Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (524. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: İzmir.li

tekrar yazayım mesaj unutuldu 3. ayıma girince protein + amino asit + kreatin almalımıyım işe yararmı erken mi
    ayrıca 1.82 62kgyım kardiyo yapmaya başlayayım mı nasıl yapayım bisiklet koşu v.b şunuda sormak istiyorum şuan her hareketi 4x8 yapıyorum 2.aydayım ne zaman piramit sisteme geçeceğim daha ne kadar böyle devam edeyim.

Yuh be kardesim 3. Ayına girmemişsin daha
    İlk 6 ay hiç bişey kullanma sadece guzel beslen
    7. Aydan itibaren duruma gore idman sonrası protein tozu iç bana kalırsa onu bile içme zaten saglam beslenirsen normal gıdalar son derece yeterli oluyor sahsen 9. Ayımdayım hala normal beslenerek hacim alıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bazı arkadaşlar resim koymuş.Sayfayı görünce bende paylaşmak istedim.1 buçuk senedir eve aldığım setle çalışıyorum ağırlık sehbası vs herşey var.Başlangıç kilom 63 tü 1 buçuk senede iyi beslenerek ve weider mega mass 4000 ile74 kg a geldim.Salona gitmiyorum şuan yanlız ihtiyaç oluyor artık insan hissediyor bazı hareketleri yetersilziğini.Evde çalışmamın sonucu şuanlık böyle.Yavaş yavaş kıvama gelicez inşallah.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 16 Ocak 2013; 1:45:50 >

Orijinalden alıntı: Z3A

Kıskandım

Orijinalden alıntı: Z3A

Bazı arkadaşlar resim koymuş.Sayfayı görünce bende paylaşmak istedim.1 buçuk senedir eve aldığım setle çalışıyorum ağırlık sehbası vs herşey var.Başlangıç kilom 63 tü 1 buçuk senede iyi beslenerek ve weider mega mass 4000 ile74 kg a geldim.Salona gitmiyorum şuan yanlız ihtiyaç oluyor artık insan hissediyor bazı hareketleri yetersilziğini.Evde çalışmamın sonucu şuanlık böyle.Yavaş yavaş kıvama gelicez inşallah.

Hey maşallah tricepsler almış başını gidiyor göğüse önem vermelisin dostum ama güzel yağsız vücut tebrik ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

http://forum.donanimhaber.com/m_70409539/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70409539

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z3A -- 16 Ocak 2013; 19:38:26 >

Orijinalden alıntı: PsychoticInfIuence

4aydır bu sporu yapıyorum. Pek düzenli gidemesemde yinede gidebildiğim kadar gitmeye çalışıyorum. Boy 1.89 kilo 70.4. Hocam gainer kullanmamı önerdi bende bu öneriye uyarak bi gainer aldım. Fakat bunu ne şekilde kullanmam gerekiyor, kutunun üzerinde günde bir kere 4kaşık şeklinde kullanın yazıyor. Fakat salondaki elemanlar günde iki kere bi öğle yemeğinden sonra birde ant. sonra kullan diyor. Kafam karıştı iyice yardımcı olabilecek olan varmı?

antremandan 1 saat önce ve antremandan hemen sonra alınız yemekten sonra alması pek bi işe yaramaz gıbı gelıyo antremandan once alırsan içindeki karbolar sayesınde enerji kazanırsın performansın artar

Orijinalden alıntı: feelulive

salonu başka bir şehirdeki işler nedeniyle 4 aylığına bırakıyorum ama vücut ağırlığıyla yapılan egzersizlere devam......
    takviye olarak ta multivitamin ve balık yağını kullanmaya devam, diğerlerine ara veriyorum

spora geçen sene ocakta başlamıştım ama ilk ölçümü temmuzda almıştım;
    temmuz 2012 ölçülerim;
    kilo:88 omuz:124 göğüs:106 bel:94 pazu:38

ve ocak 2013 ölçülerim;
    kilo:94 omuz:129 göğüs:109 bel:94 pazu:42
    4 aylık sürede sadece vücut ağırlığınla yapacağım egzersizleri düşünürsek çok fazla kas kaybım ve yağlanma olur mu dersiniz

tam da hacimlenmeye başlamıştım,yağ oranım da düşmeye başlamıştı,bir miktar göbek ve göğüs kısmında halen var,kardiyoya ağırlık vererek onları da yakmayı planlıyordum ama tüm planlar hazirana kaldı.
    pek yağ yakıcı kullanmaya niyetim yoktu ama kampanya olunca muscletech hydroxycut almıştım ve bugün kullanmaya başladım, en azından bu süre içinde abur cubura yönelmemi engeller diye düşünüyorum

Vücut geliştirmeye başlayıp da ilk ölçüsünü 6 ay sonra alan bir sen varsındır herhalde

Orijinalden alıntı: Executor06

quote:

salonu başka bir şehirdeki işler nedeniyle 4 aylığına bırakıyorum ama vücut ağırlığıyla yapılan egzersizlere devam......
    takviye olarak ta multivitamin ve balık yağını kullanmaya devam, diğerlerine ara veriyorum

spora geçen sene ocakta başlamıştım ama ilk ölçümü temmuzda almıştım;
    temmuz 2012 ölçülerim;
    kilo:88 omuz:124 göğüs:106 bel:94 pazu:38

ve ocak 2013 ölçülerim;
    kilo:94 omuz:129 göğüs:109 bel:94 pazu:42
    4 aylık sürede sadece vücut ağırlığınla yapacağım egzersizleri düşünürsek çok fazla kas kaybım ve yağlanma olur mu dersiniz

tam da hacimlenmeye başlamıştım,yağ oranım da düşmeye başlamıştı,bir miktar göbek ve göğüs kısmında halen var,kardiyoya ağırlık vererek onları da yakmayı planlıyordum ama tüm planlar hazirana kaldı.
    pek yağ yakıcı kullanmaya niyetim yoktu ama kampanya olunca muscletech hydroxycut almıştım ve bugün kullanmaya başladım, en azından bu süre içinde abur cubura yönelmemi engeller diye düşünüyorum

Vücut geliştirmeye başlayıp da ilk ölçüsünü 6 ay sonra alan bir sen varsındır herhalde

ilk gittiğim salonda hoca gel ölçü alalım demeyince ben de istemedim,kimseden de ölçü alırken görmedim, 2. salonda başladığım gün aldık

TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • quote:

ilk gittiğim salonda hoca gel ölçü alalım demeyince ben de istemedim,kimseden de ölçü alırken görmedim, 2. salonda başladığım gün aldık

Bizim hoca her ay ölçüsünü alıyor üyelerin. Gelişme yoksa beslenmeyle ilgili tavsiyeler vs veriyor. Hoca almasa bile şahsen 2 haftada bir biceps ölçüme bakardım ilk zamanlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 17 Ocak 2013; 18:54:08 >

beslenme olarak günlük ek besinsiz 80-85 gr protein , 200-230 gr karbonhidrat alıyorum ortalama.

Yeni kombinasyon:

-O.N creatine powder

-Hardline 3Matrix

-Hardline vitamin mineral

ek olarak ne eklemeliyim bilgilendirirseniz sevinirim. Pre workout olarak enerji ürünlerine baktım ama gerçekten pahalı

aklımda amino yada glutamine var.

Orijinalden alıntı: Crash47

beyler yeni kombinasyona geçtim.

beslenme olarak günlük ek besinsiz 80-85 gr protein , 200-230 gr karbonhidrat alıyorum ortalama.

Yeni kombinasyon:

-O.N creatine powder

-Hardline 3Matrix

ek olarak ne eklemeliyim bilgilendirirseniz sevinirim. Pre workout olarak enerji ürünlerine baktım ama gerçekten pahalı

ek besinlerden medet umma, günlük doğal tüketim macron çok düşük, zaten ben 200g protein alıyorum sen 200g karboyla nasıl gelişeceksin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 18 Ocak 2013; 11:54:30 >

Orijinalden alıntı: Exhell

quote:

Orijinalden alıntı: Crash47

beyler yeni kombinasyona geçtim.

Yeni kombinasyon:

-O.N creatine powder

-Hardline 3Matrix

ek besinlerden medet umma, günlük doğal tüketim macron çok düşük, zaten ben 200g protein alıyorum sen 200g karboyla nasıl gelişeceksin?

asıl sorunda bu ya. İşimin gereği yemek yemeye fırsat bulamıyorum. bazen değişiyor miktarlar ama kesin 3-4 öğün yiyorum.

Supplementlerden anabolik etki de beklemiyorum zaten . dediğin gibi bu beslenmeyi ek besinlerle yükseltmeye çalısacağım

Orijinalden alıntı: K4TL14M

Sonunda askerden geldim.6 ay geçmesine rağmen kolumu ölçtüm çok şaşırdım.Nerdeyse hiç ölçü kaybı yok.Paso et yemekten galiba.Son 2 ayda tenekelerden yaptığımız halterle çalışmıştım biraz.

geçmiş olsun poşet

ben de hazirana kadar ara verdim, vücut hareketleri ile formda kalmaya çalışacam
    TV:samsung 51f5570, MEDIA PLAYER: himedia q10 pro, SİNEMA:yamaha rx-v681, polk audio s50, s30, s15, wharfedale dfs-21, svs sb-1000, MÜZİK: yamaha a-s300, focal chorus 706, KABLO:techlink,ixos,QED, Audioquest, MODEM: zyxel P-660HN-F1Z 802.11n kablosuz modem, PC SES: Creative Gigaworks T3, logitech z906, MOBILE MUSIC : fiio x1, hiby r3, iriver h120 20gb, apple ipod 160gb classic, sandisk sansa clip plus 8gb, sennheiser cx300,PHONE: xiaomi mi max 2. video cant kill radio :)
  • Merhaba beyler :)

2010 Yılında yaşadığım ağır omuz sakatlığı sonucu sporu bırakmıştım normalde badminton oyuncusuyum.Okul sınavlar derken dün spor salonuna yazıldım nihayet.Ölçümlerde
    boy 171 cm
    kilo 63
    yağ oranı %14
    Vücut kütle endeksi 21.50 çıktı baya hamlamışız :)

Şimdilik yemek programım sabah 3 normal + 2 yumurta beyazı,Köy peyniri ayrıca yulaf ezmesi(her gün yemiyorum) Öğlen koyu yeşil sebze 2-3 gibi spora gidiyorum 30 dk öncesi şekersiz kahve içiyorum.Spordan sonra tavuk+makarna yada tavuk+bulgur pilavı yiyorum akşam yemeğinede domates çorbası+pilav+kırmızı et gibi bir program izliyorum daha başlangıç olduğu için detaylara girmedim.

Hedefim

Parolam:Doğal beslenme 0 toz 0 destek gıda

Hedefime mayıs aylarında ulaşmayı planlıyorum söylemeyi unuttum gece 12 de en geç uyuyorum sabah 8 kalkıyorum

Herkese spor dolu günler diliyorum tavsiyelerinizi de bekliyorum

Arkadaşlar protein tozum bitti 10gün oldu.
    Piyasada kalmamış bulamıyorum.

Kullandığım ürün buydu

Sizlerden bunu aratmayacak eşdeğer bir protein tozu tavsiye istiyorum Antreman sonrası kullanacağım.

Teşekkürler

Not:Optimum gold standart whey yada gaspari Muofusion öneriyorlar bunlardan hangisi olabilir

Orijinalden alıntı: suleymangonca

Öneri istiyorum

Kullandığım ürün buydu http://www.bayvitamin.com/OPTIMUM-Hydro-BUILDER-2080-GR-Cilek-Aromali,PR-732.html

Sizlerden bunu aratmayacak eşdeğer bir protein tozu tavsiye istiyorum Antreman sonrası kullanacağım.

Teşekkürler

Not:Optimum gold standart whey yada gaspari Muofusion öneriyorlar bunlardan hangisi olabilir

optimum whey+kreatin öneririm ben.

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

quote:

Öneri istiyorum

Kullandığım ürün buydu

Teşekkürler

protein7.com
    404 Sayfa Bulunamadı - protein7.com
    http://www.protein7.com/news/urun.php?s=urun-goruntule2&id=132

Bunun gibimi hocam

quote:

Orijinalden alıntı: Mekanikizm

quote:

Öneri istiyorum

Kullandığım ürün buydu http://www.bayvitamin.com/OPTIMUM-Hydro-BUILDER-2080-GR-Cilek-Aromali,PR-732.html

Teşekkürler

http://www.protein7.com/news/urun.php?s=urun-goruntule2&id=132

Bunun gibimi hocam

Aynen yaklaşık 1 hafta önce aldım bende. Kreatinin etkisini hissetmeye başladığımı söyleyebilirim

Bu aralar bunu dinliyorum salonda :)

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.