Şimdi Ara

### DH Body Builders ### (239. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46.859
Cevap
283
Favori
1.536.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
20 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: red alert2

quote:

Orijinalden alıntı: BrokenGoblet

Arkadaşlar haftada 3 gün ağırlık 1 gün cardio ile 3 4 ayda bir gelişme olurmu?

Vücudu biraz toparlarsın ufaktan şekillenir fazla bir şey bekleme şahsen kendi adıma söylüyorum ben düzenli olarak 3. ayımı bitirdim.4. ayın içindeyim hala aynı gibi hissediyorum kendimi.
    Güç olarak bariz bir artış yaşarsın onu söyliyim.

Spor yaptığın belli olur. Hacimleşme ve güçlenme olur. Güzel bir vücut yaparsın 4 ayda ama ben yerinde olsam 4 gün ağırlık 1 gün cardio yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 3 Şubat 2012; 1:58:52 >

Orijinalden alıntı: feelulive

ben de whey protein kullanmaya başladım,
    bazı forumlarda okuduğum kötüleyici yorumlardan mıdır nedir,antrenman sırasında karnımda ağrı oluştu,yarım saat öncesinde sütle karıştırıp içmiştim,ağırlıkları gayet iyi kaldırıyordum ama bir halsizlik vardı,antrenman sonrasında da aldım,ertesi 2 gün boyunca baş ağrısı, yutkunma zorlukları yaşadım,diğer antrenmanda tekrar kullandım ve antrenman sırasında/sonrasında hiçbir problemim olmadı.
    proteini kullandığım ilk gün sabahı kar yağarken bayağı yürüyüp terlemiş ve yarı ıslanmıştım,demek ki tüm olumsuzluklar üşütmemle ilgiliydi,tabi ön yargı olunca ben de bu protein gerçekten zararlı birşeymiş diye düşünmeye başlamıştım:)
    bu arada ultimate iso sensation 93 aldım,çikolatalı,içimi gayet hoş,ancak kana çabuk karışması için artık su ile karıştırıyorum,tabi antrenman olmadığı günlerde sütle de karıştırılıp gayet keyifle içilebilir.
    o bittikten sonra gaspari myofusion almayı düşünüyorum,içinde kana çabuk karışan proteinler yanında yavaş sindirilen proteinler ve de vitaminler de var,gayet iyi yorumlar yapılmış,burada kullanan var mı acaba

ant öncesi süt ürünleri tüketilmez.. sütte laktoz var ayrıca geç sindirilir, 6 saat içinde spor yaparsan laktik asit dağılımını engeller erken yorulur vücut.. o yüzden normaldir karın ağrısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 3 Şubat 2012; 9:18:13 >

Orijinalden alıntı: RevoluciónTR

quote:

Orijinalden alıntı: red alert2

quote:

Orijinalden alıntı: BrokenGoblet

Arkadaşlar haftada 3 gün ağırlık 1 gün cardio ile 3 4 ayda bir gelişme olurmu?

Vücudu biraz toparlarsın ufaktan şekillenir fazla bir şey bekleme şahsen kendi adıma söylüyorum ben düzenli olarak 3. ayımı bitirdim.4. ayın içindeyim hala aynı gibi hissediyorum kendimi.
    Güç olarak bariz bir artış yaşarsın onu söyliyim.

Spor yaptığın belli olur. Hacimleşme ve güçlenme olur. Güzel bir vücut yaparsın 4 ayda ama ben yerinde olsam 4 gün ağırlık 1 gün cardio yaparım.

valla ben de 4 aydır yapıyorum ama ne biliyim dışaıdan biri anlamıyor spor yaptığımı kollardn anlaşılıyor mesela omuzlardanda ama göğüs falan az var iç göğüs çalışmam lazım
    Bu sabah kan tahlili yaptırdım kiloluyken ben insulin direnci vardı bakalım geçmişmi karaciğer falan yaptığımız kardiolar işe yaramışmı diye bakıcaz
  • evet geldim doktordan kan tahlili sonuçları belli olmuş insülin direnci yok kaybolmuş ,herşey güzel çıktı allaha şükür sadece alp diye birşey yüksek çıktı o da araştırdığım kadarıyla 15-16 yaş arası büyüme oldugu ıcın fazla cıkabılırmıs sorun yok normal bir insanla aynı çıktı :)

Orijinalden alıntı: blacklotus

ağırlık antremanında kullandığımız bilekli eldivenlerin bileği çok sıkımı kavraması gerekir yoksa rahatmı bırakmalıyız ? orta derecede sıksak olurmu sizce ?

bn kullanmıyorum ama sence nasıl rahat ediyosan oyle daha iyi olur gibime geliyor bide bildiğime gore ole kan geçmiyecek kadar sıkmamen gerekir orta derecede bileğin fln bükülmesin diye sık işte

sizce gelişim nasıl?

ölçüler şu şekilde

1. ay

kilo 68
    omuz 113
    göğüs 96
    kol 31
    bel 81

4. ay başı

kilo 74
    omuz 119,5
    göğüs 100
    kol 34
    bel 82

4x40 düz, 15x4 ters mekik çekiyorum fakat six pack daha çıkmadı daha yolu var anlaşılan.

bunlar da fotoğraflar

yorumlarınızı alayım

### DH Body Builders ###

### DH Body Builders ###

Orijinalden alıntı: S_@_S

arka iyi gibide önde pek bişey göremedim

evet ondan ben de şikayetçiyim, öneriniz var mı?

Orijinalden alıntı: erdemgc

arkadaşlar bu hafta 4. ayım bitiyor. daha önceden sadece 4 sene önce 1 aylığına bb yapmışlığım var.

sizce gelişim nasıl?

ölçüler şu şekilde

1. ay

kilo 68
    omuz 113
    göğüs 96
    kol 31
    bel 81

4. ay başı

kilo 74
    omuz 119,5
    göğüs 100
    kol 34
    bel 82

4x40 düz, 15x4 ters mekik çekiyorum fakat six pack daha çıkmadı daha yolu var anlaşılan.

bunlar da fotoğraflar

yorumlarınızı alayım

### DH Body Builders ###

Devam et ilk halini bilmiyoruz ama gelişmişin iyi ölçü almışsın.
    Arka bence de iyi önden sönük duruyorsun dediğim gibi devam daha yolun var sonu iyi olacak.
  • iyi akşamlar, 11 aydır bu sporu yapıyorum fakat ilk 4 ay sadece kilo vermek için gittim. 105 kilodan 73 e kadar düştüm. şimdi 79 kiloyum. hacim arttırmak istiyorum bir kas grubu haftada 2 kere çalışırsa hacım artar mı sizce normal programımda pzt göğüs kol, salı omuz arkakol, perşembe kanat bacak, cuma kardiyo. her kas grubunu haftada 1 kere calıstırıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Orijinalden alıntı: erdemgc

quote:

Orijinalden alıntı: S_@_S

arka iyi gibide önde pek bişey göremedim

evet ondan ben de şikayetçiyim, öneriniz var mı?

İlk başladığında tam olarak nasıldın bilmiyorumda mesela ben bb başlamadna once 4 yıl kadar taekwando yaptığımdan baya vücüdun şekilliydide bacak karın andonis gögüsler baya iyi durumdady kollar zayıftı biraz 2 ayımın yarısındayım her yerden 3 cm civarı hacim artması oldu baya iyi gözüküyo daha doğrusu kollarda şişiverince tamamlandı diyebilirim birazdaha hacim yaptımmı istediğim vücuda kavuşacağım yani kişiden kişiye gore değişiyo bnm alt yapım olduğumdan kısa bir sürede istediğim şekle gelebileceğim ve soydanda kaynaklıyor iyi çalışma ve beslenmeyle uzun da olsa istediğin vücuda kavuşursun pes etme derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atyy

iyi akşamlar, 11 aydır bu sporu yapıyorum fakat ilk 4 ay sadece kilo vermek için gittim. 105 kilodan 73 e kadar düştüm. şimdi 79 kiloyum. hacim arttırmak istiyorum bir kas grubu haftada 2 kere çalışırsa hacım artar mı sizce normal programımda pzt göğüs kol, salı omuz arkakol, perşembe kanat bacak, cuma kardiyo. her kas grubunu haftada 1 kere calıstırıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Programiniz gayet yerinde. Duyulanin aksine kaslar calisirken degil, dinlenirken gelisr. Bu yuzden bu programinizla birlikte iyi bir beslenme ve uyku gayet yeterlidir.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.