Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (368. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş
  • 2009 dan beri yapıyorum ancak 2011-2012 de ara vermek zorunda kaldım. Bu bir sene içinde istediğim saatte istediğimi yedim hiç dikkat etmedim ve spora tekrar başlamadan önce öyle bir hal almıştı ki vüdudum anlatamam size. Kocaman bir göbek sanki içi komple mideymişcesine,eskiden kas olan ve sarkan göğüsler ve kalın bir bel. Resmen göbekli ve memeli bir vücuda bürünmüştüm.

2 aydır tekrar başladım ancak lanet olsun ki 2 ayda iki-üç defa aksatmak zorunda kaldım sporu. Vücudumun özellikle göğüsler ve kanat diye hitab ettiğimiz bölgenin alt taraflarında selülitler oluşmuştu. Çok yoğun bir Cardio ve yoğun bir antreman yapıyorum 2 aydır. Hem o selülitlerden kurtulmak için hemde baklavaları belirginleştirmek için ancak baklava olayı apdominaller dışında sıkıntı çünkü çok ama çok sıkı bir diyet gerekiyor bu yaz baklavalar yetişmeyecek. O bahsettiğim göbekli memeli halimden eser kalmadı Allah'a şükür . 81kg'idim 2 ay önce başladığımda,bugün itibari ile 74kg'a inmiş bulunmaktayım.Çok sıkı Cardio yaptığımdan dolayı kas yakımını önlemek için BCAA aldım, protein tozum bitmişti onu da yeniledim ve GNC Mega Men Multivitamin aldım. Bu 3'lü ile Haziran ortasına kadar bir süre koydum kendime.Baklavalar her ne kadar komple gözükmeyecek olsa da Omuz-Göğüs-Kol-Sırt-Kanat olarak güzel bir vücud yapmayı hedefliyorum.

I wipe my ass with your feelings
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasoDéSouza

quote:

Orijinalden alıntı: bizdesevdikpanpa

beyler çalışma programıma ne eklemeliyim ne çıkarmalıyım yaş 16 182 83.1 aydır böyle çalışıyorum
    ilk ısınıp sonra 3*8 şınav
    sonra dumbell shoulder press 3*12
    dumbell bench press 3*12
    bicep curl dumbell 4*12
    ayaklar yatakta mekik 4*12
    normal mekik 4*12
    hammer curl 4*12
    dumbel fly 3*12
    bide bunların dışında denk gelirsem barfiks çekerim.dumbell 5 kg çift?

Ceza almışsın ama elbet görürsün yazdığımı. Zamanında bir arkadaşa yazdığım programı direk aktarıyorum sana. Oda 2 adet dumbella çalıştı.

1.st day
    dumbell press 3 set 12 tekrar
    geniş şınav 3xmaximum
    dumbell fly 3x12

2.st day
    dumbell squat 3x15
    dumbell calf raises 3x15

3.st day
    shoulder dumbble press 3x12
    dumbell lat raises 3x12
    dumbell rear lat raises 3x12
    dumbell front raises 3x12

4.st day
    dumbell curl 3x10
    dumbell consantire curl 3x10
    hammer curl 3x10
    ve bilek çalış

5.st day
    dumbell rowing 3x12
    barfiks çekme imkanın varsa 3 set max barfiks
    dumbell triceps press 3x12
    dar şınav 3x12 (yavaş yavaş gerekirse sırtına ağırlık koy)
    kick back 3x12

DowyJones
    Spordan 2 saat önce karbonhidrat al yavaş sindirilen. Spordan 1 saat sonrada hızlı sindirilen karbonhidratlardan al. (Bunların neler neler olduğunu yazmıycam araştırdıkça daha çok şey öğreneceksiniz.) Akşam karbonhidratı kesmelisin ve meyve yememelisin. Süt ürünleri tüketmemelisin(yoğurt hariç). Gün içinde karbonhidratı küçük küçük parçalarla ara ara almalısın. Sabah 3 yumurta beyazı 1 sarısı, 1 kase nesfit seni gün içinde dinç tutacaktır. Lif miktarı yüksek, şeker tuz un yağ bulunmayan şeyler tüket. Ve özellikle yağsız mümkünse haşlama tavuk göğsü tüket gün içerisinde yanında sefer tası veya küçük kaplarla taşıyabilirsin benim her zaman yaptığım şey okula pilav, tavuk götürüyorum yapıcak bişey yok..

sağolasın kardeş ama birşey soracağım bu program haftada 5 gün mü uygulanacak?birde haftada 2 kez yarım saat koşsam bir yararı olurmu?

body başlayalı 1 ay olucak ama şu son 2 haftadır sabah kalktıktan 1-2 saat sonra vücudum aşırı kasılıyo bi kaç gevşeme hareketi yapıyorum fakat yine kasılma başlıyo bu sorunun çözümü nedir ne yapmam gerekir

### DH Body Builders ###

Intel Core Ivy Bridge i7 3630QM || ASUS GTX TITAN GDDR5 6GB 384BIT NVIDIA GEFORCE DX11.1|| 16 GB 1600MHz || 750 GB 7200RPM ||THX TruStudio PRO || 15.6" Full HD Non-Glare Type
    Killer Gaming Networking || Steel Series Keyboard
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüçükBey

Resim geldimi bilmiyorum ama Yaş:14 boy:1.68 kilo:56 Kollar:33cm Omuz:111 cm Bacak:55 Bel:68 :)

### DH Body Builders ###

Yaşına göre durumun güzel. Aynı disiplinde devam edersen müsabık olmayı hedefleyebilirsin.
    Hayatınızın kalitesini, hayatınızdaki insanların kalitesi belirler.
    J.Brown
  • quote:

Orijinalden alıntı: KüçükBey

Resim geldimi bilmiyorum ama Yaş:14 boy:1.68 kilo:56 Kollar:33cm Omuz:111 cm Bacak:55 Bel:68 :)

### DH Body Builders ###

keşke şimdiden başlamasaydın.boyun kısa kalacak.16-17 olup başlasaydın.

atiyorum oglen 1500 kalorili yemek yedik ve 2-3 saat sonra spora basladik

20 dk icinde bu aldigimiz kaloriler yanmis olmuyor degil mi

cunku bi terslik var bu iste 20 dk dan sonra yag yakiyor vucut deniliyor ama

yaglarin yanmasi demek karbonhidratlarin bitip sira yaglara gelmesi demek eee bu 20 dk da o 1500 kalori gitmis anlamina gelmiyor mu

biraz karisik oldu

----------bu profildeki kişi veya kişiler hayal ürünüdür ----------
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARAKAYA

biraz moral olsun

her sey kabul iyide o gogus kaslari olmasin abi

bana gore igrenc bir sey

bildigin sutyen takacak kadar sismis o kaslar

Cogu gay tipli adamlar.Ama saglam vucutlari var.Hepsi mi vucut gelistirme sporu ile yapmis? birde o karin kaslarini nasil cikarmislar ya. ben 2 ay oldu bunlara yaklasamayacagimi dusunuyorum.

sen gay gormemissin

• quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

quote:

Cogu gay tipli adamlar.Ama saglam vucutlari var.Hepsi mi vucut gelistirme sporu ile yapmis? birde o karin kaslarini nasil cikarmislar ya. ben 2 ay oldu bunlara yaklasamayacagimi dusunuyorum.

2 ayda hareketleri öğrenebildiysen haline şükret.Benim nerdeyse 2 sene olacak ben bile yaklaşamıycağımı düşünüyorum.Bunlar profosyonel herkes yapamaz bu vücudu.

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

quote:

2 ayda hareketleri öğrenebildiysen haline şükret.Benim nerdeyse 2 sene olacak ben bile yaklaşamıycağımı düşünüyorum.Bunlar profosyonel herkes yapamaz bu vücudu.

yanlis anlamada 2 yilda yapamadiysan o senin sucun

nerde gorursem goreyim iste en az 2 sene , en az 1 sene , yok su kadar senede anca olur oda disiplinli olursan felan filan

peki bu adamlar ne yapmisda bu hale gelmis bu kadar kisa surede

mtwd17youtube
    Body transformation - lost 90 lbs in 100 days !
    http://www.youtube.com/watch?v=DuaXEAGiD6U

Chris Krugeryoutube
    My Body Transformation: Obese to Shredded in 70 Days.
    http://www.youtube.com/watch?v=9dj21qlCXq8&feature=relmfu

bir suru ornek var youtube dah bulamadim

• @KARAKAYA
    Sen 2 senede arnold gibi olacağını zannettiğin için zaten hep yok şöyle olmak istemiyorum yok bu ne kadar göğüs iğrenç diyip duruyosun.Yap bakalım sen ne kadar sürede yapıcaksın.Yeni başlayanlara herşey öyle kolay görünüyo.Sen de böyle before after video koyarsın foruma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 5 Mayıs 2012; 20:07:28 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyysanadiyom -- 5 Mayıs 2012; 20:24:07 >

• quote:

ben vucut felan istemiyorum kolay olmadigini biliyorum da 2 senede dunya degisir be kardes ha dersen ki surekli bu isi yapmadim eyw

Zaten çok büyük bir değişim gösterdim ama yukardaki videodaki adamlar evrim geçirmiştir emin ol.Ordaki vücutların çoğu 5 seneden önce yapılmaz.Hepsi değil ama çoğusu.

1 sene hadi neysede ben bunu youtube daki videolara dayanarak soyluyorum bu arada

• adam gibi beslenip (protein kaynaklı)vücudun alması gereken proteinin fazlasını(sporcu olduğun için)alırsan değil 5 yılda 1 yılda rahatlıkla yapılabilir bence yterki düzenli olarak yapılsın

Orijinalden alıntı: K4TL14M

quote:

ben vucut felan istemiyorum kolay olmadigini biliyorum da 2 senede dunya degisir be kardes ha dersen ki surekli bu isi yapmadim eyw

Zaten çok büyük bir değişim gösterdim ama yukardaki videodaki adamlar evrim geçirmiştir emin ol.Ordaki vücutların çoğu 5 seneden önce yapılmaz.Hepsi değil ama çoğusu.

2 senede çok sağlam bir beslenme ve çalışmayla yapılabilecek vücutlar. Çok abartmışsın dostum
  • Benden bir kare.. Yaş 17 boy 1.83 Kilo 82. Yaklaşık 1 aydır falan düzenli ağırlık yapamıyorum.. Bugün öylesine çekilmiş bir fotoğraf. Bulk dönemi. Ağırlık yapmamamın sebebi akademi kurslarına gidiyorum ağırlık çalışmaya vakit kalmıyor.. Toplarız yine sorun değil :)
     ### DH Body Builders ###

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YasoDéSouza -- 5 Mayıs 2012; 21:40:43 >

THUMBS UP HARDCORE GAMERS !!
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.