Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (839. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Romeo0

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Yarın ölçüm günü, geçen pazar 73.2 idim. Yarın da bi 72.5 çıkarım inşallah. Yağ oranı da o son fotoda gördüğün gibi, bu sabah çektim onu. %14-15 sanırım

Abi senin 14-15 se ben mahvoldum ya Gayet yağsız gözüküyorsun fotolarda

Işık açısı iyi olduğundan karın hatlarım o kadar belli oluyor, normal ışıkta böyle olmaz

@AlfredBorden
    Adamın 3. foto ile 4. fotodaki göğüs hacminde falan bir fark yok desem yeri var, sadece 3. fotoda göğsünü kasmış, o yüzden orası öyle görünüyor. Çok takıyosun bu durumu kafaya, yağları yakıp kurudukça o göğüs altı çizgisi belli olur, değilse hareketle falan alakası yok.

neyse bulka devam bir daha ki definasyonda ölene kadar yağ yakacam @Executor06
  • Damar olayı genetikle alakalı sanıyorum.ben steroid kullanmadım ama omuzdan parmak ucuna kadar küçük büyük her türlü damar belirgin.steroid kullanmış arkadaşımda çalışmadan önce de yoktu şimdi de yok.bende önceden vardı ama küçük damarlar belirgin değildi sadece.

muayene olduğumda doktor bile amino asit kullanıyor musun dedi :)

her ay yeni kutu açan arkadaşlarımda hissedilir birşey yokken ben 15 ayda birer kutu amino fx ile olimp whey kullandım.bunlardan önce de belirginleşmeye başlamıştı gerçi,kullandıktan sonra da birşey farketmedi.
  • Arkadaşlar göbekten dolayı psikolojim bayağı bozulmuştu. Spor salonuna yazıldım bugün. Pazartesi başlıyorum. İlk 6 gün kardiyo daha sonra vücut analizi ve bir program vereceğini söyledi bayan. Hocalarla da bir görüşürüsn dedi. Şuan 84 kiloyum 1,84 boyum var fakat göbek ve göğüs problemim var. Bu fazla yağları yakıp güzel bir vücut elde etmeyi düşünüyorum. Protein takviyesi şimdilik düşünmüyorum istediğim sonucu elde edersem body building e başlarım sanırım.

Birde spora giderken ne tarz şort tercih etmeliyim sizce daha rahat olabileceğim?

Teşekkürler.

• Executor06 kullanıcısına yanıt
    Senin vücudun daha çok aestetics (estetik) tanımına uyumlu. Biraz daha kontrollü kalori açığı vererek kavuşacağına eminim. İri görünme hedefin yok zaten anladığım kadarıyla, estetik ön planda?

Hergün dondurmadan sıkıldım.. matt çok yiyor bundan, neden bizim ülkemizde yok yahu?

### DH Body Builders ###
  • Şuan vücut estetik tanımına biraz uyuyor olabilir ama ben çok çok çok daha hacimlenmek istiyorum. Tabi önce yaz bitmeden yağ oranımı düşürebildiğim kadar düşürme niyetindeyim hocam. Vücut kolay yağlandığı için biraz kontrollü bulk yapmam lazım sonrasında da. en azından geçen seneden bu yana güzel bir gelişim gösterdiğimi düşünüyorum. Önümüzdeki her yıl sonunda daha define ve daha hacimli olma peşindeyim

Matt geçen şunu paylaşmıştı, ben de aynen senin sorduğun soruyu sordum
     ### DH Body Builders ###

Bir de şu var, evin garajında 2. bi buzdolabı yapmış kendine

### DH Body Builders ###
  • Executor06 kullanıcısına yanıt
    Off off, amerika kadar iyi marketing ürünü yapıp pazarlamasını sunan ülke yok ya..

işin ilgincini söylemek istiyorum

Şu meşhur greek yogurt(chobani) sıfır yağlı,tatlımsı süzme yoğurt tadına sahip olan firmanın sahibi Hamdi Ulukaya ya nice beddualarımı ettim. Türkiyeden amerikaya okumaya gitmiş,iflas etmiş baktı amerikada yoğurt yok; türkiye yöresinde olmayan bir yoğurdu yunan yoğurdu diye pazarlamaya sunmuş ve olanlar malum.. Şuan da dünyada çok popüler ama ne varki türkiye de böyle yüksek protein oranına sahip olan kesmik peyniri ve yoğurt yok :)

Bu arada güzel bir haber verelim
    Haftaya bimde himalaya tuzu geliyor yanına red chili ve bbq sosları da çabası kaçırmayın.

Şuanda bunu yiyorum, şunu diyebilirim ki ülkemizdeki dondurmalara bin basar! umarım bunun gibi nice rafine ürünleri ülkemize gelir :)

### DH Body Builders ###

Bulunduğum bölgede sakızlı dondurma meşhur Hatay / iskenderun

yaz tatili bitsin ilk işim kavunlu + sakızlı yemek olacak

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

Ben bu fabrikasyon dondurmalarını yiyemiyorum yumurta tadı geliyor

Bulunduğum bölgede sakızlı dondurma meşhur Hatay / iskenderun

yaz tatili bitsin ilk işim kavunlu + sakızlı yemek olacak

Neden yazın bitmesini bekliyorsun?

Rafine dondurmalar açık dondurmaların yanına yaklaşamaz evet, ancak oturduğum yerde tek beğendiğim açık dondurma var o da meşhur bravo pastanesinde; 1 topu 3 tl ve 30 dakika uzaklıkta. Eve gidene kadar eriyor. Ben jerryler rafineler arasında en iyisi, en azından şuana kadar denediklerimden.
  • definisyon için bu macro nasıl sizce? karbonhidrat fazla mı kaçmıs? Bunları gün içine mi yaysam daha hızlı etki görürüm yoksa if diyeti mi yapsam? Ramazanda if diyetine uyarlayabilirsem bunu çok guzel olur

200 gr makarna 700kalori karbo 150 protein 22gr yağ1.4
    100 gr yulaf 60gr karbo 60 protein 12.6 yağ 7 kalori 360
    100 gr lor protein 15 yağ 3 kalori 100
    150 gr tavuk gogus 225 kalori protein 30 150 kalori
    1 kasık zeytinyağı 125 kalori 15gr yağ
    1 olcek whey 30gr protein 150kalori
    1 tane yumurta 80kalori 7gr protein 6gr yağ
    20 tane yaş badem kalori 170 yağ 14 protein 3
    1 şeftali 45 kalori
    1 kase yogurt 150 kalori protein 4 yağ 4
    3-4 bardak yeşil çay

protein 124
    karbo 210gr
    yağ 52 gr

toplam kalori:2000

boy: 185 kilo 78 yağ oranı tahimini 12-13 hedef 9-10

3gün cardio 3 gün vg 1gün ara

işin ilginci 5 topa yakın koyuyor 3,5 tl hesap kesiyor iskenderunda 2 tane yer keşfettim ikiside kendi başına açmış adamlar yani herhangi bir zincire mensup değil Yusuf Amca Dondurmaları

inşallah gittiğimde kavunlu piyasadan kalkmış olmaz

birde şey vardı rafinelerden

### DH Body Builders ###

denemiştim algida ve diğerlerine göre üst performans sergilemişti.

@Exhell

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlfredBorden -- 22 Haziran 2013; 19:36:25 >

Orijinalden alıntı: ADEBISI

definisyon için bu macro nasıl sizce? karbonhidrat fazla mı kaçmıs? Bunları gün içine mi yaysam daha hızlı etki görürüm yoksa if diyeti mi yapsam? Ramazanda if diyetine uyarlayabilirsem bunu çok guzel olur

200 gr makarna 700kalori karbo 150 protein 22gr yağ1.4
    100 gr yulaf 60gr karbo 60 protein 12.6 yağ 7 kalori 360
    100 gr lor protein 15 yağ 3 kalori 100
    150 gr tavuk gogus 225 kalori protein 30 150 kalori
    1 kasık zeytinyağı 125 kalori 15gr yağ
    1 olcek whey 30gr protein 150kalori
    1 tane yumurta 80kalori 7gr protein 6gr yağ
    20 tane yaş badem kalori 170 yağ 14 protein 3
    1 şeftali 45 kalori
    1 kase yogurt 150 kalori protein 4 yağ 4
    3-4 bardak yeşil çay

protein 124
    karbo 210gr
    yağ 52 gr

toplam kalori:2000

boy: 185 kilo 78 yağ oranı tahimini 12-13 hedef 9-10

3gün cardio 3 gün vg 1gün ara

Karbonhidrat çok. bu kadar karbonhidratı vücuda verirsen enerji için neden yağları kullansın ki? zaten yeterince enerji kaynağı sunuyorsun vücuda
  • Kalori miktarın çok az, keza proteinde öyle.

Kademeli kademeli düşür önce 2300den başla. Antrenman günlerinde 500 kalori açığı versen yeterli, gerisi riskli.

Macro tutman güzel. Bu şekilde yapan insan çok az. Diyet diyince insanın aklına karbonhidrat yok geliyor. Halbuki beyin fonksiyonları , kas kaybı olmaması için üstüne yağ yakarken kas gelişimi içinde karbonhidrat lazım.

500den fazla açık bırakma, gerekirse benim gibi dondurma yiyip kapatabilirsin. Junk food en iyi tercih oluyor çünkü cheat meal riskini azaltır. Hergün tatlı serbest.

@AlfredBorden bu markayı duymadım daha önce. Algidaya rakip gelmeli artık. Aslında bolulu hasan ustada güzel dondurmalar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 22 Haziran 2013; 19:39:55 >
  • Yazı geçirdiğim yerde spor salonu kapanmış, temmzu da spor salonu açılışı var mış devletin ama onda da neler olur nasıl olur belli değil Bi başlayamadık :(

### DH Body Builders ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 22 Haziran 2013; 19:39:51 >

Orijinalden alıntı: T-Dog

Yazı geçirdiğim yerde spor salonu kapanmış, temmzu da spor salonu açılışı var mış devletin ama onda da neler olur nasıl olur belli değil Bi başlayamadık :(

### DH Body Builders ###

bu sefer alt göğüs için kararlısın heralde termojenik yağ yakıcı hazır

Orijinalden alıntı: ADEBISI

neyi çıkartıp ne ekleyebilirim mesela ?

Protein ve yağ 1:1
    Karbonhidrat ise 100gr civarı olabilir.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.