Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (711. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Amroth.

Bizim salon da açıkmış bugün, ama okullar tatil olduğu için yazlıkçı toplulukları ikişerli üçerli gruplar halinde salondalardı yine.

Normalde 40 dk da biten antreman sıra beklemekten 60 dk da bitti ..

Ekleme

Haftada 6 gün, her gün 1 bölge çalıştıracak olsanız sıralamanız nasıl olurdu?

göğüs
    triceps
    off
    sırt
    biceps
    omuz
    bacak

veya

göğüs
    triceps
    sırt
    biceps
    omuz
    bacak
    off

AMA bana kalırsa
    göğüs triceps
    sırt biceps
    off
    off
    omuz kalf
    bacak
    off

quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

quote:

Orijinalden alıntı: DamonSalvatore

quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

beyler 85kg 180 boya sahibim ve yanlarda yağlanma başladi daha önce sadece basketbol geçmişim var spor salonuna fitness vb. gitmis degilim ne önerirsiniz

Hadi bakalım genç adamsın
     ### DH Body Builders ###

o kadar mı yanlar için yapılabilecek bi hareket falan ?

Fitness'a başlayacaksın, yediğine dikkat edeceksin, cardio yapacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LakrosEu -- 1 Mayıs 2013; 16:08:28 >

Şöyle düşündüm, göğüs triceps ve sırt biceps aralarına 2 şer gün koydum. o antremanlarda triceps ve biceps de bir nebze yorulduğu için.

göğüs
    sırt
    omuz
    triceps
    biceps
    bacak, karın
    off
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuktrkylmz

quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade-Altug

Birde Aminomax 8000 mi ? Xpro Nutrition Amino 6000 mi ?

Birinin içeriği 100 mg olarak diğeri ölçek başına olduğundan araştıramadım.Bilen varsa yazabilir mi , hangisi daha etkili ?

Xpro'un aminoasit profili daha iyi,6000liği nerde buldun link atarmısın

protein7.com
    404 Sayfa Bulunamadı - protein7.com
    http://www.protein7.com/news/urun.php?s=urun-goruntule2&id=134

Protein 7 yani yakamoz gıdaları Türkiyede tek patent sahibidir.Gnc yan bayilik olup ürünlerini yakamoz gıdadan almaktadır.O yüzden protein 7 sitesinden getiriyorum ürünlerimi..

Asus K53SV-SX1006V | ASUS RT-AC68U | Sony Xperia Z | PSP | WD Tv Live | Sony Dav Dz 840 Ev Sinema Sistemi | Logitech X-530 | Logitech H800 Headset | Logitech z506 | Sennheiser CX350 | Beats Pro MOONSTER | Logitech G700s Gaming Mause | Logitech g510s Gaming Keyboard | Logitech g930 Gaming Headset | Logitech Anywhere MX Mause
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcuktrkylmz

quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade-Altug

Birde Aminomax 8000 mi ? Xpro Nutrition Amino 6000 mi ?

Birinin içeriği 100 mg olarak diğeri ölçek başına olduğundan araştıramadım.Bilen varsa yazabilir mi , hangisi daha etkili ?

Xpro'un aminoasit profili daha iyi,6000liği nerde buldun link atarmısın

Teşekkürler =)

Asus K53SV-SX1006V | ASUS RT-AC68U | Sony Xperia Z | PSP | WD Tv Live | Sony Dav Dz 840 Ev Sinema Sistemi | Logitech X-530 | Logitech H800 Headset | Logitech z506 | Sennheiser CX350 | Beats Pro MOONSTER | Logitech G700s Gaming Mause | Logitech g510s Gaming Keyboard | Logitech g930 Gaming Headset | Logitech Anywhere MX Mause
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kragger

Bugün salona gidilmez arkadaşlar 23 nisanda gitmiştim salonda ilkokullular ve akşamları gelen normalde çalışan böğüren tayfa vardı.Bir daha tatillerde gitmiyorum o yüzden

salondan geldim,
    3 yazlıkçı vardı, 10dk sonra gittiler,yaşlı amca vardı bir de, tam muhabbetçi
    ben geldikten 5 dk sonra gelen ultra kısa boylu bir kız vardı,halterciymiş,ben antrenmanı bitirdim hala ısınıyordu,1 saat ısınılır mı ya
    rahatça bitirdim antrenmanı

ha bir de tombul bir arkadaş vardı,ısınan kızla muhabbet edip durdu,başka da birşey yapmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi live2lift -- 1 Mayıs 2013; 17:27:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • quote:

Off günlerde çok sıkılıyorum ve uzun zamandır çift bölge antreman uyguladığım için değişiklik iyi olur diye düşündüm. 1 ay civarı her gün tek bölge çalışıcam ama hakkını vererek tabi.

Şöyle düşündüm, göğüs triceps ve sırt biceps aralarına 2 şer gün koydum. o antremanlarda triceps ve biceps de bir nebze yorulduğu için.

göğüs
    sırt
    omuz
    triceps
    biceps
    bacak, karın
    off

ben de off günlerde boşlukta hissediyorum kendimi,

triceps için 1 gün ayırmak lüks bence,
    antrenman çok çabuk geçer ya da sürekli aynı kası yorduğun için set aralarını uzatman lazım,
    biceps triceps
    göğüs
    sırt
    bacak
    omuz karın diyorum

TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • sıcaklar bastırdı salona gidesim gelmiyor antalyadaki nem insanı öldürüyor

POTANSİYEL TROLL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

sıcaklar bastırdı salona gidesim gelmiyor antalyadaki nem insanı öldürüyor

İzmirde aynı 30 dereceden aşağı düşmüyor artık hava

Off günlerde çok sıkılıyorum ve uzun zamandır çift bölge antreman uyguladığım için değişiklik iyi olur diye düşündüm. 1 ay civarı her gün tek bölge çalışıcam ama hakkını vererek tabi.

göğüs
    sırt
    omuz
    triceps
    biceps
    bacak, karın
    off

bence sırttan sonra off olsun ve biceps tricepsi birleştir yani şöyle olsun
    1.GÖĞÜS
    2.SIRT
    3.OFF
    4.OMUZ
    5.KOL
    6.BACAK
    7.OFF

ben de bu aralar tek bölge çalışmayı düşünüyorum ama böyle de antrenman 40 dk falan sürüyor yaptığımdan bişey anlamıyorum

göğüs
    sırt
    kardiyo
    omuz
    biceps, triceps
    bacak, karın
    off

Kardiyo ve off günde karbonhidrat alımını azaltırım.

Karını bacakla bir çalıştırıyorum daha iyi oluyor, çoğu bacak hareketinde karın da çalıştıgı için ısınmış oluyor. bacakdan sonra direk karına geçiyorum iyice hissediyorum o bölgeyi daha iyi oluyor.

Böyle daha iyi oldu sanki program. 1 ay deniyelim bakalım sonuçları ne yönde olacak.
  • Kardiyodan ya da sırttan sonra da karın çalışsan iyi olur bence. Haftada 2 ya da 3 kez çalışılmasında bir mahsur yok sonuçta.

Böylelikle 6 gün antreman olacak, yaz da geldi. bi kaç kilo yağ atabilirsem güzel olcak.
  • Arkadaşlar bir şey sorucam şuan kullandığım protein tozunda kreatin bulunduğu için antreman öncesi ve sonrası kullanıyordum.Ancak şimdi O.N Gold Whey alıcam içinde kreatin yok bcaa var.Protein tozu kullanış şeklimi antreman sonrası ve bir sonraki gün sabahı mı yapsam? Bir sonraki gün kalktığımda ağrılarım oluyor gün içi devam eden sızlama şeklinde tabi sanki sabahında içsem daha iyi olur gibi düşündüm?

Orijinalden alıntı: Kragger

Arkadaşlar bir şey sorucam şuan kullandığım protein tozunda kreatin bulunduğu için antreman öncesi ve sonrası kullanıyordum.Ancak şimdi O.N Gold Whey alıcam içinde kreatin yok bcaa var.Protein tozu kullanış şeklimi antreman sonrası ve bir sonraki gün sabahı mı yapsam? Bir sonraki gün kalktığımda ağrılarım oluyor gün içi devam eden sızlama şeklinde tabi sanki sabahında içsem daha iyi olur gibi düşündüm?

İdeal kullanım şekli böyle olmalı zaten, hem karaciğeri ve böbrekleri daha az yormuş olursun günde 1 kere içerek. off günler sabah, antreman günleri antremandan sonra. en temizi
  • Beyler havalar ısındı. Antremanda süper set uyguluyorum su gibi terliyorum acayip uyuz oluyorum bu duruma Kilo vermeye gelenlerde gram ter yok

Bu arada 67 kg oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik_Psikopat -- 1 Mayıs 2013; 19:22:13 >

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Beyler havalar ısındı. Antremanda süper set uyguluyorum su gibi terliyorum acayip uyuz oluyorum bu duruma Kilo vermeye gelenlerde gram ter yok

Bu arada 67 kg oldum

Sabah ac karnina mi

Orijinalden alıntı: Bestanden

quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

Beyler havalar ısındı. Antremanda süper set uyguluyorum su gibi terliyorum acayip uyuz oluyorum bu duruma Kilo vermeye gelenlerde gram ter yok

Bu arada 67 kg oldum

Sabah ac karnina mi

Yok dostum yağ yakımı için şuan özel bi çabam yok ama süper set uygulamamın amacı yağsız büyüme için ve hormonların yükselmesi için. Ama çok yoğun bi antreman değil mesela bugun 3 omuz 2 bacak hareketi yaptım 2 mekik hareketi antreman bitiyor. Set sayıları ve ağırlıklar biraz fazla o kadar. definasyona 75 olunca girmeyi düşünüyorum veya ramazan ayında Intermittent Fasting uygulayarak bi taşla 2 kuş vurmayı düşünüyorum

tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

aletin üst kısmı dümdüz oldugöbek deliğinin alt kısmında hafif bir yağ tabakası var,onu da halletsem süper olacak

Pardonda senin alet ne tarafta?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.