim ve hergün de yerim, geçen haftaya göre 300gr azalma var tartıda.Burda asla yağlanma söz konusu olamaz. Yağ oranım halen %7-8 civarı ve düşüyor.Çünkü sen dondurmada yesen, makarna da yesen hepsi glukoza çevrilecek. Burda sihirli değnek yok.Kasların onarımı ve bakımı için Proteini alımını yüksek tutman gerekiyor malesef, sivilcelerle alakası olduğunu sanmıyorum çünkü Azı riskli. Laktoz ürünleri sivilce yaptığını tespit etmişlerdi istersen 1 hafta kes ve gözlemini yap vücudunda. Birde alınan 20-30gr lif ortalamasıda vücut dengesi sağlanmış olur. Başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 22 Haziran 2013; 19:55:58 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 22 Haziran 2013; 20:00:54 >

Orijinalden alıntı: Exhell

İşin sırrı yokki; yaktığın kalori - aldığın kalori = sonuç

Macro tutmak burda önemli. Buna flexible diet (If it fit your macros) deniliyor. İstersen dondurma ye, istersen milkshake iç.. günlük makrona ekle.

Ben bugün 2 tane bravo bademli yedim ve hergün de yerim, geçen haftaya göre 300gr azalma var tartıda.Burda asla yağlanma söz konusu olamaz. Yağ oranım halen %7-8 civarı ve düşüyor.Çünkü sen dondurmada yesen, makarna da yesen hepsi glukoza çevrilecek. Burda sihirli değnek yok.Kasların onarımı ve bakımı için Proteini alımını yüksek tutman gerekiyor malesef, sivilcelerle alakası olduğunu sanmıyorum çünkü Azı riskli. Laktoz ürünleri sivilce yaptığını tespit etmişlerdi istersen 1 hafta kes ve gözlemini yap vücudunda. Birde alınan 20-30gr lif ortalamasıda vücut dengesi sağlanmış olur. Başarılar

yogurdu çıkartıp 100gr daha lor ekliyorum o zaman hem 15gr protein artmıs olcak hem laktozdan kurtulmus olcam. lorda çok az sanırım laktoz. Son birşey soracagım birde if diyeti uygulasam 16 saatlik. Antrenman konusunda bir sorum olcak antrenmanı yemek yiyebildigimiz 8 saatin içinde 1 ögün yiyip 1.5-2 saat sonra mı yapmak daha iyi sonuç verir. yoksa açlıgın 15. saattinde aç karna antrenmana başlayıp antrenmandan sonra mesela 2200 kalorilik diyetimizin 1100 civarını hemen antrenmandan sonra tuketsek mi daha iyi olur.

Orijinalden alıntı: Exhell

İşin sırrı yokki; yaktığın kalori - aldığın kalori = sonuç

Hocam, belki ağır bir istek olacak ama şöyle ortalama bir beslenme öğünü yazabilir misiniz? Makrolu şekilde tabii. Şuan en çok buna ihtiyacımız var sanırım.
  • hacim ve güç için supplement alacağım whey matrix + weider pure creatin + hangisini alacağımı bilmiyorum birde bcaa düşünüyorum varmı tavsiyesi olan matrix in içindeki kreatin ayrıca kreatin almamda kafa karıştırıyor ama bilmiyorum sizin görüşleriniz neler birde nasıl kullanımı olacak şöyle düşündüm antrenman günü ant sonrası whey 2 ölçek + 5gr ant öncesi + bcaa ise 4 tablet önce 4 tablet te ant sonra olmak üzere birde dinlenme günlerinde sabah kalkar kalkmaz 2 ölçek whey ? yazımı güncelleyeyim dedim arada kaynadı

### DH Body Builders ###

Orijinalden alıntı: Executor06

Listeyi nerden yapıyorsunuz hocam ?

Telefon/tablette myfitnesspal uygulamasi var ordan giriyorum.

http://www.myfitnesspal.com/

matt ogus da macro tutuyor zaten bu yuzden surekli durum tavuk dondurma vs yiyor nasil gormedin programi :)
  • Gördüm evet, siteyi de görmüştüm ama üye olmamıştım. Makro belirlemesem bile 1-2 hafta ben de yediklerimi kayıt altına alsam iyi olacak. En azından şu sıralar kaç kalori alıyorum, vücut ne tepki veriyor onu öğrenmiş olurum. Sonrasında makro ayarlaması başlar. Sağolun cevaplar için. Bir de ss alsak fena olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 22 Haziran 2013; 21:02:56 >

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

Uzun bicep de başka güzel oluyor ya.
    Benim bicep de uzun bu konuda şanslıyım ama hacim almak çok zor kötü yanı da bu..

Bu arada o nasıl bench press, kıçı ayrı başı ayrı oynuyor
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.