Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (567. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • Kreatini hangi kaşıkla kullanmam lazım bi forum sitesinde fotograf vardı da ordaki tatlı kaşığına göre büyük sanki bizimkisi

Orijinalden alıntı: diffriend

Tepeleme çağ kaşığı 5gr'a tekabül ediyor, sağdakinden tepeleme kullanın.

Hocam tepeleme derken kaşığın maksimum alabildiği miktarı mı koyucam

Orijinalden alıntı: Romeo0

quote:

Dağ gibi biriksin işte kaşıkta

Orijinalden alıntı: cgdas_ua

Ortadaki yani tatlı kaşığı ile alacaksınız, çay kaşığı 5 gr tekabül etmiyor, ürünün üstünde çay kaşığı yazar ama yurtdışında çay kaşığı bizim tatlı kaşığımız

Tatlı kaşığında bi aldığım bi aldığımı tutmuyor onu nasıl halledicem

quote:

quote:

Dağ gibi biriksin işte kaşıkta

Anladım hocam sağolasın

quote:

Çay kaşığını doldur karıştır iç dostum zaten 5 gram alsan bile vücudunda 5 gram girmiyor illa 1-2 gram idrar yoluyla atılıyor. Takılma bu kadar ince ayrıntıya

Amix Monster amino beef ve gaspari bcaa 6000 aldım. Yalnız anavite ne lanet bir şey ya iğrenç kokuyor iğrenç.

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Orijinalden alıntı: hector-07

Birisi hangi bölgeler birlikte çalıştırılabilir yazabilir mi?

Bir büyük bir küçük kas grubu genelde en tercih edilen çalışma şekli.

Mesela

Göğüs, biceps

Bacak, omuz

Sırt, triceps

Şeklinde

Peki ilk büyükden mi başlıcam?

Orijinalden alıntı: FieSTaA

Bugün gidip kan verdim yarın herhalde çıkar değerler yağ oranı felan fistan.

Amix Monster amino beef ve gaspari bcaa 6000 aldım. Yalnız anavite ne lanet bir şey ya iğrenç kokuyor iğrenç.

evet anavite igrenç kokar,optimum optiman bu konuda daha iyi,

amix nasıl tad olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelulive

quote:

evet anavite igrenç kokar,optimum optiman bu konuda daha iyi,

amix nasıl tad olarak

uykusuz ve nezleydim bugün gitmedim geç saate kalınca antrenmana. Yarın söylerim artık tadını ama çok kötüymüş tadı başka bir kullanan arkadaş söylemişti.

Orijinalden alıntı: Amroth.

quote:

Orijinalden alıntı: hector-07

Birisi hangi bölgeler birlikte çalıştırılabilir yazabilir mi?

Bir büyük bir küçük kas grubu genelde en tercih edilen çalışma şekli.

Mesela

Göğüs, biceps

Bacak, omuz

Sırt, triceps

Şeklinde

Peki ilk büyükden mi başlıcam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağ yakımını hızlandırmak için ne kullanabilirim? Forumda arattım ancak bulamadım başka bir yerde kreatin diye okudum ancak ben farklı biliyordum.Yaza şurada 3-4 ay kaldı biraz ek yardım almak istiyorum

Orijinalden alıntı: Kragger

Yağ yakımını hızlandırmak için ne kullanabilirim? Forumda arattım ancak bulamadım başka bir yerde kreatin diye okudum ancak ben farklı biliyordum.Yaza şurada 3-4 ay kaldı biraz ek yardım almak istiyorum

Yağ yakımı için kreatin değil L-carnitin kullanılır.

Orijinalden alıntı: Kunteper96

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

benim sol göğüs sağa göre biraz daha büyük, yakından farkedilebiliyor bu durum üstümde birşey yokken, nasıl düzeltetebilirm bu durumu ve ne kadar süre alır ?

Bide mekik ve bazı hareketlerde 12-15 yerine 20 ye çıkarsam sorun olur mu (12-15 zorlamıyor)

Solaksan sol göğsün daha büyük olması normaldir.
    Mekikde sayıyı artırabilirsin sıkıntı yok ama normal hareketlerde 12-15 zorlamıyorsa ağırlığı artır. Zaten yeni başlayan birine 12-15 tekrar yaptırmak doğru olmaz. 8-12 arası idealdir. Son tekrarı zorlanarak bitirdiğin ağırlıkları seç. İlk tekrarlarda zorlanıp da hareketi yarım/yanlış yapacağın kadar çok değil ama.

Solak değilim :( üç aylık fitness deneyimim var, dumbell ile de alt karın kaslarını çalıştırabileceğim hareketler var mı bilmiyorum :(

ve haftada 3 günlük programda (diğer hareketlerde var tabii ) bunu dengelemek ne kadar bir süre alır ? birde bir görğüs hareketinde 3 er set yaptıktan sonra ekstra olarak sağ görğüs için 1-2 set daha yapayı mı ? böyle de geçer mi ?

cidden sağ göğüs asıl önemli faktör şu an.

sorun şu sağlak değil solağım ve solum daha büyük büyük ihtimal dengesiz çalıştım. 4*15 lik çalışma setlerimde sağ göğsü 6*15 yapsam sakıncası olur mu ?

Kreatini hangi kaşıkla kullanmam lazım bi forum sitesinde fotograf vardı da ordaki tatlı kaşığına göre büyük sanki bizimkisi

çay kaşığı 5 gr herkesce bilinen birşeydi ama optimum kreatininde bende tatlı kaşığı tepeleme 5 gr geliyor.. bilginize

Amix in monster beef ini bugün aldım, kokusundan tut duruşuna kadar sağlam duruyor, ilk günüm yarın olacak. Ve bayilik hakkında konuşacağım. Duruma göre bayisi olacağım. Anavite alacaktım 10 lira ucuza almak varken dedim stoğa girmesini bekliyorum. yoksa minimum 70 e buldum yoksa 80 - 90 türk lirasına kadar çıkıyor.
    Kokusuna bakma löp löp götür :D :D

Orijinalden alıntı: T-Dog

quote:

Amix in monster beef ini bugün aldım, kokusundan tut duruşuna kadar sağlam duruyor, ilk günüm yarın olacak. Ve bayilik hakkında konuşacağım. Duruma göre bayisi olacağım. Anavite alacaktım 10 lira ucuza almak varken dedim stoğa girmesini bekliyorum. yoksa minimum 70 e buldum yoksa 80 - 90 türk lirasına kadar çıkıyor.
    Kokusuna bakma löp löp götür :D :D

Bayiisi ol da ucuza verirsin bize löp löp alırız :D

Anaviteyi insan ölüsünden yapmışlar galiba o derece leş kokuyor. Ben 49 tlye aldım anaviteyi GNC 60 tl indirim koduyla.

Orijinalden alıntı: Kragger

Yağ yakımını hızlandırmak için ne kullanabilirim? Forumda arattım ancak bulamadım başka bir yerde kreatin diye okudum ancak ben farklı biliyordum.Yaza şurada 3-4 ay kaldı biraz ek yardım almak istiyorum

Temelin şunlar olsun:

- Takviye kullanıyorsan, Kas yıkımını önleyici kombine edebileceğin yada tek olarak kullanabilecğin ürün kullan.
    - Şekeri, ekmeği aşırı yağlı ürünleri kes.
    - Çok yeme , az az ama sık sık ye ki kan şekerini sabit tutmaya bak.
    - Bol su iç.
    - Programların 4*12 4*15 4*20 gibi çok tekrarlı programlar olsun.
    - Belli bir düzende git spora
    - Belli bir zaman aralığı koy kendine
    - Misal erkeklerde 45 dak. sonra kas kaybı olur derler , cardio da.
    - Cardio yu eksik etme hayatından.

Burası Önemli:

- Doktor kontrolünde ama uzun vade de daha sağlıklı kilo vermek istiyorsan, doktor bak diyetisyen demiyorum doktor kontrolünde yeme düzenin olsun.
    - Neden mi ? Bir sürü insanda insülin direnci vardır ve ilaç olarak glifor kullanırlar. Var mı yok mu baktırt.

Yağ yakımını hızlandırmak için ileri düzey besin gıdası illa kullanacağım diyorsan (stereoid değil tavsiye etmem ama vereceğim ürünler satışı yasal ürünler yalnız dengesiz kullanılmamalı)

- Animal Cuts (güzeldir ama eskisi gibi mi bilmiyorum aşırı versiyonu çıktı , dezavantajı 18 kapsül/ilaçtan oluşuyordu günde 2 paket o da 18 e tekabül ediyor)
    - Hydroxycut (animalcuts ın tek kapsüllüsü gibi düşün, hatta 1-2 versiyonu var yenisi daha güçlü imiş)
    - Lipo 6 almak istediğim ama deneme şansım olmayan yukarıdakilere alternatif ürün

Yağ yakımı gıdalarını en son uygula derim, yorucu süreç çünkü. Hatta hydroxycuttan kötü etkilenenler dahi olduğunu okumuştum zamanında , diğerleride aynı etkiyi yapabiliyor, kullanacaksan da programa sadık kal , kalmayacaksan başlama bile.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.