Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (601. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

Normalde 3-5 kişinin olduğu salonda bu gün 20-25 kişi vardı ve hareketleri doğru yapanların sayısı 3 ü geçmiyordu.
    Yani: yazlıkçılar

Bence film çekilmeli. Gişe rekorları kırmazsa ben bişey bilmiyorum. Adam hocanın gösterdigi hareketleri yapıyor üstüne ortaya karışık yapıyor.

Baziları 1 seti yapıyor yanlış bi şekilde 2. sete 30 dk sonra giriyor.

Hacim kazanmak isteyen haldır haldır indirip kaldırıyor. Geçen uyardım baktım hala aynı. Sonra dedim koy .... rahvan gitsin.

Filmin isminde hazır.

YAZLIKÇILAR GELİYOR..

Ölümcül deney serisini bile geçer

Yok hocam sakın doğrusunu göstermeye falan çalışma. Hoca hariç birisi öyle birşeye yeltenirse elemanın aşağılık kompleksi kabarıyor, küfretmişsin gibi bakıyor. "Eyvallah kardeş, iyi ki öğrettin. Değilse yanlış yunluş yapıyor olcaktım" diyenini görmedim, duymadım.
    Zayıf eleman antrenmanını bitirdi, geçti spin bisikletinde kardiyo yapıyor.

Adamlarda bilgi yok hadi onu anladım ama. Adam benim ilk halim gibi bi deri bi kemik. Öyle uyuşuk davranıyor ki bi tane patlatasım geliyor la yap takır takır git yemek ye dinlen. Yok 2 set arasi minimum 10 dk bekliyor Ne bilim tuhaf geliyor bana hedefleri yok anlaşılan.

Doğru diyorsun bu saatten sonra göstermem zaten bişey yaparım işimi yardım gelirim. Bu ara motivasyonum azaldı gibi yerimde sayıyor hissediyorum kendimi.

Gerçi tam anlmıyla bölgesele geçtim artık umarım gelişme durmaz
  • Arkadaşlar merhaba. Ocak ve şubat aylarında 2 ay yaptıgım bu sporu okulun ağırlığı sebebiyle bırakmak zorunda kaldım. Haziran ortasinda tekrar başlamayı düşünüyorum. Yanlz yaz olması sebebiyle ve her gün yüzebilme imkanım olduğundan dolayı koşu yerine kardiyo olarak yüzme yapsam mesela nasıl olur? Normalde haftada 4 gün antreman vardı 1 günü boş bırakıp geri kalan 2 dinlenme gununde de kardiyo yapıyordum. Acaba o günlerde koşu yerine yüzsem çok mu yorar kolları ne dersiniz? Koşu daha faydalı olur diyrsanız koşu yaparım ama yazın malum zor oluyor diye dedim ama kasabilirim kendimi yani.

Orijinalden alıntı: ADEBISI

quote:

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

supplementların içinde bulunun aspartan hakkında ne dusunuyorsunuz?2-3 gundur kafamı kurcalıyor benim

Artık çoğunda bulunmuyor, hangisini kullanıyorsun?

optimum onbirde aspartic asid ile aspartan farkli seyler mi ?

Bakıldığında aynı şeyler aspartic asid as known as aspartam

Ve aspartam ın yan etkileri diye araştırıldığında uzun bir liste karşımıza çıkıyor. Hem de neler neler

Şöyle bir bakıldığında aspartic asid tek başına değil de fenilanin ile aspartam ı oluşturuyorlar falan diye gidiyor kısaca türevleri mürevleri kullanmayın , sabah sabah bu kadar yorum yapabildim, araştırabildim :)

sagolun hocam. şimdi bunlar tehlike arz ediyor mu ? hem optimum on da hemde muscletech nitro içindede var

Bitene kadar kullanırsın, daha sonra muadillerine bakarsın.

Sizce dha çok nelere çalışmam lazım ? Eksiklerim nelerdir ?

### DH Body Builders ###

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

supplementların içinde bulunun aspartan hakkında ne dusunuyorsunuz?2-3 gundur kafamı kurcalıyor benim

Artık çoğunda bulunmuyor, hangisini kullanıyorsun?

optimum onbirde aspartic asid ile aspartan farkli seyler mi ?

Bakıldığında aynı şeyler aspartic asid as known as aspartam

Ve aspartam ın yan etkileri diye araştırıldığında uzun bir liste karşımıza çıkıyor. Hem de neler neler

Şöyle bir bakıldığında aspartic asid tek başına değil de fenilanin ile aspartam ı oluşturuyorlar falan diye gidiyor kısaca türevleri mürevleri kullanmayın , sabah sabah bu kadar yorum yapabildim, araştırabildim :)

sagolun hocam. şimdi bunlar tehlike arz ediyor mu ? hem optimum on da hemde muscletech nitro içindede var

Bitene kadar kullanırsın, daha sonra muadillerine bakarsın.

hangi whey de yokki? Siz ne kullanıyorsunuz?

Wheylerde yazar Aspartam - Free diye yada içeriklerinde varsa eğer aspartam e951 vb. şeyler yazar ben amix monstr beef kullanıyorum

www.amix-nutrition.com
    Amix | Amix NutritionAnabolic Monster Beef Protein pwd.
    http://www.amix-nutrition.com/products/82/anabolic-monster-beef-protein-pwd

burdan bakarsan onun içindede L-Aspartic Acid olarak bulunuyor neyse birşey olmaz sanırım

1.89 boy, 70 kilo. Yağ oranı %8.8, TBW (vücuttaki su oranı) %62, vücut kitle endeksim %19.7, kas kütlem 61 kg.

Makinenin verdiği ideal kilo ise 78.6. Yani 8-9 kilo kadar eksiğim var. Kilo almak istiyorum ne gibi tavsiyeleriniz olacaktır? Weight Gainer 2200 adlı ürün var elimde GNC firmasının. Kullanmalı mıyım? Kol ve bacaklarımda neredeyse hiç yağ yok oldukça ince, karın/göbek bölgem kolay yağlanıyor. Weight Gainer yağlanma yapar mı? Bunun önüne nasıl geçebilirim? Kısacası göbek bağlamadan 8-9 kilo almak istiyorum. Weight Gainer gibi bir takviye kullanabilirim, elimde var. Nasıl bir çalışma/yemek yeme ve ne kadarlık bir süre gereklidir? Yardımlarınızı bekliyorum.

Orijinalden alıntı: Kıdemli Çavuş

gainer ve protein tozu alacağım, ne zaman ve nasıl kullanırsam en iyi şekilde sonuç alırım fikir verirseniz sevinirim

kilom 70 bu arada

Orijinalden alıntı: Bestanden

hardline whey 3x matrix kullanan var mı tadı nasıl memnun musunuz

Stokta olsa alcam, stokta yok ki

quote:

Wheylerde yazar Aspartam - Free diye yada içeriklerinde varsa eğer aspartam e951 vb. şeyler yazar ben amix monstr beef kullanıyorum

http://www.amix-nutrition.com/products/82/anabolic-monster-beef-protein-pwd

burdan bakarsan onun içindede L-Aspartic Acid olarak bulunuyor neyse birşey olmaz sanırım

Yapacak birşey yok :) Dolaylı yollardan kitliyorlar öyle yada böyle eskiden aspartam diye içeriklerinde yazardı , şimdi l-aspartic asid diye yazıyor , ona dikkat etmemişim. Desene bu güzel şeyi de bırakacağız :)

L-Aspartic Acid bambaşka birşey olması lazım, aspartam ayrı birşey.

Farklı kaynaklar farklı şeyler söylüyor.

1- L-aspartic acid diğer adı aspartam
    2- L-aspartic acid nam-ı diğer aspartamın ana zamazingosundan biri öteki fenilanin

Biri vücuda zararlı , öteki proteinin yapıtaşlarından ve beynin ihtiyacı non-essential dedikleri amino zamazingosu.

L-Aspartic-acid Vücutta üretilemeyen aminoasittir. Daha çok metabolizmayı hızlandırmaya ve atp adonizin sentezinde aktif kalmasına yardımcı oluyor. Tatlandırıcı ile nasıl bağlantı kurdunuz anlamadım. 2013 de hala aspartam ile tatlandıran supplement firması olacağını zannetmiyorum.

Orijinalden alıntı: Exhell

Burda karışıklık olmuş. Biri aspartam demiş herkeste götürmüş konuyu :)

L-Aspartic-acid Vücutta üretilemeyen aminoasittir. Daha çok metabolizmayı hızlandırmaya ve atp adonizin sentezinde aktif kalmasına yardımcı oluyor. Tatlandırıcı ile nasıl bağlantı kurdunuz anlamadım. 2013 de hala aspartam ile tatlandıran supplement firması olacağını zannetmiyorum.

Maalesef ki hangi kaynağı okuyacağımızı şaşırdık. Yalnız her yada günümüz supplementlerinde olmasa bile eczanelerden bir ilaç, efersan tablet vs. aldığımız da içlerinden aspartam maddesi kullanılmış olanları çıkabiliyor. En son NAC 600 kullandım ahanda bugün sonuncu idi aspartam. Şahsen sürekli kullanılmadıkça fazla bir zararını (belli bir yaşa kadar yada olaya kadar) göreceğimizi zannetmiyorum. (kişisel farklılıklar haricinde)

Unutmadan bazı yerlerde üstüne basa basa yazmışlar , Aspartic acid in başına niye L getirirler falan diye gereksiz ve ti ye alınan yazılar dahi vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T-Dog -- 25 Mart 2013; 12:03:29 >

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

Burda karışıklık olmuş. Biri aspartam demiş herkeste götürmüş konuyu :)

Maalesef ki hangi kaynağı okuyacağımızı şaşırdık. Yalnız her yada günümüz supplementlerinde olmasa bile eczanelerden bir ilaç, efersan tablet vs. aldığımız da içlerinden aspartam maddesi kullanılmış olanları çıkabiliyor. En son NAC 600 kullandım ahanda bugün sonuncu idi aspartam. Şahsen sürekli kullanılmadıkça fazla bir zararını (belli bir yaşa kadar yada olaya kadar) göreceğimizi zannetmiyorum. (kişisel farklılıklar haricinde)

İlaçlar, ilaç firmaları üretimi çok önceden yaptıkları için(3-4 yıl öncesi)halen aspartam kullanılıyor gibi gözükebilir. 2013de üretilipte aspartam kullanan bir firmaya henüz rastlamadım.

Aspartam sadece bu madde de yok tabiki, çikolata,şekerleme,kolalarda da var. Aspartam bir zamanlar sadece diyet ürünüydü. Şimdiki sektöre glikoz şurubuyla birlikte aspartamı da katıyolar tatlılık için.

Orijinalden alıntı: Bestanden

hardline whey 3x matrix kullanan var mı tadı nasıl memnun musunuz

Çileklisi güzel, çilekli süt gibi içimi kolay, tadı güzel.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.